• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam Maching :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam Maching :)

• Mam Maching :)
  • Re: Mam Maching :)

marlenao > 24-04-2009, 0:12

Kamysia, oni chca zebys przyejchala pod koniec sierpnia i juz sie zglosili ? jeej ja juz czekam ponad 5 tygodni i nic! Chyba niedlugo oszaleje z nerwow :?

kamysia > 24-04-2009, 0:34

.

cailet > 24-04-2009, 1:22

Super kamysia ! Gratulacje Pierwsze koty za płoty, że się tak wyrażę :mrgreen:

A ja się dowiedziałam, że dopóki nie mam prawka, to pewnie i tak nic się u mnie nie ruszy, więc mogę się nastawić na dłuuuuuuuuugie czekanie. No ale cóż, rozpaczać nie będę. Co się odwlecze...

kamysia, naprawdę super, że u ciebie się już coś ruszyło

kamysia > 24-04-2009, 1:58

.

89dzoana89 > 24-04-2009, 8:37

A co do dzieciakow to lekko pewnie nie byloby;P

Juz pewnie chodza wiec bedzie bieganina a i pewnie nie mowia zbyt wiele 8)

Ja to bym chciala zeby chociaz jedno dziecko starsze bylo, zawsze pomoze troche w angliku :lol:

bunia_90210 > 24-04-2009, 11:01

[quote name="agulka"]wg mnie masz ok 1 h do DC i ok 1,5 do Baltimore. z 2 letnimi blizniakami roznie bywa..jak to mowia amerykanie 2 latka to wiek "terrible 2" kiedy dzieciaki zachowuja sie najgorzej... czasem to prawda, czasem nie.

wypytaj czy to mala miejscowosc? jakie jest najwieksze miasto w okolicy ??? ta 1h do DC? bo mozna trafic blizej.

jak z autem, czy bedziesz miala dostep itd. i co znaczy do wieczora, bo to pojecie wzgledne znajac amerykanow , ktorzy wiedza, ze limit dla au pair to max 10 h dziennie...hmmm od 11am do 9pm :/?

przepraszam , jesli zabrzmialam pesymistycznie, ale trzeba wszystko sprawdzac, tymbardziej , ze to 1 rodzina.

trzymam mocno kciuki [/quote]

W mojej rodzinie z każdym 2 letnim dzieckiem było "terrible" ;P Ale nie sugeruj się za bardzo nami ;*** Musisz zdecydować sama. My tylko chcemy poradzić

bunia_90210 > 24-04-2009, 11:04

no i oczywiście gratulacje! Ja też już chcę

kamysia > 24-04-2009, 11:35

.

cailet > 24-04-2009, 11:52

Spokojnie, jak nie ta rodzinka, to będzie następna

Lepiej poczekać i dogadać się z rodzinką, która ci odpowiada, szczególnie pod względem dzieci, bo przecież z nimi będziesz spędzała prawie cały czas.

julita883 > 24-04-2009, 13:57

Kamysia Gratuluje!!!!Cieszę się że chociaż u Ciebie cos się zaczęło dziać.Ja nawet nie mam au pair roomu aktywnego....Jak tylko bedziesz po rozmowie z rodzinką daj znać

Powodzenia
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia