• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA- 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA- 2012

• Au Pair USA- 2012
  • Re: Au Pair USA- 2012

kallan0 > 28-12-2011, 2:03

[quote name="cocoroline"]kallan to Ty mialas ok 30 matchy czy zle kojarze? [/quote]

Taaa to moze chodzić o mnie :twisted: [quote name="rafcioo28"]heh pytam jak dlugo juz czekasz na rodzinke

:mrgreen:[/quote]

Już prawie rok ale to przez to ze 3 razy przekładałam datę wylotu gdyby nie to już ze 2-3 rodzinki mnie chciały zwerbować na 100%

rafcioo28 > 28-12-2011, 19:12

a fajnie.. ja mam nadzieje ze szybko znajde rodzinke, bo mam zamiar jechac w lipcu a dopiero bede mogł miec match-e od maja, bo musze dostac swiadectwo :/

balbina > 28-12-2011, 23:55

Jak dopracujesz dobrze profil - filmik będzie dobry to się z pewnością uda znależć rodzinkę, więc się nie przejmuj

dlatego możesz już zacząć robić jakieś przygotowania właśnie np do filmiku

angelaa > 29-12-2011, 0:16

[quote name="rafcioo28"]a fajnie.. ja mam nadzieje ze szybko znajde rodzinke, bo mam zamiar jechac w lipcu a dopiero bede mogł miec match-e od maja, bo musze dostac swiadectwo :/[/quote]

z jakiego biura chcesz jechać?

rafcioo28 > 29-12-2011, 17:25

No ja już intensywnie sie przygotowuje... wszystkie dakumenty mam gotowe, list juz tez napisany, a pomysł na filmik juz mam ... po nowym roku mam zamiar go nakrecac a z GAWO wspołpracuje, ty ?

:mrgreen:

angelaa > 29-12-2011, 18:50

ja jeszcze nie jestem, ale będę w GAWO

dlaczego nie chcesz być w Interexchange, skoro tam możesz składać papiery przed rozdaniem świadectw?

rafcioo28 > 29-12-2011, 20:58

no w Gawo też moge składać papiery przed rozdaniem swiadect tyle ze rodziny bedea mogły mnie ogladac itd, ale nie beda bede mogł wybrac rodziny do polki nie prześle swiadectwa, a z tego co mi Pani pisała to oni wspópracuja z tym Interexchange:/

blonde > 31-12-2011, 2:02

Ja też chcę wyjechać w 2012, po maturze, jakoś lipiec-sierpień-wrzesień. Póki co, czekam na spotkanie informacyjne (pod koniec stycznia). Mam już link do aplikacji i mogłabym pomału ją wypełniać, ale na razie wpisałam tylko swoje podstawowe dane

Chyba zabiorę się ostrzej za tą aplikację jakoś w lutym. W sumie to mam czas, skoro i tak muszę czekać do skończenia szkoły...

mgdlena > 01-01-2012, 1:53

Hej wszystkim, ja dopiero od kilku dni interesuje się au pair USA tez jestem tegoroczną maturzystką takze mam jeszcze troche czasu, planuje zapisac sie dopiero do jakiejs agencji (narazie dopiero zbieram ważne informacje od kilku dni) sluchajcie jak to jest z prawem jazdy? narazie nie mam ani nie planuje raczej szybkiego zapisu ;/ niestety brak czasu ze wzgledu na szkole, mature

wszystkie wy macie prawko? wiem ze jest konieczne... ile wam zajęło wyrobienie prawka? dopiero po wyrobieniu moge zapisac sie do agencji? jak to jest?

natgreen > 01-01-2012, 18:35

Hej, możesz się zapisać do agencji ale twoja aplikacja zostanie dopiero zaakceptowana jak zrobisz prawko. generalnie na prawko trzeba poswiecic troche czasu, bo wiadomo-najpierw nauka a potem praktyki które czasami trudno dopasowac do swojego rozkladu zajec, ale ze spokojem uda Ci sie wszystko zrobic jak zaczniesz jak najszybciej. pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia