-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
pawlok > 12-11-2007, 16:35
Witam,
ja tu jestem całkowicie nowa, chociaż forum przeczytałam od deski do deski (trochę mi to zajęło czasu).
Jak w temacie- napiszę co? o sobie... Paulina jestem, bardzo mi miło, mam 19lat, 3grudnia wylatuję do Stanów, do (wydaje się) bardzo miłej rodzinki, z któr? wymieniłam się tyloma e-mailami i telefonami, że nie jestem w stanie ich naliczyć. Rok, lub dwa spędze w Bowie w stanie Maryland.
Mówi? na mnie pawloczka, pawlok, arnold...
Mam nadzieję, że się tu, na forum, wkręcę...
pozdrowienia) -
Yoanna > 12-11-2007, 16:55
a to ciekawie na ciebie mowia
witaj! -
pawlok > 12-11-2007, 17:35
pawloczka, pawlok to od nazwiska ofc
a arnold, hm... nie y?lcie, że jestem jak facetkiedy? na wfie szalałam, bo przytyłam 3kg. Skałam z rado?ci, ?piewałam, nauczyciel w koncu dowalił "pakujesz pewnie jak arnold!" dziewczyny załapały i nazywały mnie arnoldem... od tej pory nawet niektorzy nauczyciele zwracali się do mnie Arnold, nie wspomne o rodzicach znajomych Mama kolezanki odbierała nas z 8nastki, odwoziła kazd? po kolei i rzuciła pytaniem "Arnold a Ty jaki masz adres?" -.-
dzięki za powtaniezawsze milej -
Karolina_c > 12-11-2007, 17:38
hej pawloka skad jestes? -
pawlok > 12-11-2007, 17:42
Hej karolina_c
okolice Kalisza, dokładniej Nowe Skalmierzyce :d -
Yoanna > 12-11-2007, 18:02
u mnie w liceum na jedna dziewczyne mowilismy mietek. polonista i anglista tez tak mowili hahahah -
Ninka Jones > 12-11-2007, 18:08
Jo, to był na pewno Twój pomysł z tym Mietkiem
witaj Paula
na pewno się wkręcisz
jak mi się udało to chyba też każdemu -
Yoanna > 12-11-2007, 18:20
nie moj, bo ja do nich doszlam w pazdzierniku w maturalnej klasie ;P i juz wtedy mietek byl mietkiem heheh -
pawlok > 12-11-2007, 18:25
wszystkie przezwiska kobiet typu mietki, romki itp s? genialnenajlepsze sa motywy jak kto? namolnie woła Romek, ROOOMEEk a tu wychodzi laska i pyta sie "CZEGO?" -
Ninka Jones > 12-11-2007, 18:52
haha
ze mnie pokemona zrobili więc też nie lepiej
wymy?lili mi Ninuchi, ale pani od angielskiego powiedziała raz NinuCZi, bo tak się na sprawdzianie podpisałam (tzn. podpisałam się Ninuchi) i taka brecha na sali że jak pokemon
i zostało, choć w sumie i tak już przeszło z tym,
teraz jestem JONES