-
-
Re: Lista obecności ;-)
kasik > 15-05-2005, 19:46
Oliwka ale masz furke fajna :lol: -
ewelinka > 15-05-2005, 19:54
oliwka nie wiem mosisz spytac Agi jak bedziesz do niej do biura dzwonic ale z tego co wiem to w wiekszosci biur to daja tylko materialy szkoleniowe do poczytania w domu i tyle a u nas postarali sie o szkolenie ! nie no na poczatku strasznie nazeklaam ze kase na podroz strace ale teraz sie ciesze bo poznalam fajna laske ktora tez bedzie do USA -
oliwka911gt > 15-05-2005, 20:03
furki to moja specjalnosc - nie mylic z blacharami :!: :!: :!:
bede pytac. -
ewelinka > 15-05-2005, 20:08
Oliwka rozumiem cie doskonale ja to jestem normalnie zakochana w scigaczach normalnie odglosu silnika mogla bym sluchac caly czas a co do autek to normlanie one sa takie cudneostatnio smigalalm oplem astra w cabrio normalnie miodzio musialm kuzyna namawiac chyba pol dnia bo ja nie mam prawka wiec tylko tak po boczych dorgach normalnie ale bylam ujarana jak sie wtopilam w mieciutka skure wspanialych i wygodnych fotelikow a jak sie super prowadzilo mmmmmmmmm
heheheheeheheh jak zrobie prawko w USA to bede smigac po autostradachco prawda nie ebda to super fury ale co tam -
kasik > 15-05-2005, 20:12
Ewelina jak udalo Ci sie do USA bez prawka? Z rodzina sie dogadalas czy jak, bo mi w biurze trabili, ze bez prawka nie da rady, mnie co prawda problem nie dotyczyl, ale bylo kilka panienek bez prawka, albo takich co juz od dluzszego czasu nie mogly zrobic... :? -
oliwka911gt > 15-05-2005, 20:15
a ja mam fiola na ptk sportowych autek, moj ex mnie zarazil, w sumie to od dawna sportowe brum brum mnie krecilo. jeszcze on i rajdy, potem poznalam ekipe kuzja subaru team - normalnie kisiel w majtach :lol: :lol: :lol: powaznie, tylko i wylacznie sportowe lubie, najpbardziej to orki i bety mnie kreca. jakbym miala kupowac dla siebie, to tylko sportowe. -
ewelinka > 15-05-2005, 20:15
no ze mna bylo tak ze ja szukalam rodzinki przez neta a potem kierowalam ja na biuro no i powiedzilam ze nie mam prawka ale ze rodzinka nie wymaga wiec powiedizlie ze skoro tak to nie ma sprawy gorzej jelsi by sie okazalo ze musze zmienic rodzinke moge miec wtedy problemy ze znalezieniem ale to mam nadzieje ze mnie nie spotka -
agulka > 15-05-2005, 21:54
Ewelcia, prawko zrobisz juz w usa. tam to nie taka filozofia jak u nas; a i koszty mniejsze.
a tu w pl to sie meczylam i meczylam..i dopiero za 5 razem sie udalo.. :twisted: :twisted: -
Ally > 16-05-2005, 0:14
nie wiem o co chodzi, ale się również melduję i raczej ostatnia. Oliwka moja siostra zdała za 8 razem prawko, w tym raz oblał j? egzaminator za "niedynamiczn? jazdę". No proszę, było ograniczenie do 60 jechała w okolicach 55. W Polsce licz? tylko na łapówy, nie wiem jak jest w Stanach. -
kasik > 16-05-2005, 0:25
"malo dynamiczna jazda" :lol: :lol: :lol:
Skad ja to znam...