-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
Astrid > 22-03-2012, 22:23
Ufff, znalazłam się. Angela ciebie też!I możliwe, że tamta Agnieszka, to nasza forumowa Agnieszka Jak dla mnie, to o co mnie napisali nie zachęci ale odrzuci lol -
agata.gda > 22-03-2012, 22:41
No to dobrze, że się znalazłaś:mrgreen: -
agniesia > 23-03-2012, 0:18
[quote name="Astrid"]I możliwe, że tamta Agnieszka, to nasza forumowa AgnieszkaJak dla mnie, to o co mnie napisali nie zachęci ale odrzuci lol[/quote]
Jeśli mówisz o mnie, to tak.Czubek, który karmi bobaska łyżeczką to ja
W ogóle to nie podoba mi się ten mój profil i zaczyna mnie wszystko wkurzać. Daje sobie tygodniowy spokój z wchodzeniem na pocztę, forum i blogi, bo chyba szału dostane. Już mi się wydaje, że lipa z tym całym wyjazdem do Stanów, bo przy Was wszystkich wyglądam łyso. Nikt mnie nie chce i pewnie nie będzie chciał. I się nie dziwie.
Eh, wiem, że zrzędzę, ale taki mnie od rana demotywator złapał, że szok. Jeszcze mi się śniło, że taka idealna rodzinka z CA sie do mnie zgłosiła. Marzenie... :roll:
Dobra, już nie marudzęŻyczę Wam powodzenia! Trzymajcie się -
Astrid > 23-03-2012, 0:31
Agniesia, mam to samo. W ogóle nie podoba mi się to o co mnie napisali, ani zdjęcie, które wybrali na główną. Muszę sobie jakieś z bratem zrobić, żeby tamto zmienić... Mój profil jest blady, wątpię, że ktoś się zgłosi. -
agata.gda > 23-03-2012, 0:40
Dziewczyny trochę wiary w siebie!!! Zobaczycie wszystkie znajdziemy rodzinki i wyjedziemy i się spotkamy w USABardzo w to wierzę mimo, że mój profil zachwycający też nie jest jak zapewne widzialyście -
agniesia > 23-03-2012, 20:34
Jakby specjalnie los mi dzisiaj zesłał pierwszy matchSorki dziewczyny, za wczorajsze marudzenie i dzięki za małe wsparcie Choć rodzinkę (a raczej samotną mamę) odrzuciłam to jednak poprawił mi się humor. W końcu nie jestem taka beznadziejna, skoro ktoś jednak sie zainteresował Trzymam też kciuki za Was !
@agata.gda ile masz juz matchy za sobą ? -
agata.gda > 23-03-2012, 20:41
Nie dużo tych matchy mam...ledwo 2 za sobą i teraz jakaś cisza zapadła...no ale cóż. Mam nadzieję, że niedługo znowu się coś ruszy. -
Astrid > 24-03-2012, 0:31
I tak wam zazdroszczę :< Co prawda mi tak niedawno room otworzyli, ale wątpię, że coś się stanie... :< -
Benna > 24-03-2012, 11:10
[quote name="agniesia"]Jakby specjalnie los mi dzisiaj zesłał pierwszy matchSorki dziewczyny, za wczorajsze marudzenie i dzięki za małe wsparcie Choć rodzinkę (a raczej samotną mamę) odrzuciłam to jednak poprawił mi się humor. W końcu nie jestem taka beznadziejna, skoro ktoś jednak sie zainteresował Trzymam też kciuki za Was !
@agata.gda ile masz juz matchy za sobą ?[/quote]
Fajnie, że możesz od razu odrzucić. Ja mam 3. match niedaleko Phoenix w Arizonie i nie pasuje mi, ale nie mam możliwości odrzucenia, muszę czekać aż agencja mi ją zdejmie po tygodniu albo sami zejdą wcześniej. -
Astrid > 24-03-2012, 14:15
Agniesia, a co właściwie jej napisałaś w tym mailu?