• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
  • Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

yamisouls > 28-01-2014, 0:34

Miss, luziik! Na pewno dostaniesz wize bo masz referencje! Nastwa się pozytywnie a na pewno tak będzie

missbigdreams > 28-01-2014, 1:03

yamisouls napisał(a):Miss, luziik! Na pewno dostaniesz wize bo masz referencje! Nastwa się pozytywnie a na pewno tak będzie

Co u Ciebie Kochana? Rusza sie coś?

ewelinagr88 > 28-01-2014, 1:26

miss bedzie dobrze zobaczysz dostaniesz wize nie panikuj moze ona faktycznie nie opiekowala sie dziecmi skoro tak stwierdzil a przcieciez ty masz realne referencje wiec bedzie dobrze wiesz jak radzic sobie z takimi maluszkami, co robic jak sie zadlawi itd nie martw sie na zapas i daj znac my tu na forum 3mamy kciuki i moze spotkamy sie w Ca

Johnson > 28-01-2014, 3:26

Ja bym się nie pchał w rodzinkę z dzieckiem autystycznym, 
    wiem ,ze może być super i w ogóle...ale potem cierpieć rok, albo iść w rematch..to też mnóstwo stresu. Wg mnie lepiej poczekać w domu, spokojnie na idealną rodzinę

co do wizy,
    jak masz referencje, nie martw się!!!!
    powodzenia i do zobaczenia tutaj!

yamisouls > 29-01-2014, 0:10

No kurde właśnie nie, jutro mijają 3 tyg od interview... zadzwonie tam chyba. Nie wiem o co chodzi, zero kontaktu, jak dzwoniłam dwa tyg temu to dziewczyna powiedziała, że kończy moją aplikacje i będzie 'na dniach' wysyłana do londynu  

darkaa00 > 29-01-2014, 1:06

Na fb powstała grupa polskich au pair którę przebywają aktualnie w stanach i które planują wyjechać.

ZAPRASZAM!!!

https://www.facebook.com/groups/450692768391576/

missbigdreams > 29-01-2014, 2:56

darkaa00 napisał(a):Na fb powstała grupa polskich au pair którę przebywają aktualnie w stanach i które planują wyjechać.

ZAPRASZAM!!!

https://www.facebook.com/groups/450692768391576/

Ooo, świetny pomysł!

KiniMini > 30-01-2014, 1:25

missbigdreams napisał(a):O Boże. Właśnie przeczytałam bloga a dokładnie sam wpis dziewczyny, która nie dostała wizy ;OOO Miała jechać do rodzinki z rocznym dzieckiem. Moja rozmowa już w piątek! A ja jade do rodzinki z 14 miesięcznym dzieckiem! Nie wiem czy zawsze byłam taka nerwowa czy to ten wpis wprowadził mnie w taki stan. Zawsze staram sie myśleć pozytywnie, wizualizacja bla bla ale teraz jedyne co mam to czarne myśli! Boje sie, że tak jak u niej konsul powie, że "nie wierzy w autentyczność moich referencji". Opiekowałam się dwiema dziewczynkami 4 miesiące i 19 miesięcy ale to wcale mnie nie uspokaja. Pocieszcie jakoś, nie wiem bo czuje, że siwy włos mi wyrasta
    bedzie dobrze   ja dostalam a mam 3 msc dziecko

missbigdreams > 30-01-2014, 3:07

Miałaś referencje dla dzieci do max 2 lat?

aqness > 30-01-2014, 22:46

Cześć dziewczyny! Mam na imie Aga Do US wyjeżdżam 2 czerwca do Weston w Connecticut. Jutro odbieram moje dokumenty potrzebne do umówienia się do konsulatu. Nie miałam do tej pory złych myśli związanych z tym, ale jedno z moich dzieciaków będzie miało 14 miesięcy jak przyjade i zaczynam marwtić się, że moja rozmowa będzie ciężka! Mam doświadczenie z noworodkiem (jednak tylko 250 h), a moja hostka jest stay in home. Które z was planują wyjazd na czerwiec?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia