• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

paulaw > 22-02-2013, 18:45

[quote name="DominikaDomi"]Wazne, zeby nie byly nagie, polnagie i z uzywkami. [/quote]

Nie były takie Kilka było z telefonu, ale były dość dobrej jakości i całkiem fajne, wiem, że dwa były kompletnie beznadziejne i do odrzucenia (z czego jedno przyjęła), a pozostałe były super jakości, bo z aparatu, ale przyczepiła się, że widać mi twarz z profilu, albo że włosy mi zasłaniają twarz, ale bawiłam się akurat na danym zdjęciu z siostrą, więc tak wyszło. No ale cóż, teraz wszystkie robię takie sztuczne, z uśmiechem, patrząc prosto w obiektyw. Skoro takie muszą być...

DaisyyUSA > 22-02-2013, 18:58

[quote name="aguta"]Gorzej jak trafisz na niefajną rodzinę i nie będziesz chciała do USA.

a do UK z gawo ejdziesz czy sama?

to oni Ci zaproponowali taki plan?[/quote]

Z Gawo, poza tym później bede miala też prawdopodobnie zniżke na USA ze względu na to że byłam w UK tez z ich agencji .

Sama wymyslilam, no razem z mama.

Mam nadzieje, ze wszystko pójdzie dobrze.

karolinkaa77 > 22-02-2013, 19:06

Dziewczyny ile mniej więcej czekałyście na wydanie prawa jazdy międzynawowego i zaświadczenia o niekaralności , bo chciałabym się zmieścić w 2 tygodniach z "papierkową robotą" i z tego co czytam wymagają kopii tych dokumentów od razu .

balbina > 22-02-2013, 19:13

Międzynarodowe prawo jazdy ok 5 dni

Zaświadczenie o niekaralności dostałam od ręki

ale w różnych miastach może być inaczej trochę

DaisyyUSA > 22-02-2013, 19:49

http://xxjustdoitxx.blogspot.com/

a tak się pochwale, a co !

Dopiero zaczynam ale zapraszam

margo > 22-02-2013, 21:07

[quote name="karolinkaa77"]Dziewczyny ile mniej więcej czekałyście na wydanie prawa jazdy międzynawowego i zaświadczenia o niekaralności , bo chciałabym się zmieścić w 2 tygodniach z "papierkową robotą" i z tego co czytam wymagają kopii tych dokumentów od razu .[/quote]

Ja prawko międzynarodowe miałam na następny dzień a zaświadczenie o niekaralności od ręki Więc szybko to się załatwia

Blueberry91 > 22-02-2013, 21:57

Blabla

(musiałam coś napisać by mieć ten wątek na liście)

Damian011 > 22-02-2013, 22:15

Karolinka - miały być dziewczyny ale też się wypowiem ;P (to chyba będzie już mój typowy tekst na tym forum ) Na międzynarodowe prawo jazdy czeka się do 10 dni. Ale oni robią to na miejscu, więc jeżeli poprosisz to może zrobią to dużo szybciej a zaświadczenie o niekaralności (nie mylić z oświadczeniem) dostaje się od ręki po tym jak wcześniej dobrowolnie dasz się okraść z 50zł

merti > 22-02-2013, 22:18

ja tak jak margo z dokumentami miala btw. ile czasu ma APC jeszcz , zeby Ci room otworzyć?

Witam spowrotem daisy

margo > 22-02-2013, 22:47

Nie wiem czy to bylo do mnie ;p ale ja oddalam do akceptacji room tydz temu w poniedzialek wiec teoretycznie dzis mija 10 dni roboczych ale nie wiem czy te 10 dni to sie liczy od dnia akceptacji przez gawo czy od daty kiedy oddalam room do sprawdzania ???
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia