-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
stokrotka007 > 01-09-2010, 13:06
w Proworku nic mi nie mowili o filmiku, no ja jak zrobie filmik to tylko znechece do siebie hostow :/ (nie lubie takiej formy i juz :/) -
alusss > 01-09-2010, 13:16
Bo na poczatku nic nie mówią o filmikupotem Cie poinformuja... to nie jest taki straszne ja tez nie chcialam tego robic ale jak mus to mus... :roll: -
Pyśka > 01-09-2010, 13:20
ja na pocztaku tez sie zarzekalam ze nic nie bede robić -
Pyśka > 01-09-2010, 13:21
[quote name="quaantaa"]obawiam sie tylko tego, ze bliźniaki maja tylko 7 m-cy (a ja nie mam doświadczenia z takimi dziećmi wiec nie wiem jak mogli mnie zwatchowac z ta rodzinką) no i jest 4 latek. No i pobudka o 5.30 bo musze przygotowac butelki dla nich. później moge wrócić spać i znowu wstać ok 7. Bo o 7.15 starszy je śniadanie i idzie do szkoły[/quote]
no to zalezy od doswiadczenia. ja takiego nie mam wiec bym sie nie zgodziła ;| -
ibiego > 01-09-2010, 15:47
Oj zrób stokrotka film to tylko dzień ''pracy ''a na prawdę pomaga,jak coś mogę przesłać przykład mojego video,też myślałam,że zniechęce ,ale wszyscy tylko pisali w mailach,że kochają mój filmik haha
Więc polecam -
ibiego > 01-09-2010, 15:48
quantaa a jakie wcześniej miałaś dzieci? Ja bym się chyba nie zdecydowała na tą propozycje co masz teraz. -
alusss > 01-09-2010, 16:33
dzień pracy a potem jaka radość jak już się to skleci heh -
stokrotka007 > 01-09-2010, 18:24
tylko zacznijmy od tego, ze nie mam na kim tych filmikow krecic! 2 dzieciakow na krzyz od ktrych mam referencje. no raczej na pewno nie bede tego krecic. nie zmusza mnie to tego...... -
quaantaa > 01-09-2010, 20:32
Dzięki za wsparcie dziewczyny
I tak też zrobiłam ibiego, nie zgodziłam się. Napisałam maila że przykro mi ale nie mam doświadczenia w opiece nad takimi maluchami.
A więc wróciłam do rangi dziewczyn oczekujących na match. -
kamyk > 02-09-2010, 4:04
Ja niestety też. Wróciłam do puli niezagospodarowanych au pairek. Rodzinka, którą polubiłam i byłam skłonna pojechać, niestety nie może zaczekać do listopada. A ja nie mogę wcześniej... Więc poczekam na inną rodzinkę. Więc dalej (nie)spokojnie czekamy...