• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

madz > 11-03-2013, 12:42

Paula bo to jest tak jak z tymi "zlymi" hostami, zawsze zapamietuje i pisze sie tylko o tym co sie nam nie podoba, a nawet jak ktos dobrego cos napisze to zaraz wszyscy i tak zapominaja.

paulaw > 11-03-2013, 12:49

Masz racje i to odnosi się chyba do wszystkiego... no cóż, ważne, żeby wyjechać, bo w USA i tak będziemy mogły liczyć tylko na siebie

madz > 11-03-2013, 13:11

Dokladnie! Nigdy nie wiadomo na jaka LCC sie trafi. Ponoc moja jest swietna :P alei tak okaze sie na miejscu :)

paulaw > 11-03-2013, 13:54

Co dla jednego jest super, dla drugiego okaże się beznadziejne. A od LCC wiele zależy! Mam nadzieję, że moja będzie świetna

A w ogóle od czego to zależy, jest LCC od danego miasta, czy danego rejonu? Jak to wygląda?

madz > 11-03-2013, 14:48

To zalezy wlasnie od miejsca zamieszkania, danna LCC ma swoj region w obrebie chyba 1,5h od niej

olusz > 11-03-2013, 17:21

[quote name="paulaw"]Mi Gawo odpisuje po kilku/kilkunastu minutach, jeżeli są to godziny pracujące, lub następnego dnia, jeżeli jest już po 17, gdy wyślę maila. Także nie mam się na co skarżyć [/quote]

mi też

[quote name="madz"]i nie sa tak "mile" jak Iza z gawo [/quote]

[quote name="paulaw"]P. Iza jest dla mnie miła, nie narzekam Innym może się nie podobać, ale jak potrzebuję pomocy, to ją mam. Chodzi mi o to, że Ciebie np. nie ignorują, a innych tak, więc dla mnie to jest nieco dziwne, że z niektórymi się nie liczą, aż trzeba wydzwaniać do nich i prosić o pomoc.[/quote]

dla mnie Iza jest bardzo miła. a pod słowami Pauli podpisuję się wszystkimi czterema kończynami

edit! jeśli dostałam link do rejestracji au pair room z APC, to znak, że mnie przyjęli? czy mogą mnie jeszcze wywalić?

paulaw > 11-03-2013, 17:47

Uzupełniaj room, ale test dopiero ci zweryfikują jak wszystko wyślesz. I otworzą ci room, albo nie. Także mogą cię jeszcze odrzucić Ale dzisiaj rozmawiałam z p. Izą przez telefon na ten temat i co nieco wiem, więc jak chcesz wiedzieć więcej, to pisz na priv

DominikaDomi > 11-03-2013, 19:09

Kurde, a mi juz od pt nie odpisuja na meila z CC. a w sumie to dwa. chyba bd musiala do nich przedzwonkic. bo chce wiedziec czemu jako jedyna nie mam biletu.

madz > 11-03-2013, 20:09

Nigdzie nie pojedziesz ;P

Domi sprawy z biletami i tak załatwia Boston więc może do nich napisz

paulaw > 11-03-2013, 20:10

Lepiej dzwoń Doda, może jeszcze dzisiaj, bo chcę bilet zobaczyć Dzwoń dzwoń!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia