• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

julita883 > 09-05-2009, 0:01

Kasiu ja dokładnie to 5 października chciałabym wylecieć do Stanów więc możliwe że razem polecimy.A jeśli chodzi o angileski to też tak średnio wpawdzie mature zdałam dość dobrze ale to było 2 lata temu Teraz staram się sama uczyć i powtarzać najważniejsze rzeczy no ale wiadomo my tam jedziemy się uczyć angola więc jakoś to będzie...

shante > 09-05-2009, 0:05

Witamy w naszym gronie :wink:

Ja co prawda wyjeżdżam do UK, ale z tego, co się orientuję, to chyba większość z nas wyjeżdża do USA i to właśnie w okolicach sierpnia/września. Jednak nie jestem pewna, czy powinno się aż tak liczyć na obecność kogoś stąd, bo USA ogromniaste, a jak zauważyłam, to w bardzo różne strony się wybierają Ale ja tam wiele nie wiem, więc najlepiej jak ktoś z będących w temacie się wypowie :wink:

Co do ang, to myślę, że nie jest aż tak dużym problemem. Średnia znajomość jest chyba wystarczająca, w końcu wyjeżdżamy przede wszystkim po to, aby uczyć się języka

kasia Janu > 09-05-2009, 0:16

hehe dzieki super;p umiecie pocieszyc czlowieka no tak fakt stany nie sa male;p ale wlasnie mam nadzieje ze przez takie forum mozna kogos spotkac i sie umowic jakos bo kurcze nie wyobrazam sobie za bardzo zeby jechac i byc zaleznym tylko od rodziny w sensie towrzycha a tak to zawsze razniej gdzies w okolicy miec kogos jakies wypady imprezy itp;p w ogole nie myslalam ze tyle osob lata jako au pair;p nie zle

pozdr.

kasia Janu > 09-05-2009, 0:17

a Julita tez myslalam o poczatku października wiec moze uda sie razem

julita883 > 09-05-2009, 17:07

Kasiu tak naprawdę w biurze mam podane dwie daty 28 wrzesień i 5 październik.Ja bym wolała październik no ale zobaczymy jak to wyjdzie...Fajnie by było gdybyśmy razem poleciały

Klaudia_1990 > 09-05-2009, 20:56

Joł

No dziewczynki, jak nie zdam prawka do jesieni, to może polecimy razem w tym październiku, hehehe

kasia Janu > 09-05-2009, 22:23

hehehe ;p nie no zycze ci jak najlepiej ale fajnie jakbys sie z nami zabrala;o w ogole zarabiscie by bylo jakby udalo sie zorganizowac ekipe jakas wieksza;p tzn w sumie bysmy gadaly pewnie po polsku no ale byloby razniej;p heh pozdr.

Klaudia_1990 > 10-05-2009, 17:57

Mam nadzieję , że zdam , w sumie wakacje chciałabym jeszcze spędzić w Polsce. Poza tym myślę, że przez te wszystkie formalności trochę to potrwa... No i jeszcze rodzinę trzeba znaleźć :|

julita883 > 10-05-2009, 19:18

Klaudia ja też nie mam jeszcze prawka a egzamin dopiero pod koniec czerwca Mam nadzieje że uda nam się zdać za pierwszym razem i szybciutko polecimy za ocean

89dzoana89 > 10-05-2009, 19:24

Uda Wam sie napewno :mrgreen:

Wiara w siebie, pozytywne nastawienie i usmiech na twarzy (moze byc nerwowy) i bedzie git 8)

Ja zdalam wiec i wy dacie rade;*
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia