• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wszystkie (-ich) Au Pair w NJ - zapraszam tutaj !!!! :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wszystkie (-ich) Au Pair w NJ - zapraszam tutaj !!!! :)

• wszystkie (-ich) Au Pair w NJ - zapraszam tutaj !!!! :)
  • Re: wszystkie (-ich) Au Pair w NJ - zapraszam tutaj !!!! :)

dominikan@ > 07-08-2010, 16:51

Jest ktos w okolicach Morristown NJ??

kaziorek > 08-08-2010, 0:27

[quote name="nadia247"]
    [quote name="kaziorek"]no obowiazkowo zwlaszcza jesli naprawde bedziesz tylko 20min stad chociaz zeby sie po "ciezkim dniu pracy" gdzies wyrwac i zrelaksowac ja jestem z interexchange.

i jak tam denerwujesz sie juz przed wyjazdem?

pozdrooo[/quote]

pewnie że tak Jak sprawdzałam na mapie to samochodem ok 20 min, a autobusem jakies 30min. no wieć jest szansa na spotkanka Ty juz jestes nie?? jak ci sie tam wiedzie??? ja bede u rodzinki 27 sierpnia.

Zostało mi 18 dni do wylotu, i juz sa spore nerwy musze przyznac.. nie wiem za co sie zabrac z tym pakowankiem potem he he

pozdrowionkaa:

ps masz facebooka????a ty wogole to z gniezna jestes???[/quote]

no faaaajnie w sumei tutaj do wiekszosci osob mam tak okolo 40min wiec w ciagu tygodnia nie chce mi sie nawet ruszac bo jawnie jestem padnieta! ale 20 min to spoko tylko musze w koncu prawko zrobic tutejsze bo sie ciagle ociagam, dlatego ze mnie wszedzie woza no wszytsko ok, naprawde rodzinke mam spoko, wiec nie mam na co narzekac no to jak do tego czasu bede miala prawko to cie nawiedze na dzien dobry

ja sie pakowalam pare godzin przewd wylotem na szczescie wzielam wszytsko co najpotrzebniejsze

aa dopiero zauwazylam ze jestes z poznania no ja z gniezna wiec tez niedaleko mam fb, prezsle ci linka na privie

pozdrooo

aniolek > 25-09-2010, 21:29

czesc, ja jestem z nj czy ktos ma ochote pogadac po pl??? bo juz mam dosyc ang;(

szukam au pairek z pl

89dzoana89 > 04-11-2010, 14:57

mam matcha z NJ, Short Hills.

2ka dzieci- 10letnia dziewczynka i 5letni chlopiec

Rano wyszykowac dzieci do skzoly i odwiezc, potem czas wolny odebrac dzieci i pozawozic na zajecia dodatkowe i inne activity i po 18 wracaja rodzice.

auto na wlasnosc, cale pietro w domu dla mnie ponoc ( bo sie przeprowadzaja w najblizszym czasie do wiekszego domu). Jedyne co mnie troszke martwi to ze sa hindusami...ma ktos moze hinduska rodzine tam? Albo jakies dosiwadczenie lub pojecie? Jeszcze czekam na kontakt z ich obecna au pair zeby sie dopytac co i jak...

zlosnica > 05-11-2010, 15:27

Dzo, brzmi rewelacyjnie, mało pracy, całe piętro dla siebie, dzieciaki ogarnięte, auto (jakie? ). Zapytaj ich czy są ortodoksyjni, napisz, że nie znasz dobrze kultury hinduskiej (jak znasz, to ściemnij, że nie znasz) i niech napiszą Ci podstawowe zasady jakie panuja w ich domu- przeciez nie pojedziesz tam, gdzie bedziesz szukac nowej rodziny po 3 miesiacach. Nie powinni sie obrazic za takie pytanie, wyjdziesz bardziej na ciekawą ich kultury niż przerażoną wizją pracy u hindusów, hehe jesli nie sa praktykujacy i wydaja Ci sie mili, to bierz ich, ale pamietaj, ze nawet najfajniejszy samochod i cale pietro nie zastapi Ci fajnej atmosfery w domu, niestety, ale Ty z tymi ludzmi masz mieszkac...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia