• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

magda-lenka > 17-03-2013, 5:26

@emptyhousee napisz mi w mailu/ PW co chciałabyś wiedzieć ATL to duże, fajne miasto; jest pełno klubów, pubów, sklepów i outletów, parków rozrywki (np. Six Flags), kręcą tu sporo filmów (np. Igrzyska Śmierci, Pamiętniki Wampirów), latem odbywają się duże festiwale muzyczne (np. Music Midtown), przez cały rok jest mnóstwo koncertów; kina, teatry, muzea też tu znajdziesz; przez cały rok są przyjazne temperatury; blisko na Florydę, do Nowego Orleanu, Memphis czy Nashville

paulaw > 17-03-2013, 20:14

[quote name="ogla"]chciałam się jeszcze dowiedzieć czy mogę zarejestrować się w dwoch agencjach jednocześnie ?[/quote]

W GAWO masz możliwość zapisania się zarówno do IE i APC. Natomiast możesz jeszcze zapisać się do APIA lub CC

balbina > 18-03-2013, 21:53

Olga - co dop proworku to ma raczej negatywne opinie z racji tego, że ciężko tam znaleźć rodzinę - dużo tego na forum powinno gdzieś być na ten temat

Ja jestem w dwóch agencjach GAWO i Apia

Jednak zastanawiam się czy nie zrezygnować z APiA, ale to zobaczę za miesiąc jak tam wyjdą match z GAWO

ogla > 18-03-2013, 22:19

Rozumiem.

Na dzień dzisiejszy zrezygnowałam z CC, ponieważ od piątku oczekiwałam na maila, dziś pisałam do nich parę razy i mnie ogólnie olali

więc stwierdziłam,że skoro na tym etapie już się mna nie interesują to co potem...

Jutro odwiedzam Warszawe i jadę do proworku i APiA, zobaczymy

osia > 18-03-2013, 22:43

Hej dziewczyny Mam na imię Gosia, jestem w 3 klasie LO, i w sierpniu planuję wyjechać jako au pair do USA. Na forum zaglądałam już na jesień 2012 ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby coś tu napisać. Niektórzy znają mnie może już z bloga, ja przebrnęłam przez parę postów na tym forum i niektórych już kojarzę. Co do wyjazdu, jestem na samym początku, na etapie składania tych pierwszych ankiet. Na dniach będę podpisywać umowę, i tu pytanie, jest ktoś może chętny do promocji "wyjazd z koleżanką"? Zawsze to 250zł mniej. Miałabym też prośbę o przesłanie tej "dobrze wypełnionej ankiety psychologicznej" bo niby swój test wypełniłam ale wolałabym jeszcze zweryfikować to z kimś kto się dostał do APC. Pozdrawiam i zapraszam wszystkie trójmieszczanki na jakieś wspólne spotkanie integracyjne

balbina > 19-03-2013, 1:15

ogla - MOIM ZDANIEM lepiej żebyś szła do CC niż do prowork, mimo że nie odzywają się...

Dzwon do nich, zaspamuj wszystkich kogo się da to Ci odpiszą gnojki! a APiA tez jest bardzo dobre

osi a- zawsze mozesz wybrać opcję 2 tygodnie i będZIE 200ZŁ mniej

ogla > 19-03-2013, 1:33

narazie atakuję APiA a Ty Agutka jestes w Gawo rozumiem?

a czy mogę byc np w CC APiA jednoczesnie??

angelaa > 19-03-2013, 2:36

[quote name="ogla"]narazie atakuję APiA a Ty Agutka jestes w Gawo rozumiem?

a czy mogę byc np w CC APiA jednoczesnie??[/quote]

Możesz byc jednocześnie we wszystkich agencjach (Gawo i Prowork to prawie to samo bo korzystaja z IE i APC). Czyli defacto możesz być w APIA, CC i Gawo/Prowork

balbina > 19-03-2013, 2:55

jestem i w APiA i w GAWO ( APC i IE )

Tak spokojnie możesz być w CC i Apia jednocześnie

ejjjjjjjjjjjj mam kolejny match! no nie wierzę

ogla > 19-03-2013, 3:35

no to gratuluje! ciesze się razem z Tobą
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna