-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
89dzoana89 > 09-09-2010, 18:27
Ja z moimi rozmawialam w poniedzialek, babka powiedziala ze da znac zeby sie na Skypa umowic;P Napisalam im wieczorem ze dziekuje za telefon, ze milo sie rozmawiala i zeby dala znac co z tym skypemodp sie juz nie doczekalam takze juz teraz pisac nie bede bo narzucac to ja sie nie lubie -
alusss > 09-09-2010, 18:53
Oczywiście nie to niebeda inni lepsi i fajniejsi :lol: tylko kiedy oni sie trafią mnie ehhh... :? -
89dzoana89 > 09-09-2010, 19:33
Wiesz alusss i na nasze great host family przyjdzie czas :mrgreen: -
quaantaa > 09-09-2010, 19:56
alusss w CC też można się samemu odezwać jako pierwszej, pod warunkiem, że rodzinka udostępni Ci adres mailowy. Niestety moja rodzinka nie udostępniła mi go. Mam ich 2 dzień na profilu i cisza
cóż innego nam pozostaje, prócz wyczekiwania na nasz perfect match family -
alusss > 09-09-2010, 21:15
Tylko ze ja jestem niecieprliwa i jeszcze jak sobie tu czytam ze dziewczyny wylatuja i maja juz te swoje rodzinki :? to ja tez chceale wzielam sie w garść i wyslalam dzis do biura jeszcze kilka referencji może jakoś pomogą :lol: -
alusss > 09-09-2010, 21:16
quaantaa a co do tej rodzinki to napewno sie jeszcze odezwajedni u mnie wyszli z profilu i odezwali sie dopiero po tygodniu... -
89dzoana89 > 09-09-2010, 21:53
[quote name="alusss"]quaantaa a co do tej rodzinki to napewno sie jeszcze odezwajedni u mnie wyszli z profilu i odezwali sie dopiero po tygodniu...[/quote]
U mnie bylo tak samo
Ale ja zawsze moge sie pierwsza odezwac bo adres mailowy to zawsze widze w aplikacjach
Choc jak dotad tego nie robilam :mrgreen: -
faustta19 > 10-09-2010, 1:15
Cześc dziewczyny
Dołączam sie do was...Też próbuje nieustannie wyjechac do USA, miałam problemy z prwkiem, ale u nas to chyba normalne.Jestesm ze wschodu. Cieszę się, że znalazłam te forum. Dostałam pierwszy match po ok 10 dniach od złożenia aplikacji. Rodzina - samotna mama, naukowiec z 3 dzieci w wieku chłopiec 9 lat i dwie dziewczynki 7 i 4,5r. W sumie wiek dzieciaków mi pasuje Czekam na ten telefon i widzę, że nie tylko ja sie tak stresuje i nie mogę spa w nocy a jak zasnę to snią mi się inne matchingi. Gratuluje wszystkim , które znalazły swoją rodzinkę no i czekam z wami, damy radę! -
maria_kujpom > 10-09-2010, 4:19
Zdalas to prawko? Z ktorej firmy chcesz jechac? -
alusss > 10-09-2010, 7:10
HA !!!mam rodzinke na profilu no i wyobraźcie sobie jedno dziecko(chłopiec 3lata) jutro beda dzwonić trzymajcie kciuki :?