• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oczekiwanie na rodzinke

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Oczekiwanie na rodzinke

• Oczekiwanie na rodzinke
  • Re: Oczekiwanie na rodzinke

Tenzi > 26-04-2012, 19:17

czyli mogłybyście napisać na kiedy np miałyście date wyjazdu i ile przed tym zaczęły się zgłaszać rodzinki?

Efka87 > 26-04-2012, 19:24

do mnie pierwsze 2 zgłosiły się w dniu otwarcia roomu.

Tenzi > 26-04-2012, 19:30

a najwcześniejszą datę wyjazdu miałaś na 21.05, tak?

btw nie wiem w sumie kiedy miałaś otwarty room^^

blonde > 26-04-2012, 19:35

@Tenzi:

[quote name="Efka87"] Datę miałam na 2 kwietnia, a room otwarty od 24 lutego[/quote]

Alexandraa > 26-04-2012, 19:39

Ja mialam date wyjazdu najwczesniejsza na 2.04 a najpozniejsza na 20.06 . Pod koniec lutego mnie agencja zaakceptowala i rodzinki, ktore sie zglaszaly chcialy przewaznie na maj. A i tak okazalo sie ze lece w lipcu dopiero

Tenzi > 26-04-2012, 19:48

[quote name="blonde"]@Tenzi:

[quote name="Efka87"] Datę miałam na 2 kwietnia, a room otwarty od 24 lutego[/quote][/quote]

haha przepraszam, nie zauważyłam, chyba jestem w jakimś amoku^^

vendi > 28-04-2012, 20:33

Powiedzcie mi kochani, jakie pytania zadawaja wam rodzinki przy pierwszych rozmowach;>

Pozdrawiam

Cukrova > 28-04-2012, 20:37

Ja tam za wiele z pierwszej rozmowy nie pamiętam, chociaż przy pierwszej rodzince było to, że pytali mnie co bym zorbiła jakby dziecko się mnie nie słuchało, czy stosowałabym jakies kary ?!?! A przy drugiej z inna rodziną co bym zrobiła gdyby dziecko nie chciało odrabiac lekcji, albo nie chciało ubrac kurtki w chłodny dzień. Aaaa własnie czy umiem pływac, jezdzic na rowerze, czy chodzie do kościoła, ale moje dzieci sa w wieku 8 i 9 ;D

blonde > 28-04-2012, 23:41

Przede wszystkim pytają właśnie o to co by się zrobiło jakby dzieci się nie słuchały. Proszą też o to, żeby jeszcze raz opisać swoje doświadczenie. Albo żeby opisać doświadczenie z dziećmi takimi, jakie mają (tzn w takim wieku, tej płci itp.).

Pytają tez o umiejętności pływania i prowadzenia samochodu. Czasami proszą, żeby powiedzieć coś o sobie, o rodzinie, o zainteresowaniach.

Tenzi > 29-04-2012, 14:34

mnie zapytali ile już jeżdżę samochodem, powiedzieli żebym opisała siebie, moje miasto i powiedziała coś o rodzinie

A tak ogólnie to oni cały czas nawijali, nie mieli zbyt wielu pytań

Ah i jeszcze hostka zapytała jak lubie żeby do mnie mówić : MARTA CZY TENZI? hahah a ja powiedziałam że jest mi to obojętne a ona

Okay Tenzi, so tell me...

Zaskoczyło mnie to haha. Btw jak się zwracacie do hostów? Od razu po imieniu?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia