-
-
Re: Strony do wyszukiwania rodzinek
adrenalina > 12-04-2011, 20:57
[quote name="LINKA1"]a czemu cie odpycha tzn mówisz pod kontem wizualnym czy brak przejrzystości?a może coś innego?[/quote]
W sumie to wszystko na raz :-) strona wygląda bardzo nie ładnie. Już wiem, że jest popularna ale nie wiedziałam dlaczego ale dziewczyn piszą, że jest najlepsza bo moją dużo rodzin więc będę coś myśleć... -
LINKA1 > 14-04-2011, 13:33
ja doświadczenia jako wyjazdy au pair nie mam , ale dużo osób zachwala sobie tu widzę wyjazd przez strony internetowe dla au pair więc chce zobaczyć czy się uda. Do USA nie wybrałabym się tak bo jakby noga mi eis podwinęła (EEEEE) gorzej wracać i drożej niż z Europy... więc wszytko zależny od szczęścia i jak się trafi -
Aisling > 15-04-2011, 18:48
Hm.. Joanno, to może jakieś extra premium member dla polecających was wiernie au pair? haha. Może nie teraz bo mi akurat już nie potrzebne, ale na przyszłość.. przydałoby się! -
LINKA1 > 27-04-2011, 10:42
Słuchajcie zalogowałam się parę dni temu wszystko ok ..już miałam pierwsze oferty na jedną odp pozytywnie ale nie mogę jej nic napisać bo nie mam premium (itp)..rozumiem ze teraz oni chyba mi odp i dadzą do siebie kontakt..no bo ja nie mam kasy na zakup tego pakietu...rozumiem że to generalnie rodziny wykupują takie pakiety tak? -
Nathalie > 27-04-2011, 14:10
Powinnaś dostać maila z telefonem bądź adresem e-mail rodziny. Mi(i pary innym osobom) zdarzyło się, że rodzina znalazła nas na fejsieNie smuć się, tylko szukaj dalej -
LINKA1 > 27-04-2011, 15:26
Dziękujęnie będę się poddawać , ale dziękuję za wsparcie...wiem że jeszcze długa droga do końca :roll: -
Nathalie > 27-04-2011, 15:41
Ale takie szukanie pomaga. Ja czekałam 5 miesięcy. A Ty kiedy i na ile chcesz wyjechać? -
LINKA1 > 28-04-2011, 9:06
Ja chce wyjechać tak na 12 miesięcy min, ale jakbym znalazła ofertę fajną na 6 miechy to też..zacząć chce po wakacjach ale wcale nie twierdze że wcześniej nie jakbym coś znalazła...na razie się zalogowałam..powiem szczerze że sama jeszcze nie wysyłałam zapytań ale już parę otrzymałam..na razie lipnie ..ale nie narzekam bo co ja oczekuje ..dziewczyny czekają czasem długo...na razie nie mam czasu tak się tym zając solidnie bo pracuje i w ogóle ..powolutku się zbieram może uderzę z impetem w weekend majowy ..taki mam zamiar ...a tak ogólnie to sama nie wiem ..czasami mnie załamka łapie jak widzę tyle fajnych operetek..kto mnie ze chce -
hellomaurice > 28-04-2011, 10:40
Linka, ja myślałam tak samo! Że nie powinnam czekać na naprawdę dobrą ofertę, bo i tak wybiorą dziewczynę z doświadczeniem (nie chciałam kłamać na profilu, że je mam, takie rzeczy wyjdą potem w praniu). A tu proszę - góra dwa tygodnie i idealna (dla mnie) rodzinka odezwała się sama, a na profilu mieli 250 propozycji 8O Uderz w weekend majowy, pisz maile i zobaczysz, że się uda!Musisz sama wysyłać wiadomości, często rodzinki po prostu nie mają jak cię zauważyć, profili aupairek jest naprawdę mnóstwo. -
LINKA1 > 28-04-2011, 12:38
Masz racje ...ja już mam dość swojej pracy wiecznie źle i źle ..jak zaraz z stąd nie odejdę to zwariuje, dlatego w weekend majowy ruszam ostro do boju trzeb coś dziewczyny zmieniać w własnym życiu za nas nikt tego nie zrobi....dziś w pracy to aż się popłakałam...do takiego stanu mnie doprowadził szef...sorry że akurat tu to mówię ale mówie wam dziewczyny mam już dość!!!