-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Yoanna > 31-10-2007, 18:23
[quote name="Ninka Jones"]a wy mnie dołujecie bardziej niż moja matka[/quote]
po to tu jestesmy ;D zawsze do uslug. nin ze sie tak spytam, wzielas sie juz za prezentacje na polski? czy bedziesz to robic przed matura, tak jak ja? wiesz ile stresu mnie to kosztowalo? i ile sluchania gadania matki? :lol: i co ja biedna przezywalam jak nie moglam zadnych materialow do swojej wspanialej pracy znalezc. i w jakim tempie musialam sie tego na pamiec uczyc? ostatnia strona w dniu matury. i w ogole............ zdalam na 100 :lol: tego chcesz? ;P
a ten no, ja se wlasnie wypozyczylam ksiazke z biblioteki, ma 600 stron i moge ja trzymac az tydzien heh. tak mi sie zachcialo cos wziac do domu w koncu, jakies ambicje sie odezwaly i w ogole... lol -
Karolina_c > 31-10-2007, 18:45
ja sie swojej prezentacji uczylam dzien przed 8) ale stresu bylo nie malo! -
asiafrugo > 31-10-2007, 19:21
A ja weekend przed ;-) i zdalam na 75% ;-) matura to sciema -
niuniusiek > 31-10-2007, 20:15
heh
ja swoja prazentacje PISALAM dzien przedzdalam na 100% no ale to zasluga milionow przeczytanych ksiazek, filmow i mojej inteligencji
poprostu trzeba wybrac temat z ktorego czujemy sie mocni -
Grizzly > 31-10-2007, 20:27
ehe.. ja sie uczyłam niewiem ile przed, ale genialnie tego nie opracowałam, za to wiedziałam o czym miałam mówić więc improwizowałam, a nie recytowałam z pamięci.
A.. i film i piosenka na których miałam w sumie opart? prezentacjie nie chciały się wł?czyć, i recytowalam dialog z filmu i słowa piosenki z głowy. Chcieli, żebym ?piewała no ale.. :oops:
W każdym razie dobrze że teksty znałam
I dostałam 80% je?li się już chwalimy ;-) -
niuniusiek > 31-10-2007, 20:59
nie tyle ze sie chwalimy...poprostu pokazujemy ze bez zbednej nauki tez mozna zdac
no wlasnie najwazniejsze jest to zeby wiedziec o czym sie mowi, a nie recytowac z pamieci!! -
Vorissa > 31-10-2007, 21:12
Ja uważam, że maturę ustna z polskiego to każdy potrafi zdać bez specjalnej nauki - bo ybieramy temat , nie wiem, zgodnie ze swoimi zainteresowaniami czy co?. Ja lubieczytać ksi?żki, przeczytałam ich cał? masę, i nawet jakbym pisała dzień przed pracę to my?lę że sobie jako? poradzę ;- )
A póki co, to muszę przysi??ć do matematyki, spadły mi klapki z oczu, i uważam, że 70% to za mało z rozszerzonej -
Gość > 01-11-2007, 0:09
ja o nowej maturze nic nie wiem
a co do zagladania na forum codziennie - Ninka, za 3 lata tez nie bedzie ci sie juz chcialo o ile w ogole bedzie sie chcialo
moje 3 lata na forum mija na poczatku grudnia -
Ninka Jones > 01-11-2007, 2:33
pożyjemy, zobaczymy
je?li chodzi o moja mature ustn? z polskiego to temat już wybrałam, ale prezentacje zaczne robić w grudniu najpóźniejtaki mam zamiar
ale zgadzam sie, matura to ?ciema :mrgreen: -
Yoanna > 01-11-2007, 13:14
a mi tam na forum zawsze chce sie zagladac ;D