• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

carly15 > 09-06-2011, 21:30

no to super widze ,ze duzo dziewczyn planuje wtedy wyjazd ;] im wiecej tym lepiej

z_t > 10-06-2011, 20:13

ja też planują USA tak pod koniec września bo w wakacje chciałam na camp, ale jak to nie wypali to może wcześniej chyba, ze zdecyduje się na Hiszpanię, a potem na USA no nie wiem muszę przemyslec ale chciałabym do USAAA

daria2510 > 21-06-2011, 14:41

Hey dziewczyny

Ja również planuję wyjechać w przyszłym roku( najprawdopodobniej wrzesień bo chciałabym spędzić wakacje w Polsce). Na pewno z Au pair in America bo mam sprawdzone info od koleżanek, które były z tym biurem i są bardzo zadowolone

nerkaa > 21-06-2011, 22:56

cześć wszystkim! Ja również chcę wyjechać w lipcu/sierpniu 2012 do USA! Marze od tym od wieków, a tu zostaje już tylko rok i lecimy w świat dziewczyny! I tez mysle, ze fajnie by bylo z kims sie poznac przed wyjazdem, zeby chociaz jakos umilic sobie ten dlugi lot plotkowaniem i ogolnie zeby miec mniejszego stresa szukajac odpowiednich stanowisk etc.

Aplikacje planuje zlozyc w GAWO a zabieram sie za to od wrzesnia, za nagranie krotkiego filmiku, zrobienie jakis ciekawych fot i ogolnie przedstawienie mnie w jak najlepszym swietle^^

A jeszcze mam pytanko o co chodzi z tym 'wyrobieniem prawka'. Czy chodzi o to, ze w ogole go nie macie i chcecie zdawac czy tez trzeba starac sie o jakies miedzynarodowe? Czy nasze polskie prawko nie dziala w stanach?

mmm > 13-07-2011, 18:29

Hej ja lecę 15 sierpnia

chica > 16-07-2011, 15:23

Ja też w wakacje 2012 opuszczam nasza piękną Polskę i lecę trochę świata zobaczyć w US. Zastanawiam się nad opcją EduCare w Au Pair in America. Ktoś wybrał tę możliwość?

Majeczka123 > 16-07-2011, 18:38

Ja jestem w USA przez Au Pair in America. Nie wiem jak inne agencje, ale ta jest dosc droga. Plusy tez sa, bo z tego co sie orientuje szybko match mozna dostac, nie trzeba dlugo czekac.

chica > 17-07-2011, 1:57

Maju, a jesteś Classic czy Educare? No i najważniejsze, czy jesteś zadowolona z ich obsługi?

Majeczka123 > 17-07-2011, 7:07

chica: Jestem przez Au Pair in America (Educare in America to troszke podobny program). Jestem bardzo zadowolona z obslugi. Nie moge im nic zarzucic. Sami sie interesuja osoba, wysylaja maile jak ida matche, czy wszystko w porzadku, czy potrzebna jest jakas pomoc itd. Tylko niestety drogo, bo 530 euro + oplata dla polskiego biura.

chica > 17-07-2011, 13:00

czyli oprócz tego co tutaj napisali: http://www.aupair.aifs.pl/article,270,ile_to_kosztuje, muszę doliczyć jeszcze jakieś 700-800 PLN dla polskiego biura, tak? no cóż, pracuje na 0,5 etatu i jeszcze trochę miesięcy pracy mi zostało, to może jakoś uzbieram. w jakim jesteś stanie i jak wrażenia?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia