• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Karty płatnicze

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Karty płatnicze

• Karty płatnicze
  • Re: Karty płatnicze

sylwiaQ > 31-08-2011, 23:58

[quote name="tosia_"]@sylwiaQ

Od tego jest forum moja droga, aby wyrazac swoje zdanie, komentowac i odpowiadac na posty innych uzytkownikow. No chyba, ze zrozumialam na czym polega idea forum.

@blackberry1

Wiec po co odpisujesz na moje malo wnoszace oraz jak to powiedzialas "mądre,INTELIGENTNE rady "? Nie szkoda Ci palcow?

Koncze polemike, bo jak to mowia: 'nie dyskutuj z idiota, bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem'. :roll:[/quote]

no właśnie, od tego jest forum by komentować posty, więc po co piszesz "więc po co odpisujesz" buahah żal mi cię...

już na FB też się pochwaliłaś... żałosna jesteś

blackberry1 > 01-09-2011, 0:01

Droga Tosiu :lol:

Masz rację,dyskusja z Tobą nie ma sensu ale ja nie zamierzam dyskutować z Tobą,tylko napisałam to do Sylwii Uważasz,że to grzecznie wtrącać się do czyjejś rozmowy ? Nawet ,jeśli ta rozmowa prowadzona jest wirtualnie ? Nie sądzę. Więc ochłoń, bo szału nie robisz. Bye !

blackberry1 > 01-09-2011, 0:03

[quote name="sylwiaQ"]
    [quote name="tosia_"]@sylwiaQ

Od tego jest forum moja droga, aby wyrazac swoje zdanie, komentowac i odpowiadac na posty innych uzytkownikow. No chyba, ze zrozumialam na czym polega idea forum.

@blackberry1

Wiec po co odpisujesz na moje malo wnoszace oraz jak to powiedzialas "mądre,INTELIGENTNE rady "? Nie szkoda Ci palcow?

Koncze polemike, bo jak to mowia: 'nie dyskutuj z idiota, bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem'. :roll:[/quote]

no właśnie, od tego jest forum by komentować posty, więc po co piszesz "więc po co odpisujesz" buahah żal mi cię...

już na FB też się pochwaliłaś... żałosna jesteś[/quote]

Rzeczywiście..Zaprzecza sama sobie..A dobre jest to ,że ma się za jakąś mega inteligentną ... A widać przecież jaki to matoł i pustak.

Edit : I ma końską twarz.Ave.

tosia_ > 01-09-2011, 0:39

[quote name="blackberry1"]Droga Tosiu :lol:

Masz rację,dyskusja z Tobą nie ma sensu ale ja nie zamierzam dyskutować z Tobą,tylko napisałam to do Sylwii Uważasz,że to grzecznie wtrącać się do czyjejś rozmowy ? Nawet ,jeśli ta rozmowa prowadzona jest wirtualnie ? Nie sądzę. Więc ochłoń, bo szału nie robisz. Bye ![/quote]

[quote name="blackberry1"]

(...) A dobre jest to ,że ma się za jakąś mega inteligentną ... A widać przecież jaki to matoł i pustak.

Edit : I ma końską twarz.Ave.[/quote]

Uwazasz, ze to grzecznie kogos obrazac? Nawet jesli jest to wirtualnie? Nie sadze. Wiec ochlon, bo szalu nie robisz. Przypomnij sobie Twoj ostatnio dodany post o dorastaniu i zastanow sie, czy to aby ja na pewno mam dorosnac.

Jesli masz jakis problem, mozemy sie smialo spotkac i przedyskutowac to w cztery oczy.

Wirtualnie kazdy potrafi kozaczyc.

Po razy enty mowie EOT.

@sylwiaQ

Na Twoj temat nie bede sie wypowiadac, wiec zycze ci owocnego i kolorowego pobytu w Londynie.

PS. A powiedzenie: 'Nie dyskutuj z idiota, bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem' jest jednak jak najbardziej prawdziwe.

PS2. Zalecam wnikliwa analize tekstu, Wam obu. :lol:

blackberry1 > 01-09-2011, 0:41

Teee..Panno KLACZ. Podobno już skończyłaś polemikę ? :mrgreen:

hellomaurice > 01-09-2011, 1:06

a) a co to ma wspólnego z tematem?

b) mi informacje tosi_ pomogły, o to chyba chodziło?

c) blackberry, brawo za dojrzałą i sensowną wypowiedź, pokaż swoje zdjęcie, też cię do czegoś porównamy.

clio > 01-09-2011, 1:08

[quote name="blackberry1"]Teee..Panno KLACZ. Podobno już skończyłaś polemikę ? :mrgreen:[/quote]

tak prymitywnej osoby dawno nie widziałam, nastrój Ci się poprawił po takich tekstach?

czemu na tym forum nie ma adminów?

Adderall > 01-09-2011, 1:25

Czasem zastanawiam się nad poziomem intelektualnym niektórych osób na tym forum. Nie mają nic do zaprezentowania, a najwięcej się udzielają.

blackberry1 > 01-09-2011, 1:42

[quote name="clio"]
    [quote name="blackberry1"]Teee..Panno KLACZ. Podobno już skończyłaś polemikę ? :mrgreen:[/quote]

tak prymitywnej osoby dawno nie widziałam, nastrój Ci się poprawił po takich tekstach?

czemu na tym forum nie ma adminów?[/quote]

Hee ;] Na prymitywne teksty będę odpowiadać prymitywnymi tekstami Skoro ona może,to czemu ja nie ?

Nie chce mi się dyskutować,serio , bo to sensu nie ma ;| Szkoda mojego i Waszego czasu,więc dobranoc

A co do nastroju - tak,poprawił mi się,gdy zobaczyłam jej zdjęcie ;D I nie napisałam tego złośliwie.A ,że jestem osobą ,która mówi/pisze to co myśli - tak też właśnie zrobiłam.Pozdrawiam.

Patty > 03-09-2011, 0:57

Dziewczyny stop, wszystkie jesteśmy au pair, i udzielamy się na forum, żeby sobie pomagać a nie pluć jadem.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia