• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

angelaa > 31-03-2012, 16:17

Zaraz Ci wyślę

ten formularz nikomu chyba nie działał i Gawo wysyłało skany

Astrid > 31-03-2012, 16:37

Dzięki jeszcze raz Teraz działa normalnie, lecę drukować.

darusia93 > 01-04-2012, 14:42

Hej! ja wybieram się 4 września z CC. Marzy mi się Miami swoją drogą ;D ktoś ma upatrzony podobny termin? Fajnie byłoby się poznać przez neta i spotkać w samolocie

blonde > 01-04-2012, 14:50

Ja mam co prawda 20 sierpnia wpisany, ale jeszcze nie wiem jak dokładnie będzie A to tylko 2 tyg różnicy, więc są szanse, że się spotkamy A jak Twoje przygotowania? Aplikacja wysłana, room otwarty?

U mnie dalej cisza na roomie... Zaczynają mnie nachodzić myśli pt. "nikt mnie nie zechce" no ale staram się czekać cierpliwie

Piotr > 01-04-2012, 15:13

Jest tu moze au-pair ktora jedzie z IE i obecnie ma rodzine w roomie??

Od kwietnia mial powstac tzw. room dla rodzin taki profil.Do tej pory bylo widac tylko nazwisko zadnego opisu o rodzinie.

Wie ktos cos??Moze to od poniedzialku sie zacznie?.Obecnie nie mam rodziny w roomie wiec pytam moze ktos ma.

Informacja o rodzinie,list czy zdjecia beda nam cos mowic o rodzinie tak to nic nie mielismy.

madlu > 01-04-2012, 19:19

[quote name="darusia93"]Hej! ja wybieram się 4 września z CC. Marzy mi się Miami swoją drogą ;D ktoś ma upatrzony podobny termin? Fajnie byłoby się poznać przez neta i spotkać w samolocie [/quote]

Mam upatrzony baaardzo podobny termin- chcialabym leciec 27ego sierpnia wiec mozliwe ze albo mi, albo Tobie się to przesunie i spotkamy się w samolocie

no i Miami tez mi sie marzy, ale narazie nie narzekam na swoj kalifornijski match

milenka3991 > 01-04-2012, 22:21

hej hej już nie długo otwarcie rooma

Tylko czekam do 10kwietnia na nowy paszport i raczej wszystko GOTOWE

czytałam z waszych wpisów że warto dodać dużo zdjęci 20/20 cenna uwaga Zapamiętam

Ogólnie ...mam lekkie obawy że moje wpisy w profil są takie pospolite i że żadna rodzina mnie nie będzie chciała

ogólnie mam duże doświadczenie wszystko wpisałam ...referencje też mam b.dobre itp ale mam stracha

balbina > 02-04-2012, 0:28

o Milenka ja starałam się na maksa jakos wyróżniać, ale nie wiem... Chyba ciężko...

No wiadomo im więcej zdjęc tym lepiej, ja mam 13 tylko ;/ i filmik jest dobrze miec ;d

milenka3991 > 02-04-2012, 15:25

Filmik to podstawa

No nic ...Pani z biura która mnie "prowadzi" przez to wszystko nic mi nie mówiła że jest bez szału ten mój profil

ogólnie za każdym razem jak z nią gadałam i o coś pytałam zawsze odpowiada w taki sensie że nie ma opcji żebym kogoś nie znalazła ..hmm...może oni maja jakiś taki lepszy kontakt z rodzinami które szukają operki i im podpowiadają ? :?:

to jest ciekawe noo nic musimy czekać

darusia93 > 02-04-2012, 21:54

[quote name="madlu"]
    [quote name="darusia93"]Hej! ja wybieram się 4 września z CC. Marzy mi się Miami swoją drogą ;D ktoś ma upatrzony podobny termin? Fajnie byłoby się poznać przez neta i spotkać w samolocie [/quote]

Mam upatrzony baaardzo podobny termin- chcialabym leciec 27ego sierpnia wiec mozliwe ze albo mi, albo Tobie się to przesunie i spotkamy się w samolocie

no i Miami tez mi sie marzy, ale narazie nie narzekam na swoj kalifornijski match [/quote]

a więc masz już match. no ja narazie czekam. czekam i czekam i stopy mi się już palą z niecierpliwości!

już tam właściwie jedną nogą jestem, a jeszcze przede mną nieszczęsna matura...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia