-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
magda-lenka > 17-03-2013, 5:26
@emptyhousee napisz mi w mailu/ PW co chciałabyś wiedziećATL to duże, fajne miasto; jest pełno klubów, pubów, sklepów i outletów, parków rozrywki (np. Six Flags), kręcą tu sporo filmów (np. Igrzyska Śmierci, Pamiętniki Wampirów), latem odbywają się duże festiwale muzyczne (np. Music Midtown), przez cały rok jest mnóstwo koncertów; kina, teatry, muzea też tu znajdziesz; przez cały rok są przyjazne temperatury; blisko na Florydę, do Nowego Orleanu, Memphis czy Nashville -
paulaw > 17-03-2013, 20:14
[quote name="ogla"]chciałam się jeszcze dowiedzieć czy mogę zarejestrować się w dwoch agencjach jednocześnie ?[/quote]
W GAWO masz możliwość zapisania się zarówno do IE i APC. Natomiast możesz jeszcze zapisać się do APIA lub CC -
balbina > 18-03-2013, 21:53
Olga - co dop proworku to ma raczej negatywne opinie z racji tego, że ciężko tam znaleźć rodzinę - dużo tego na forum powinno gdzieś być na ten temat
Ja jestem w dwóch agencjach GAWO i Apia
Jednak zastanawiam się czy nie zrezygnować z APiA, ale to zobaczę za miesiąc jak tam wyjdą match z GAWO -
ogla > 18-03-2013, 22:19
Rozumiem.
Na dzień dzisiejszy zrezygnowałam z CC, ponieważ od piątku oczekiwałam na maila, dziś pisałam do nich parę razy i mnie ogólnie olali
więc stwierdziłam,że skoro na tym etapie już się mna nie interesują to co potem...
Jutro odwiedzam Warszawe i jadę do proworku i APiA, zobaczymy -
osia > 18-03-2013, 22:43
Hej dziewczynyMam na imię Gosia, jestem w 3 klasie LO, i w sierpniu planuję wyjechać jako au pair do USA. Na forum zaglądałam już na jesień 2012 ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby coś tu napisać. Niektórzy znają mnie może już z bloga, ja przebrnęłam przez parę postów na tym forum i niektórych już kojarzę. Co do wyjazdu, jestem na samym początku, na etapie składania tych pierwszych ankiet. Na dniach będę podpisywać umowę, i tu pytanie, jest ktoś może chętny do promocji "wyjazd z koleżanką"? Zawsze to 250zł mniej. Miałabym też prośbę o przesłanie tej "dobrze wypełnionej ankiety psychologicznej" bo niby swój test wypełniłam ale wolałabym jeszcze zweryfikować to z kimś kto się dostał do APC. Pozdrawiam i zapraszam wszystkie trójmieszczanki na jakieś wspólne spotkanie integracyjne -
balbina > 19-03-2013, 1:15
ogla - MOIM ZDANIEM lepiej żebyś szła do CC niż do prowork, mimo że nie odzywają się...
Dzwon do nich, zaspamuj wszystkich kogo się da to Ci odpiszą gnojki!a APiA tez jest bardzo dobre
osi a- zawsze mozesz wybrać opcję 2 tygodnie i będZIE 200ZŁ mniej -
ogla > 19-03-2013, 1:33
narazie atakuję APiAa Ty Agutka jestes w Gawo rozumiem?
a czy mogę byc np w CC APiA jednoczesnie?? -
angelaa > 19-03-2013, 2:36
[quote name="ogla"]narazie atakuję APiAa Ty Agutka jestes w Gawo rozumiem?
a czy mogę byc np w CC APiA jednoczesnie??[/quote]
Możesz byc jednocześnie we wszystkich agencjach (Gawo i Prowork to prawie to samo bo korzystaja z IE i APC). Czyli defacto możesz być w APIA, CC i Gawo/Prowork -
balbina > 19-03-2013, 2:55
jestem i w APiA i w GAWO ( APC i IE )
Tak spokojnie możesz być w CC i Apia jednocześnie
ejjjjjjjjjjjj mam kolejny match! no nie wierzę -
ogla > 19-03-2013, 3:35
no to gratuluje! ciesze się razem z Tobą