-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
blonde > 24-03-2012, 16:40
[quote name="Benna"]
Fajnie, że możesz od razu odrzucić. Ja mam 3. match niedaleko Phoenix w Arizonie i nie pasuje mi, ale nie mam możliwości odrzucenia, muszę czekać aż agencja mi ją zdejmie po tygodniu albo sami zejdą wcześniej.[/quote]
Aj, Phoenix Arizona <3 To jest chyba moja najbardziej wymarzona lokalizacja...
Z nowości u mnie, to otworzyli mi roomTeraz muszę nagrać ten nieszczęsny film... I czekać na rodzinki -
Astrid > 24-03-2012, 17:05
Blonde, gratulacje! -
Benna > 24-03-2012, 18:37
[quote name="blonde"]
[quote name="Benna"]
Fajnie, że możesz od razu odrzucić. Ja mam 3. match niedaleko Phoenix w Arizonie i nie pasuje mi, ale nie mam możliwości odrzucenia, muszę czekać aż agencja mi ją zdejmie po tygodniu albo sami zejdą wcześniej.[/quote]
Aj, Phoenix Arizona <3 To jest chyba moja najbardziej wymarzona lokalizacja...
Z nowości u mnie, to otworzyli mi roomTeraz muszę nagrać ten nieszczęsny film... I czekać na rodzinki [/quote]
25 min do Phoenix, dla mnie nie jest to atrakcyjna lokalizacja. Płd Stanów= niestandardowy English, nie wiem co miałabym robić w Phoenix, blisko do Meksyku do którego w ogóle mnie nie ciągnie, wole mieszkać koło jakiegoś bardziej znanego miasta lub bardziej na wschodzie lub zachodzie. No ale jest tez kilka innych minusów. -
blonde > 24-03-2012, 23:40
No cóż, dla mnie to bardzo spoko bo odpowiada mi klimat, możliwość "łyknięcia" hiszpańskiego no i Phoenix to zawsze jakieś spore miasto więc jest ok. Kilka atrakcji turystycznych też jest w okolicy, więc mi by to pasowało. Ale rozumiem Twoją decyzję, bo przecież wszyscy jesteśmy inni i mamy inne priorytety i gusta i w ogóle -
Piotr > 25-03-2012, 10:28
Nowy match mnie denerwuje.Rodzina weszla mi na pokoj znaczy room i nic nie pisze no i tez nie chca wyjsc.Weszli w czwartek kolo 19 czyli u nich 3mp. lub wczesniej zalezy gdzie mieszkaja.IE nie ma jeszcze roomu dla hostow i nie ma zadnych informacji o rodzinie dla au-pair.Jezeli obecnie jest ktos w IE i mam match to wie jak to jest frustrujace niby mam rodzine w roomie a nic o nich nie wiem,mial bym kontakt sam bym napisal pierwszy,skoro jeszcze sa w roomie.Oni tez nie powazni nawet jesli sa zapracowani mogli by napisac ze sa zinteresowani skype ale obecnie sa zapracowani.Jezeli przeczyli list,referencje,obejrzyli 30 zdjec caly moj profil co sie nie podoba to out nie blokowac innych rodzin bo tylko jedna moze byc w roomie w IE.Wystarczylo zeby napisali jedno zdnie ze chca skype ale obecnie nie maja czasu.
Jezeli nie napisza do wtorkowego poranka(mojego poranka w UK) to bede musial pisac do IE zeby ich wyrzucili.
By the way to moj drugi match,jezeli ten mozna tak nazwac poprzedni tak bo byl skype.Poprzedna rodzina byla o tyle fajna ze wyslali e-mail o 3am(obecnie jeszcze mieszkaja w Chinach) mojego czasu ja rano nie odpisalem to o 11am tego dnia zadzwonila ze napisala e-mial i jest zainteresowana skype no i chwila rozmowy 5 minut o .... w sumie o pierdolach. -
Benna > 25-03-2012, 11:24
Piotr, z tego co widzę to w Cultural Care jest podobnie. Właśnie to jest frustrujące, że rodzina może siedzieć max tydzień nie dają do siebie kontaktu. O.o -
Piotr > 25-03-2012, 16:53
[quote name="Benna"]Piotr, z tego co widzę to w Cultural Care jest podobnie. Właśnie to jest frustrujące, że rodzina może siedzieć max tydzień nie dają do siebie kontaktu. O.o[/quote]
Prawdopodobie IE pracuje nad roomem (profilem) dla rodzin i ma to byc zrobione w kwietniu(czyli za chwile),no zobaczymy.
Beda jakies informacjie,ale czy bedzie kontakt nie mam pojecia.Nawet jesli nie bedzie kontaktu to jakis opis zdjecia i jezeli rodzina nie napisze do au-pair tylko wejda na profil,to au-pair bedzie cos o nich wiedziec.Bedzie sie cieszyc bo maja 6 dzieci i nie napisali do niej,albo zalowac bo mieli jedno,dali by samochod i mieszkaja w NY,a nie napisali do au-pair.
Swietnie by bylo zeby byl kontakt jezeli rodzina jest w roomie to znaczy ze sa teoretycznie zainteresowani jesli oni nie pisza,au-pair by to zrobila po 4 dni zwloki ze strony rodziny. -
Astrid > 27-03-2012, 14:13
Mam pierwszy match! -
Efka87 > 27-03-2012, 14:36
pięknie, gratulujęchwal się co to za rodzinka!!! -
Astrid > 27-03-2012, 15:19
Rodzinka z Connecticut, dwójka dzieci, chłopcy po 1.5 i 2.5. Zastanawiam się co im odpisać, nie wiem czy to nie za malutkie dzieci jak dla mnie. Chodzi mi o tego półtorarocznego. Aha i ojciec jest polakiem...