-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
agniesia > 11-03-2012, 22:28
[quote name="angelaa"]
[quote name="Astrid"]Hmmm, jeśli niby zdecydowałam się tylko na AuPairCare, ale nie znajdę tam rodziny to mogę później zaaplikować do IE?[/quote] ja tak właśnie robię tzn zrobię jak mi się będzie chciało papiery uzupełnić drugi raz [/quote]
Robię tak samoAle z nas cwaniary -
adziszkowa > 15-03-2012, 22:12
Kurcze dziewczyny i chlopaki od lat siedze na forum czytam, udzielam sie niekiedy nawet doradzam... a teraz sama wybieram agnecje i co! JAKIE TO TRUDNE !!! na forum jestem o 2009 roku powinno mi isc z platka prawda? Tak szczerze mysle nad Gawo albo Proworkiem, ale nie wiem jak w Gawo z ubezpieczeniem pod czy roz w cenie? bo nie moge na ich stronie tego wyczytac ;P :oops: -
Piotr > 15-03-2012, 23:34
[quote name="adziszkowa"]Kurcze dziewczyny i chlopaki od lat siedze na forum czytam, udzielam sie niekiedy nawet doradzam... a teraz sama wybieram agnecje i co! JAKIE TO TRUDNE !!! na forum jestem o 2009 roku powinno mi isc z platka prawda? Tak szczerze mysle nad Gawo albo Proworkiem, ale nie wiem jak w Gawo z ubezpieczeniem pod czy roz w cenie? bo nie moge na ich stronie tego wyczytac ;P :oops:[/quote]
W Gawo ubezpieczenie jest w cenie.Mam juz room otwarty i nic nie pisali ze bede placil za ubezpieczenie wiec w cenie.
Chyba na stronie nie pisze. -
adziszkowa > 16-03-2012, 1:59
to, ze jest w cenie to wiem tylko czy to podstawowe ubezpieczenie jest czy rozszerzone? orientuje sie ktos? -
agniesia > 16-03-2012, 9:38
Pytałam wcześniej babkę z Gawo, bo też mnie to zastanawiałoW cenie jest ubezpieczenie rozszerzone -
Piotr > 16-03-2012, 9:54
Wiec gawo jest troche niemadre przeciez reklama dzwignia chandlu.Napisanie na ich stronie duzymi literami ze au-pair nie placi za ubezpieczenie,mogla by im przyciagnac nowych chetnych.Tym bardziej ze na polskim rynku CC pobiera no dosc duza kwote za ubezpieczenie.Taka infomacja mogla by przekonac przyszla niezdecydowana au-pair do wybrania ich agencji.
Widocznie gawo nie potrafi sie dobrze sprzedac,a moze ma wystarczajaco duzo ilosc kandydatow na obecna chwile. -
adziszkowa > 16-03-2012, 11:36
Kochanii dziekuje bardzo za odpowiedz. W takim razie juz nie wiem co wybrac kompletnie, wertuje te watki o agencjach i im wiecej wiem tym wieksze niezdecydowanie :roll: albo gawo albo prowork dzis musi zapasc decyzja inaczej sie ze wszystkim do wrzesnia nie wyrobie! -
magda-lenka > 16-03-2012, 11:51
Myślę, że nie ma większej różnicy, czy wybierzesz Gawo czy Prowork, to tylko pośrednicy -tak naprawdę jedziesz z AuPair Care (z obu agencji...) -
adziszkowa > 16-03-2012, 12:07
No macie chyba racje, ale w Proworku szkolenie jest w Nowym Jorku zas z Gawo w New Jersey, chyba jednak lepiej spedzic 4 dni w Big apple -
Efka87 > 16-03-2012, 12:47
W Proworku szkolenie również jest w New Jersey, więc różnicy nie ma.