• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
  • Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

missbigdreams > 30-01-2014, 23:25

Hej Agnieszka, widzisz mamy ten sam wiek maluchów. Tyle że ja mam ok 850h z dziećmi w przedziale 0-2 lat.Też sie martwie bo jutro o 10:00 mam rozmowe w Warszawie ale kochane Au Pair działają jak nervosol i o dziwo jestem bardzo spokojna :p Masz ten plus, że masz dużo czasu i jakby nie patrzeć masz czas żeby w razie czego dorobić te referencje.
    Dam Ci znać jak poszło i czy dali mi wize może też sie uspokoisz. 

missbigdreams > 31-01-2014, 12:37

Mam wize!! Mega przystojny konsul ;O Pozbierac mysli nie moglam hahahha. Bylam juz 1,5h wczesniej. UWAGA: nie zadal mi ani jednego pytania po angielsku! Zapytal po polsku ile dzieci i jak wiek +czemu chce wyjechac. I seksowne 'mm California? ma pani wize' xd Ehh, ulga

asiek18 > 31-01-2014, 13:16

wow! 

asiek18 > 31-01-2014, 13:17

byłaś w Warszawie ?

missbigdreams > 31-01-2014, 17:30

Taak, właśnie wróciłam. Na prawde ciągle powtarzałam rodzicom, że nie wiedziałam, że tak przystojne istoty stąpają po tej części globu! xd Jestem bardzo szczęśliwa. Dziękuje wam dziewczyny za wsparcie!

KiniMini > 31-01-2014, 22:03

aqness napisał(a):Cześć dziewczyny! Mam na imie Aga Do US wyjeżdżam 2 czerwca do Weston w Connecticut. Jutro odbieram moje dokumenty potrzebne do umówienia się do konsulatu. Nie miałam do tej pory złych myśli związanych z tym, ale jedno z moich dzieciaków będzie miało 14 miesięcy jak przyjade i zaczynam marwtić się, że moja rozmowa będzie ciężka! Mam doświadczenie z noworodkiem (jednak tylko 250 h), a moja hostka jest stay in home. Które z was planują wyjazd na czerwiec?
    ja jade w kwietniu będe w CT  

Divertissante > 31-01-2014, 22:22

Miss gratulacje!! To teraz tylko odliczać dni do wyjazdu <3

missbigdreams > 31-01-2014, 22:46

Divertissante napisał(a):Miss gratulacje!! To teraz tylko odliczać dni do wyjazdu <3

Dziekuje, a no 18 dni! <3

yamisouls > 01-02-2014, 16:38

Hej dziewczyny! Wczoraj otworzyli mi wreszcie room w APiA! I jeszcze nie mam żadnego matcha więc zastanawiam się co jest ze mną nie tak żartuję oczywiście I tak się zastanawiam ile wy czekałyście na pierwszy ever match ?

Divertissante > 02-02-2014, 22:56

ja czekałam miesiąc, o ile nie więcej bo już nie pamiętam...tak dawno to było! haha

właśnie ostatnio rozmawiałam z Ewelina i sie zastanawiam... kto jest tutaj jeszcze czekający z grupy "starych" au pairek, chodzi mi o dziewczyny, ktore od wrzesnia mają otwarty room i ciągle szukają czy juz tylko ja i Ewelina zostałysmy?!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia