-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
julita883 > 09-05-2009, 0:01
Kasiu ja dokładnie to 5 października chciałabym wylecieć do Stanów więc możliwe że razem polecimy.A jeśli chodzi o angileski to też tak średnio wpawdzie mature zdałam dość dobrze ale to było 2 lata temuTeraz staram się sama uczyć i powtarzać najważniejsze rzeczy no ale wiadomo my tam jedziemy się uczyć angola więc jakoś to będzie... -
shante > 09-05-2009, 0:05
Witamy w naszym gronie :wink:
Ja co prawda wyjeżdżam do UK, ale z tego, co się orientuję, to chyba większość z nas wyjeżdża do USA i to właśnie w okolicach sierpnia/września. Jednak nie jestem pewna, czy powinno się aż tak liczyć na obecność kogoś stąd, bo USA ogromniaste, a jak zauważyłam, to w bardzo różne strony się wybierająAle ja tam wiele nie wiem, więc najlepiej jak ktoś z będących w temacie się wypowie :wink:
Co do ang, to myślę, że nie jest aż tak dużym problemem. Średnia znajomość jest chyba wystarczająca, w końcu wyjeżdżamy przede wszystkim po to, aby uczyć się języka -
kasia Janu > 09-05-2009, 0:16
hehe dzieki super;p umiecie pocieszyc czlowiekano tak fakt stany nie sa male;p ale wlasnie mam nadzieje ze przez takie forum mozna kogos spotkac i sie umowic jakos bo kurcze nie wyobrazam sobie za bardzo zeby jechac i byc zaleznym tylko od rodziny w sensie towrzycha a tak to zawsze razniej gdzies w okolicy miec kogos jakies wypady imprezy itp;p w ogole nie myslalam ze tyle osob lata jako au pair;p nie zle
pozdr. -
kasia Janu > 09-05-2009, 0:17
a Julita tez myslalam o poczatku października wiec moze uda sie razem -
julita883 > 09-05-2009, 17:07
Kasiu tak naprawdę w biurze mam podane dwie daty 28 wrzesień i 5 październik.Ja bym wolała październik no ale zobaczymy jak to wyjdzie...Fajnie by było gdybyśmy razem poleciały -
Klaudia_1990 > 09-05-2009, 20:56
Joł
No dziewczynki, jak nie zdam prawka do jesieni, to może polecimy razem w tym październiku, hehehe -
kasia Janu > 09-05-2009, 22:23
hehehe ;p nie no zycze ci jak najlepiej ale fajnie jakbys sie z nami zabrala;o w ogole zarabiscie by bylo jakby udalo sie zorganizowac ekipe jakas wieksza;p tzn w sumie bysmy gadaly pewnie po polsku no ale byloby razniej;p heh pozdr. -
Klaudia_1990 > 10-05-2009, 17:57
Mam nadzieję , że zdam , w sumie wakacje chciałabym jeszcze spędzić w Polsce. Poza tym myślę, że przez te wszystkie formalności trochę to potrwa... No i jeszcze rodzinę trzeba znaleźć :| -
julita883 > 10-05-2009, 19:18
Klaudia ja też nie mam jeszcze prawka a egzamin dopiero pod koniec czerwcaMam nadzieje że uda nam się zdać za pierwszym razem i szybciutko polecimy za ocean -
89dzoana89 > 10-05-2009, 19:24
Uda Wam sie napewno :mrgreen:
Wiara w siebie, pozytywne nastawienie i usmiech na twarzy (moze byc nerwowy) i bedzie git 8)
Ja zdalam wiec i wy dacie rade;*