• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oczekiwanie na rodzinke

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Oczekiwanie na rodzinke

• Oczekiwanie na rodzinke
  • Re: Oczekiwanie na rodzinke

olusz > 10-04-2013, 16:43

To jest przewidywany czas, nigdy nie ma stuprocentowej pewności, niektórzy czekają dwa dni, inni dwa tygodnie, a jeszcze inni dwa miesiące. Pewnie wyciągnęli sobie jakąś średnią z tego Wiem, że irytujące, czuję po sobie, zamiast siedzieć w książkach i wkuwać do matury - co 5 minus sprawdzam pocztę i room

Jarzebinka > 10-04-2013, 16:53

Też mi się wydaje, że to średnia. A Przy maleAuPair to już w ogole ten czas sie wydłuża..

Kasper > 10-04-2013, 17:15

dzyng dzyng dzyng

Nie motywujecie mnie zbytnio

olusz > 10-04-2013, 17:30

Cytując jedną z moich najulubieńszych książek (Mistrz i Małgorzata <3) - "To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem." - niestety

Jarzebinka > 10-04-2013, 18:17

Ale powiem Ci, że jak już jakas rodzinka decyduje sie na maleAuPair to jest ZAJEBISTA

madz > 10-04-2013, 19:39

[quote name="Kasper"]olusz ale to jest baaardzo wkurzające tyle czekać, a w cc jak mi przysłali jakieś dokumenty itp. to gdzieś było napisane, że do 2 mies się czeka na rodzinę..

Jak tak można kłamać ? ;d[/quote]

Tam było napisane coś innego :) Było że oni mają 8 tygodniu na przedstawienie Ci pierwszego matchu :)

mail do bostonu masz na profilu w zakładce kontakt: <a href="mailto:aupair.operations@culturalcare.com">aupair.operations@culturalcare.com</a>

Kasper > 10-04-2013, 20:34

[quote name="madz"]
    [quote name="Kasper"]olusz ale to jest baaardzo wkurzające tyle czekać, a w cc jak mi przysłali jakieś dokumenty itp. to gdzieś było napisane, że do 2 mies się czeka na rodzinę..

Tam było napisane coś innego Było że oni mają 8 tygodniu na przedstawienie Ci pierwszego matchu

mail do bostonu masz na profilu w zakładce kontakt: <a href="mailto:aupair.operations@culturalcare.com">aupair.operations@culturalcare.com</a>[/quote]

Nooo dobra madz, troche mnie uspokoiłaś :p

A co do maila, to na niego wysłałem i mi z wawy odpisali, więc nie wiem..

DominikaDomi > 10-04-2013, 20:46

<a href="mailto:aupair@culturalcare.com">aupair@culturalcare.com</a> sprobuj na tego ja na tego pisalam chociaz na tamtego tez i mi odpisywali normalnie z Bostonu.

Kasper > 10-04-2013, 20:59

Dominika wysłałem Tobie PW, ale nie ogarniam zbytnio tego systemu na tym forum

Jak nie dostałaś to napisz

madz > 10-04-2013, 21:07

[quote name="Kasper"]
    [quote name="madz"]

Tam było napisane coś innego :) Było że oni mają 8 tygodniu na przedstawienie Ci pierwszego matchu :)

mail do bostonu masz na profilu w zakładce kontakt: <a href="mailto:aupair.operations@culturalcare.com">aupair.operations@culturalcare.com</a>[/quote]

Nooo dobra madz, troche mnie uspokoiłaś :p

A co do maila, to na niego wysłałem i mi z wawy odpisali, więc nie wiem..[/quote]

Ja z tamtego też dostawałam maile z bostonu, prawdopodobnie boston przekazał Twojego maila do Warszawy.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia