-
-
Re: Wspólne zapisanie się do GAWO, ktoś chętny?:)
katenyc > 23-04-2013, 8:33
tez chcialam zrobic sobie przerwe, ale balam sie ze wtedy juz tej szkoly w ogole nie skonczeprzed wyjazdem do usa zaczynalam juz szkole bo zadna rodzina sie nie odzywala, wiec bylam do tego zmuszona :/ no ale jakos w pazdzierniku znalazla sie rodzinka, wiec olalam studia i wylecialam do NYC
pamietam, ze bylo cos takiego jak konkurs dla maturzysty-napisac list do rodziny goszczacej i opisac siebie, czy cos w tym stylu
wygralam i nie placilam nic -
siennah > 28-04-2013, 20:36
ktoś nadal chętny do wspólnego zapisania się? -
Karolcia955 > 02-05-2013, 14:18
Ja zmieniam GAWO na APiA, więc przykro mi... musisz szukać, może ktoś się znajdzie -
myhomemyheart > 07-06-2013, 21:31
ktoś chętny wyjazd okolice października? -
anya > 26-06-2013, 23:27
@myhomemyheart, ja planuję jak wszystko dobrze pójdzie wylot w okolicach października/listopada, więc jakoś w sierpniu chciałabym aplikować do GAWO. -
merti > 28-06-2013, 23:12
aplikuj już, im wcześniej tym lepiej. Mi 3 miesiące zajeło znalezienie rodziny i to bylo dość szybko szczerze mówiąc jak na tą agencję. A w pazdzierniku nie ma tylu rodzin chetnych, bojednak szukaja glownie na wakacje bo wiecej dziewczyna aplikacja i otwieranie roomów jednak minimum 3 tygodnie zajmie, jak wyrobisz się z dokumentami w 3 dni więc daj sobie miesiąc na samo otwieranie