-
-
Re: Oczekiwanie na rodzinke
Tenzi > 26-04-2012, 19:17
czyli mogłybyście napisać na kiedy np miałyście date wyjazdu i ile przed tym zaczęły się zgłaszać rodzinki? -
Efka87 > 26-04-2012, 19:24
do mnie pierwsze 2 zgłosiły się w dniu otwarcia roomu. -
Tenzi > 26-04-2012, 19:30
a najwcześniejszą datę wyjazdu miałaś na 21.05, tak?
btw nie wiem w sumie kiedy miałaś otwarty room^^ -
blonde > 26-04-2012, 19:35
@Tenzi:
[quote name="Efka87"] Datę miałam na 2 kwietnia, a room otwarty od 24 lutego[/quote] -
Alexandraa > 26-04-2012, 19:39
Ja mialam date wyjazdu najwczesniejsza na 2.04 a najpozniejsza na 20.06 . Pod koniec lutego mnie agencja zaakceptowala i rodzinki, ktore sie zglaszaly chcialy przewaznie na maj. A i tak okazalo sie ze lece w lipcu dopiero -
Tenzi > 26-04-2012, 19:48
[quote name="blonde"]@Tenzi:
[quote name="Efka87"] Datę miałam na 2 kwietnia, a room otwarty od 24 lutego[/quote][/quote]
haha przepraszam, nie zauważyłam, chyba jestem w jakimś amoku^^ -
vendi > 28-04-2012, 20:33
Powiedzcie mi kochani, jakie pytania zadawaja wam rodzinki przy pierwszych rozmowach;>
Pozdrawiam -
Cukrova > 28-04-2012, 20:37
Ja tam za wiele z pierwszej rozmowy nie pamiętam, chociaż przy pierwszej rodzince było to, że pytali mnie co bym zorbiła jakby dziecko się mnie nie słuchało, czy stosowałabym jakies kary ?!?! A przy drugiej z inna rodziną co bym zrobiła gdyby dziecko nie chciało odrabiac lekcji, albo nie chciało ubrac kurtki w chłodny dzień. Aaaa własnie czy umiem pływac, jezdzic na rowerze, czy chodzie do kościoła, ale moje dzieci sa w wieku 8 i 9 ;D -
blonde > 28-04-2012, 23:41
Przede wszystkim pytają właśnie o to co by się zrobiło jakby dzieci się nie słuchały. Proszą też o to, żeby jeszcze raz opisać swoje doświadczenie. Albo żeby opisać doświadczenie z dziećmi takimi, jakie mają (tzn w takim wieku, tej płci itp.).
Pytają tez o umiejętności pływania i prowadzenia samochodu. Czasami proszą, żeby powiedzieć coś o sobie, o rodzinie, o zainteresowaniach. -
Tenzi > 29-04-2012, 14:34
mnie zapytali ile już jeżdżę samochodem, powiedzieli żebym opisała siebie, moje miasto i powiedziała coś o rodzinie
A tak ogólnie to oni cały czas nawijali, nie mieli zbyt wielu pytań
Ah i jeszcze hostka zapytała jak lubie żeby do mnie mówić : MARTA CZY TENZI? hahah a ja powiedziałam że jest mi to obojętne a ona
Okay Tenzi, so tell me...
Zaskoczyło mnie to haha. Btw jak się zwracacie do hostów? Od razu po imieniu?