• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

2 rodziny do wyboru- co się bardziej opłaca???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• 2 rodziny do wyboru- co się bardziej opłaca???

• 2 rodziny do wyboru- co się bardziej opłaca???
  • Re: 2 rodziny do wyboru- co się bardziej opłaca???

lilly > 22-08-2011, 22:08

Faktycznie świetna oferta, gratuluję Dobrze, że nie zgodziłaś się na poprzednie, jak widać czasem warto poczekać

Patie > 23-08-2011, 13:25

xxx

Adderall > 24-08-2011, 16:06

Ja też dostałam ofertę od tego wydawcy magazynu. Jak dla mnie mimo 30h tygodniowo 70funtów to trochę mało. A mieszkają w takiej rezydencji!

Patie > 24-08-2011, 17:07

xxx

Adderall > 24-08-2011, 17:31

To mam ich gdzieś. Napiszę mu dzisiaj, że nie jestem zainteresowana. Zapowiadało się fajnie, a tu taka klapa.

Patie > 24-08-2011, 17:50

xxx

Adderall > 24-08-2011, 18:20

Zapytał dlaczego zmieniłam zdanie, więc napisałam mu to i owo i już się nie odezwał.

owieczka dolly > 24-08-2011, 18:56

Widze ze mamy te same rodzinki...

Ja tez poczatkowo mialam jechac do tej dziennikarki - zgodzilam sie w zeszly czwartek - ale potem okazlo sie, ze np lotniska nie odbierze nawet tylko samje trzeba sie tluc na Bond Street. Plus na swieta na 2 tygodnie wypad z ich mieszkania - napisalam jej milo ze bilety sa drogie wtedy i ze wolabym zostac w Londynie bo jest duzo przecen ino kurde nie po to sie wydaje kase na bilety by po trzech misiacach leciec do odmu znowu na swoj koszt..zwlaszcza ze 50f na tydzien to malo..a grafik miala kobitka nieregularny...Ale niestety odpisala dosc nieciekawie..i ja jejtez..ze czlonka rodziny chyba sie nie wyrzyca z domu na 2 tygodnie ize to gadanie o traktowaniu tak operki to tylko w tym wypadku puste slowa..i pare innych rzeczy..ale widze ze jakas sie skusila bo kobitka znikla ze stronki..

Druga rodzinka spod Oxfordu - gadlam z nimi tylko 10 min - zazwyczaj 30 -40...i wlasciwie od razu zapytali o sprzatanie..dla mnie to zlyyyy znak...dodatkowo bardzo ciezko tam z komunikacja..

a ten dom nie jest caly ich..ten budynek jest podzileony na 5 unitow..oni zajmuja jedne aczkolwiek duzy..

napeno jest tam malowniczo..ale co tam robic..plus koszty dojazdu rosna..

Nadal szukam...;/

Adderall > 24-08-2011, 19:23

Ja też szukam. Byłam dwa tygodnie temu u polskiej rodzinki spod Londynu, fakt płacili 150L, ale mieli też (jak dla mnie) wymagania z kosmosu. Np. oczekiwali, że na drugi dzień po moim przyjeździe uśpię sama 1.5 roczne dziecko. Nie chodzi o to, że nie potrafię tego zrobić, ale raczej żadne dziecko nie zaśnie z obcą osobą.

Patie > 24-08-2011, 19:30

xxx
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna