• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

justynak > 20-08-2010, 20:56

Au pair z Polski poniewaz uwazaja ze jestesmy bardziej odpowiedzialne, sumienne itp Hostka uwaza ze najgorsze au pair to latynoski, one tylko imprezuja...nie wiem czy taka jest prawda.

Ogolnie jestem pozytywnie nastawiona na ta rodzinke Zostal mi juz tylko miesiac i powoli zaczynam odczuwac stresik ale do odwaznych swiat nalezy

stokrotka007 > 20-08-2010, 21:08

prawda, prawda. jak bylam jako au pair w usa to lastynoski tylko od imprezy do imprezy i dawaly zazwyczja dyla od rodziny ;p. a polki sumienne, pracowite, te co ja spotkalam (choc jedna tez uciekla bo chlopaka poznala;p)

bucik55 > 21-08-2010, 16:55

polki są najlepsze

89dzoana89 > 21-08-2010, 21:26

To jasne jak slonce :mrgreen: !!!!!!!

justynak > 21-08-2010, 22:22

Oczywiście że Polki są najlepsze

Pyśka > 22-08-2010, 11:36

Czesc dziewczyny

niektore moze juz pewnie kojarza mnie z wczesniejszych wypowiedzi ale stwierdzialam,ze rejestrujac sie na forum popelnilam blad nie przedstawiając sie forumowiczkom

Pyśka ,22 lata z okolic Trzebnicy-Wroclawia.

Jestem z CC

Planowany wyjazd 20 wrzesnia.

Room mam otwarty od 24 czerwca.

mialam 3 matche

w tym chyba byl ten ,ktory miala rowniez Martyna . babka z polskimi korzeniami ,ktora przeprowadza sie do Caroliny. (ktora tez mnie zwodziła miesiac i nagle bez slowa zrezygnowala)

teraz ( po miesiacy ciszy )mam 4 matcha od piatku ale rodzina sie nie odzywa.. a chyba sie w nich zakochalam!

ogolnie to wszytsko idzie jak krew z nosa.. tak mozolnie .. czy moze cos z zlego jest ze mna albo z moja aplikacja..(?!)

w zeszlym tyg mialam tel z biura mowili zebym nagrala video .. wiem wiem jakos od 2 tyg planuje i sie zebrac nie moge!

i przy okazji sie zapytalam czemu to tak wolno idzie a babka powiedziala ze jest wiecej operek niz rodzin!!

Estuś > 22-08-2010, 21:25

Ja mam rodzinke z małego miasteczka Hanover 2h od Bostonu, 2,5 od NY, 2 chlopaczków 3 i 4 latka i baby girl w drodze <termin 25 grudnia, to święta chyba na mojej głowie>

Mam pytanie co jest z lotniskiem okręcie w Wa-wie czy ono bedzie czynne we wrześniu?

kamyk > 23-08-2010, 23:33

U mnie po głuchej ciszy na operkowym koncie coś drgnęło i pojawiła się rodzinka z Austin, TX. Dwójka dzieci - chłopiec 7 lat, dziewczynka 3,5. Praca dość regularna - od 9 do 18. Rodzina wydaje się dość aktywna. Ponoć w pobliżu sporo operek. Jakoś nie umiem się ustosunkować, nie wiem, czy ten Texas nie powinien mnie jakoś przerażać, tam są farmy, konie i pola chyba w większości, choć i wiele poza tym. Jak wspomniałam bratu, zaczął się dziwnie uśmiechać i powiedział: "Teksańska masakra piłą mechaniczną" (swoją drogą nie podoba mi się to skojarzenie... ).

Poczekamy, zobaczymy... Może się odezwą, może nie...

girlonblack > 23-08-2010, 23:46

mi osobiscie odpowiadalby teksas ;] ma swoj specyficzny klimat

ibiego > 24-08-2010, 2:00

Texas ma swój klimat aczkolwiek moja Pani wykładowca na uczelni,powiedziała,że po ang nie mogła się jedynie dogadać z człowiekiem z Texasu,podobno zupełnie inny akcent,mąż mojej siostry który mieszkał w USA powiedział,że oni zaciągają jakby swoją gwarą jak u nas czasem na południu aczkolwiek rejon ma coś pociągającego w sobie...spokój i naturę
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia