• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

natgreen > 10-03-2012, 22:29

[quote name="Tośka"]natgreeen no to dobrze wiedziec ze bedzie ktos z kim bedzie mozna sie spotkac i pogadac ..[/quote]

no pewnie! im nas wiecej tym lepiej. Moja agencja CC nawet utworzyła teraz grupy przyjazdowe na szkolenie do NY, takze mozna sie juz zapisywać i poznawac ludzi którzy beda z Toba na szkoleniu, więc super i oczywiście sa też różne grupy utworzone, podzielone na rózne stany Facebook pomaga

Tośka > 10-03-2012, 22:39

tak tak ale ja nie jestem z CC tylko z GAWO wiec bede miala szkolenie albo w NY albo w Nj ale ogolnie to planuje )mam nadzieje taka( ze znajde rodzinke z NYC nie koniecznie z samego miasta ale jakos w tych okolicach

natgreen > 10-03-2012, 23:00

no to może sie uda i no wiem wiem, że GAWO to ciekawa jestem gdzie to szkolenie w końcu macie

fajniej bybyło jakby to było NYC ale wszedzie bedzie dobrze z fajnymi ludźmi

Tośka > 10-03-2012, 23:06

jak znajde rodzinke przez APC to bede miala szkolenie w New Jersey a jak przez IE to w NYC .. no pewnie .,.. jak nie na szkoleni uto zawsze mozemy sie zgrac i na miescie hgdzies sie spotkac pojsc posiedziec posmiac sie i powyglupiac i powuymieniac doswiadczeniami .. im wiecej nas tym lepiej

balbina > 11-03-2012, 4:36

IE ma szkolenie na Manhattanie! super! niby IE ma gorsze opinie, ale to szkolenie jednak przyciaga mnie

Tośka > 11-03-2012, 14:48

aguta własnie ja mam to samo tez mnie ciagnie

Astrid > 11-03-2012, 14:52

Hmmm, jeśli niby zdecydowałam się tylko na AuPairCare, ale nie znajdę tam rodziny to mogę później zaaplikować do IE? Czujecie, że poczta zgubiła moje dokumenty? :mad: Tzn są zaawizowane na poczcie w Gdyni, Gawo awiza nie dostało a na poczcie nikt nie odbiera więc ogólnie super.

angelaa > 11-03-2012, 15:13

[quote name="Astrid"]Hmmm, jeśli niby zdecydowałam się tylko na AuPairCare, ale nie znajdę tam rodziny to mogę później zaaplikować do IE? [/quote] ja tak właśnie robię tzn zrobię jak mi się będzie chciało papiery uzupełnić drugi raz

Astrid > 11-03-2012, 15:39

Ja zobaczę jak to będzie jak otworzą mi room i najwyżej zaaplikuję do IE moja lekarka mnie zabije, trzeci raz mi to będzie wypełniać ahahaha.

balbina > 11-03-2012, 22:21

[quote name="Astrid"]Hmmm, jeśli niby zdecydowałam się tylko na AuPairCare, ale nie znajdę tam rodziny to mogę później zaaplikować do IE? Czujecie, że poczta zgubiła moje dokumenty? :mad: Tzn są zaawizowane na poczcie w Gdyni, Gawo awiza nie dostało a na poczcie nikt nie odbiera więc ogólnie super.[/quote]

lol no co Ty ? to przejeb*ne troche ;/ Muszą się znaleźć no!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia