-
-
Re: Oczekiwanie na rodzinke
Kasper > 10-04-2013, 23:34
Rozumiem, wygląda na to, że tak jak Dominika napisała, za bardzo się postarałem w tym mailu
Jutro po prostu napisze tylko, że nie mam żadnych rodzinek od miesiąca i czy mi pomogą
Ciekawe co zrobią >?< -
olusz > 12-04-2013, 10:23
MAM MATCH!!!niecałą godzinę od NYC, w West Milford. Trójka dzieci, dziewczynki 12 i 5 lat, chłopiec 9. Są mili, wysłali mi bardzo miłego maila, zobaczymy i mają psa i kota -
margo > 12-04-2013, 10:29
[quote name="olusz"]MAM MATCH!!!niecałą godzinę od NYC, w West Milford. Trójka dzieci, dziewczynki 12 i 5 lat, chłopiec 9. Są mili, wysłali mi bardzo miłego maila, zobaczymy i mają psa i kota [/quote]
Aaaa no to gratulujeidealny wiek dzieci ;D -
olusz > 12-04-2013, 10:39
dzięki!napiszę więcej na blogu po południu, bo teraz idę - uwaga - na mój ostatni w życiu sprawdzian z matmy i ostatnią w życiu kartkówkę ze słówek z angielskiego! -
madz > 12-04-2013, 10:40
Gartuluję ;) Opisuj postępy! -
MalaMe > 12-04-2013, 15:35
[quote name="olusz"]MAM MATCH!!!niecałą godzinę od NYC, w West Milford. Trójka dzieci, dziewczynki 12 i 5 lat, chłopiec 9. Są mili, wysłali mi bardzo miłego maila, zobaczymy i mają psa i kota [/quote]
Chyba miałam tę rodzinę przez chwilę na profiluWłaśnie siedze nad filmikiem, bo grozili mi już z CC, że konto zablokują. Faktycznie dużo czasu to zajmuje. Siedzę już 3 dzień nad tym i mam dopiero 1/5. -
Kasper > 12-04-2013, 15:54
Ale to jest hipokryzja, przecież ten filmik niby nie jest obowiązkowy ><" -
MalaMe > 12-04-2013, 16:01
W CC jest obowiazkowy. . Ogólnie denerwuje mnie to, że jestesmy gorzej traktowani niż rodziny goszczące. Ja dostaję mnóstwo rodzin, które do połowy mają pusty profil. Często nie mają nawet profilowego zdjęcia. I to jest ok. -
90210 > 12-04-2013, 17:21
Też dostałam telefon z biura CC, że mam bodajże 2 tyg na wstawienie filmiku bo zawieszą mi konto. Sama też to odwlekałam ale jak już zabrałam się za kręcenie to mam przy tym masę zabawy i przestałam to traktować jak nieprzyjemny obowiązekRozmawiałam ostatnio face to face z dziewczyną która pod koniec swojego pobytu u rodziny pomagała im szukać nowej au pair i generalnie to najpierw patrzyli na film i zdjęcia i dopiero po tym czytali aplikację. Z kolei, jeśli na filmie dziewczyna stała na tle ściany, coś tam o sobie mówiła, może nawet miała duż doświadczenie ale eliminował ją brak kreatywności. Ja mam trochę farta bo mam w szkole zajecia z filmu i animacji i staram się to zrobić trochę inaczej niż wszystkie jakie do tej pory widziałam. Jeśli tylko wyjdzie mi tak, jak mam go w głowie to z przyjemnością wam go pokaże, mam nadzieję, że kogoś zainspiruje, żeby zacząć się tym bawić. Jakby ktoś jeszcze potrzebował inspiracji to mogę porzucić parę linkow z czymś, co i mi osobiscie nieco pomogło. Tym czasem łącze się w bólu ze wszystki którzy kręcą lub montują -
Kasper > 12-04-2013, 18:45
[quote name="90210"]Też dostałam telefon z biura CC, że mam bodajże 2 tyg na wstawienie filmiku bo zawieszą mi konto. Sama też to odwlekałam ale jak już zabrałam się za kręcenie to mam przy tym masę zabawy i przestałam to traktować jak nieprzyjemny obowiązekRozmawiałam ostatnio face to face z dziewczyną która pod koniec swojego pobytu u rodziny pomagała im szukać nowej au pair i generalnie to najpierw patrzyli na film i zdjęcia i dopiero po tym czytali aplikację. Z kolei, jeśli na filmie dziewczyna stała na tle ściany, coś tam o sobie mówiła, może nawet miała duż doświadczenie ale eliminował ją brak kreatywności. Ja mam trochę farta bo mam w szkole zajecia z filmu i animacji i staram się to zrobić trochę inaczej niż wszystkie jakie do tej pory widziałam. Jeśli tylko wyjdzie mi tak, jak mam go w głowie to z przyjemnością wam go pokaże, mam nadzieję, że kogoś zainspiruje, żeby zacząć się tym bawić. Jakby ktoś jeszcze potrzebował inspiracji to mogę porzucić parę linkow z czymś, co i mi osobiscie nieco pomogło. Tym czasem łącze się w bólu ze wszystki którzy kręcą lub montują [/quote]
Ja mam bardzo drętwy filmik.. Więc jakbyś chciała, możesz mi podrzucić jakąś inspirację :p
Wiem, wiem powinienem coś lepszego skręcić, ale 0 pomysłów na filmik i mało czasu :<
Jak chcecie to mogę wysłać link do filmiku.