• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

Piotr > 16-03-2012, 16:49

[quote name="Efka87"]W Proworku szkolenie również jest w New Jersey, więc różnicy nie ma.[/quote]

Gawo posredniczy w au-pair care gdzie szkolenie jest w New Jersey ale rowniez z IE gdzie szkolenie jest na Manhattanie.

Ja jade z gawo i z IE wiec czeka mnie Manhattan.

Efka87 > 16-03-2012, 17:39

Nie wspominałam nic o GAWO, bo tego nie wiem (sugerowałam się wcześniejszym postem).

W każdym razie z Proworku szkolenie jest w NJ.

Astrid > 16-03-2012, 18:10

Przyszłam się pochwalić, że wreszcie zostałam zaakceptowana przez Gawo i czekam na akceptację AuPairCare.

Gawo ma szkolenie i tu i tu - jeśli jedziesz z IE to NY a jeśli APC to NJ ale do NYC i jest wycieczka

agniesia > 16-03-2012, 22:53

Astrid, u mnie tak samo Czekam na akceptacje APC I już szaleje, bo nie moge sie doczekać !

Astrid > 17-03-2012, 15:05

agniesia, ja mam to samo haha :lol: chciałabym już zacząć szukać rodziny

agniesia > 17-03-2012, 17:32

jak już widziałaś na blogu, zaakceptowali mnie !! teraz czekam na Ciebie

Astrid > 17-03-2012, 17:36

Widziałam, super, że się doczekałaś! Ja mam nadzieję, że zaakceptują mnie w pon... oby nie było kolejnych potrzebnych papierów;/ I ciągle się zastanawiam czy odbierać od nich telefon hahahah

blonde > 17-03-2012, 18:29

Witam wszystkich serdecznie

Nie pisałam od jakiegoś czasu, bo właściwie nie było o czym - przygotowywanie aplikacji strasznie rozciągnęło mi się w czasie. Ale już w zeszłym tygodniu udało mi się ją wysłać! No i biuro już sprawdziło moje referencje i tak dalej, i podobno aplikacja została zaakceptowana, czekam teraz na otwarcie roomu Z takich mniej pozytywnych rzeczy to będę musiała nagrać filmik ;/ No cóż, trzeba...

Aha, jadę z CC

Astrid > 17-03-2012, 18:35

Hej blonde! Na kiedy masz pierwszą możliwą datę wyjazdu? I w jakim kierunku najbardziej byś się chciała udać?

agniesia > 17-03-2012, 22:18

[quote name="Astrid"]Widziałam, super, że się doczekałaś! Ja mam nadzieję, że zaakceptują mnie w pon... oby nie było kolejnych potrzebnych papierów;/ I ciągle się zastanawiam czy odbierać od nich telefon hahahah[/quote]

Ja w ogóle nie miałam pojęcia, że dzwonią :O ciekawe co chcieli a może to jednak nie oni, kurde, już nic nie wiem. zapytam w poniedziałek Gawo. A w każdym razie jak nie odbierzesz to się nic nie stanie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia