-
-
Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
Johnson > 15-01-2014, 19:19
Nie chodzi ,że każde ujęcie z dziećmi jest wymuszone, tylko o to ,że hello lecimy jako aupair, opieka do dziecka...więc logiczne ,że umiemy się nimi zajmować ( referencje )
Wg. mnie warto pokazać cząstkę siebie, to co lubimy itp
Edit:
Dziękuje za filmik !! -
Divertissante > 15-01-2014, 23:53
Spoko, mam nadzieje, że nie wyszedł jakoś fatalnie xd
No cóż, masz racje, to logiczne... Ale skoro mi babka z agencji pisze "proszę dodać do filmiku jakieś ujęcia z dziećmi, bo to lepiej wygląda" no to heloł, robie toPrzecież to ona się na tym zna, nie? Komu mamy zaufać, jak właśnie nie jej? Trochę się przez ciebie cofam, ale chyba rzeczywiście powinnam przejrzeć mój filmik 87655294 raz i może w końcu coś wyłapię do zmiany -
Johnson > 16-01-2014, 2:52
Nie nie nie!
Pamiętaj ,że to moja opinia i moich hostów ( oni też nie są normalni)
zostaw
możesz mi pokazać swój filmik ?;> -
Divertissante > 16-01-2014, 13:42
Jasne, Twoja opinia, ale nie powiem bo jest w tym prawda. Dlatego oglądam go już chyba 6 raz i za każdym razem wydaje mi się jeszcze gorszy xd
Dzizaz, serio chcesz go widzieć? hahaha wyślę Ci na pocztę -
ewelinagr88 > 16-01-2014, 22:35
Johnson dzieci sa bardzo szczere i ucziwe wiec po filmiku i ich minie mozna stwierdzic czy jest to udawane czy faktycznie maja a lot of fun, pozatym pamietaj ze duzo dziewczyn ma 18 lub 19 lat i u wiekszosci te referencje sa naciagane (rodzina i znajomi wystawiaja) chyba nie wierzysz ze ktos zatrudni 17 latke do opieki nad dzieckiema wieku 18 lat juz ma spore doswiadczenie z kilkoma dziecmi ??chodzilo mi rowniez o kreatywny filmik ale zeby nie pokazywac przez 3 minuty tylko swoje zainteresowania i rodzine bo to jest naprawde nudne -
imkinga > 17-01-2014, 14:45
missbigdreams napisał(a):Patryk - co do Proworku. Ja najpierw zapisałam się do tej agencji, dostałam wszystkie papiery aplikacyjne bla bla, gadka szmatka ale po pewnym czasie zrozumiałam, że nie podobała mi się współpraca więc przeszłam do GAWO. Szczerze mówiąc, mało która pisze tu cokolwiek o tej agencji, mało która też do niej należy. Jak wiadomo APiA jest najpopularniejszą agencją. Jeśli chciałbyś zobaczyć jak wyglądają ich papiery czy cokolwiek - pisz.
Witaj Patryku
No a wy co moje dziewczęta - co to za cisza? Divertissante- jak tam rodzinka ,
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ledo" data-cid="79277" data-time="1389660023">
<div>
Cześć dziewczyny, Patryk z tej strony. Dużo czytałem, forum śledze od miesiąca, blogi to chyba wszystkie na wylot przgelądnąłem. Chce wyjechać w 2014 , myśle że gdzieś od czerwca licząc w przód. Zresztą nadal czytam i zbieram informacje i czym więcej się zagłębiam, to dochodzę do wniosku, że ProWork, mimo że jest tańszy, nie wymaga tych drogich ubezpieczeń, wcale nie jest taki dobry. Czy mam racje ? Co polecicie początkującemu Male Au Pair, którą agencje ?
PozdrawiamJadę do US z moim chłopakiem z CC(oczywiście do innych rodzin). Mój chłopak czekał na rodzine od września, dopiero parę dni temu się znalazła... ja miałam już we wrześniu. Więc nie czekaj tylko zgłoś się na rozmowę w jakimś biurze. I działaj szybko. Powodzenia!
</div>
</blockquote> -
missbigdreams > 17-01-2014, 16:17
Woow, jednak znalazł?!To super! -
Baskah > 19-01-2014, 21:32
Za 30 minut mam rozmowe !!! ale się stresuje! haha! oby się okazała ta perfect! -
yamisouls > 19-01-2014, 21:59
Powodzenia!!! Daj znać jak poszło))) -
Baskah > 19-01-2014, 22:56
masakraaaa! stwierdzam ze to chyba nie dla mnie,,,,
stres mnie zabija ze niw wiem jak sie nazywam nawet a co dopiero angielski!
ale pogadalismy 30 min tylko bo nastala glupia cisza.... fajna dziewczynka... okazuje sie ze teraz maja polska au pair a nawet do niej pisalam dwa dni temu(no i sie okazalo ze to ona) ^^ ogolnie wydaja sie fajni, martwi mnie tylko moj English. kurde 9 latnia to moze duzo wymagac - perfect english...