• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Au Pair Hiszpania:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Summer Au Pair Hiszpania:)

• Summer Au Pair Hiszpania:)
  • Re: Summer Au Pair Hiszpania:)

pariolla > 18-05-2014, 23:09

<B><s></s>Gosia1423, <e></e></B>nie ma problemu ekspertem nie jestem, ale jak będę potrafiła postaram się pomóc

Cassie > 19-05-2014, 13:21

Jak macie jakieś propozycje zabaw to piszmy tutaj , może będzie to pomocne

Do takich typowo "angielskich" zabaw wymyśliłam małą tradycję z dzieciakami .
    Gdy gdzieś szliśmy to każdy mówił jakiś kolor po angielsku i szukaliśmy w okolicy jakiś przedmiotów/rzeczy w tym kolorze .Oczywiście musieliśmy je nazwać po angielsku. Po kilku razach jak ja zaczynałam, dzieciaki tak się przyzwyczaiły, że za każdym razem jak wychodziliśmy to się tak bawiliśmy

PS:. Założyłam bloga,więc zainteresowanych serdecznie zapraszam

prettyvisitors > 19-05-2014, 22:04

Cześć dziewczyny! Widzę, że trochę się u Was pozmieniało
    U mnie również, Madryt w te wakacje odpada niestety, ponieważ od września ruszam na Erasmusa do Kadyksu.
    Także jeśli ktoś by się zbytnio zadomowił w Hiszpanii i nie wrócił z wakacji, to zapraszam do Andaluzji!

labamba > 19-05-2014, 22:34

<B><s></s>Pariolla<e></e></B> jeny zazdroszczę strasznie, strasznie, strasznie! Dużo Ci to pomoże! świetnie wybrałaś! oczywiście poszukam w internecie, ale jeśli mogłabyś mi przesłać jakieś sprawdzone, fajne gry/metody to byłabym wdzięczna  

<B><s></s>Gosia1423 <e></e></B>no to proszę Cię twój hiszpański musi być świetny! 3 rok? ja dopiero się wybieram za 2 lata na lingwistykę stosowaną, więc jeszcze troszkę W takim razie mam nadzieję, że w tym roku będzie Ci łatwiej!  

<B><s></s>Cassie<e></e></B> gra świetna! czuję, że ją od Ciebie podpatrzę! na bloga też zajrzę!  

ja mojemu starszemu kupuję angielskie memos są obrazki i słówka. Chociaż trochę słówek podłapie. Znaczy o ile mu się spodoba zabawa.. Oby! 

Cassie > 20-05-2014, 11:18

<B><s></s>Labamba <e></e></B>- gdzie będziesz? Zabawa jest spoko, bo trochę zajmuje dzieci i można bez marudzenia przejść całą drogę, co z moimi dzieciakami było ciężkie

Lekcja pływania na 12, wychodzimy o 11.30. Ja trasę pokonuję w 10 minut max , z dzieciakami 20-30 ....  Więc to był dramat. Codzienna walka żeby szli trochę szybciej i nie robili histerii co 5 kroków .

labamba > 20-05-2014, 20:09

Będę w Madrycie - pierwszy raz i mam zamiar zwiedzić cały, calutki!  
    hahaha o jeny te spacery z dziećmi! Bardzo dobrze, że to rozwiązałaś, bo pewnie na początku to było męczarnia! ja zajmowałam się małym chłopcem i chodziliśmy razem na place zabaw. Ich syn miał wszystkie place ponumerowane i najpierw musiałam nauczyć się tego "kodu", bo na początku wszystkie mi się mieszały Co prawda on ma autyzm, więc to oczywiste, że czasami ma takie swoje różne wizje, ale jak się je już ogarnie to jest cudownie!

Cassie > 20-05-2014, 21:39

Bardzo chce zwiedzić Madryt ! W tamtym roku się nie udało, bo nie znalazłam nikogo, kto chciałby mnie przenocować ;p

labamba > 20-05-2014, 22:53

no to oby w tym roku się udało! + czekam na następne notki na blogu!

ka.wa > 20-05-2014, 23:11

prettyvisitors napisał(a):Cześć dziewczyny! Widzę, że trochę się u Was pozmieniało
    U mnie również, Madryt w te wakacje odpada niestety, ponieważ od września ruszam na Erasmusa do Kadyksu.
    Także jeśli ktoś by się zbytnio zadomowił w Hiszpanii i nie wrócił z wakacji, to zapraszam do Andaluzji!
     mi się tam do domu nie spieszy, więc może wpadnę!  

prettyvisitors > 24-05-2014, 12:32

<a class="" href="<URL url="http://www.forumaupair.pl/user/5797-kawa/"><LINK_TEXT text="user/5797-kawa/">http://www.forumaupair.pl/user/5797-kawa/</LINK_TEXT></URL>" title="">ka.wa</a>, w takim razie jak najbardziej zapraszam!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia