• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

stokrotka007 > 08-09-2010, 15:27

no niestety są 2 str tego medalu - wlasnie zalezy jakie sa te dzieciaki. trzeba byc silna osobowoscia zeby sobie wyrobic autorytet wsrod takiej mlodziezowy...

Pyśka > 08-09-2010, 18:41

dziewczyny,wiem ze to nie w temacie...

ale moze mi ktoras pomoze...

czy z CC mozna wyjechac jako summer au pair??

zlosnica > 08-09-2010, 18:53

Ale z CC można wyjechać chyba tylko do USA? więc chyba nie... na ich stronie nie ma takiej informacji;-)

89dzoana89 > 08-09-2010, 19:22

Jak ja bylam na spotkaniu CC ponad poltora roku temu to mieli w ofercie summer au pair do USA tylko ponoc bylo male zainteresowanie rodzin na 3-miesieczne au pairki a poza tym sporo kasy to kosztowalo i bardziej oplaca sie na rok leciec :mrgreen:

Poczytaj na ich stronce

Pyśka > 08-09-2010, 19:44

wiem,wiem musze poczytac.

tak mysle na dtym bo juz mnie zalamuje to czekanie na macza. jestem juz zalamana.

a skoro zostawilabym papiery ,czy zmienila aplikacje to znalazlaby sie rodzina na czerwiec..

ja juz nie wiem co jest nie tak.. w biurze mowia ze aplikacja jest dobra. angielski jest dobry. prawko jest .plywac tez umiem,videło jest i co..i G..!

quaantaa > 08-09-2010, 20:53

ogólnie podoba mi się ze dzieciaki są starsze, bo z "pieluszkami" doświadczenia nie mam.

ale dokładnie zbudować autorytet i to wśród samych chłopaków to nie taka prosta sprawa no i zależy co rodzinka napisze mi w obowiązkach.... praktycznie wszyscy prócz 4 latka będą w szkole i potrafią się zająć sami sobą... więc zastanawiam się czy moje au pairowanie ograniczyłoby se tylko do opieki nad nim czy coś jeszcze, o czym nie mam bladego pojęcia....

no cóż zobaczymy czy w ogóle się odezwą

dzoana co do mojej wiedzy na temat poszczególnych stanów poszukuję wraz z matchami czasami z ciekawości sprawdzam co fajnego znajduje się u dziewczyn które już gdzieś poleciały, ale to rzadziej

89dzoana89 > 09-09-2010, 11:51

Rodzina z CA znikla z mojego profilu...

nie wiem co myslic bo jesli mnie nie chca to mogliby chociaz maila napisac...

Albo tak jak za pierwszym razem odezwa sie dopiero za kilka dni mimo tego ze juz ich na profilu nie mialam...

Ehhh...nie cierpie niepwenosci!!!!! :twisted:

quaantaa > 09-09-2010, 13:14

dzoana nie ta rodzinka to będzie następna

a moi z NC od 2 dni są na moim profilu , ale nic jeszcze do mnie nie napisali

zaczyna to być wkurzające !! :]

szuszuvp > 09-09-2010, 18:03

dziewczyny na pewno się odezwą, a jeśli nie oni to następni a ja się coraz bardziej zastanawiam do jakiej formy się zgłosić...i im więcej się zastanawiam tym gorzej.

alusss > 09-09-2010, 18:09

Jak sie nie odzywaja to same się odezwicie :lol: chyba ze w CC tak nie można... bo ja moge napisać do nich pierwsza
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia