-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
maria_kujpom > 12-08-2010, 17:03
Oczywiscie, jak uwazacie. Jak dla mnie grunt to fajna rodzinka. Do klimatu mozna sie przyzywczaic- z wykluczeniem oczywiscie dziwnych reakcji organizmu jak np. twoja alergia.
Ja wolala bym siedziec w deszczowym Seatlle z fajna rodzinka niz w cieplej kaliforni z niebyt fajna. Aczkolwiek róbcie co chcecie.
Wiesz Martynko wole przypominac o Ohio, zeby nikt nie zapomnial i wystrzegl sie tej nudy. -
Joan > 12-08-2010, 19:39
a ja wolałabym trochę pomęczyć się z rodzinka i być w Kalifornii niż być u jakieś fajnej rodzinki w nieciekawym dla mnie stanie, ile ludzi tyle wyborów -
Victoria > 12-08-2010, 22:06
Wlasnie z nimi gadalam i sa spoko... ale w Seattle duzo pada! Sami to mowili. Bede sie musiala pozadnie zastanowic.
A co do Ohio, to ja akurat chcialam tam kiedys jechacNaprawde, sa gorsze stany, Texas np. Wiadomo, ze California najlepsza...
A co do tego co wazniejsze czy rodzinka czy stan... nie wiem! Moze i faktycznie rodzinka jednak. Bo wiekszosc czasu sie z nimi spedza jednak. Ci z ktorymi teraz gadalam musze jeszcze sie upewnic czy to nie zbyt gorliwi katolicy, bo jak pisala mi ta pani maila, to w podpisie wyskoczyl mi cytat z Biblii. Byle nie fanatyczni, to ok dla mnieFanatyzm jest zly, tak nawiazujac do obecnej klotni pod Krzyzem w Wawie! :|
Rodzinka jest np. wazna, ja jestem osoba dla ktorej wazne sa relacje z ludzmi. Oczywiscie lubie tez sloneczna pogode, jak pada to mi sie chce spac! No i wez tu czlowieku sie zdecyduj 8) -
maria_kujpom > 12-08-2010, 22:29
A tak swoja droga czyzby podpis ze firma prowork jest lipna poskutkowal, ze masz match? hah!
Sama sie musisz zdecydowac. To ze duzo pada nie oznacza ze pada bezustannie. -
Victoria > 12-08-2010, 23:06
Maria, a wiesz ze chyba tak hehehehe :lol:
No, dodam ze w Californii pada raz na rok :wink: -
ell > 13-08-2010, 10:35
[quote name="Victoria"] Naprawde, sa gorsze stany, Texas np. [/quote]
a ja bym chciała mieć rodzinkę z Texasu z np. okolic Houston albo Dallas. Każdy ma swoje zdanie przy wyborze. Dla mnie równorzędne było 1. rodzina i 2. lokalizacja (ale nie chodziło mi o klimat, a o bliskość do dużego miasta i dużą liczbę innych operek w okolicy, żeby nie umrzeć z nudów w weekendy). W Polsce klimat mamy beznadziejny, więc skoro tutaj przeżyłam tyle lat, przeżyję i gdzie indziej. Rozmawiałam z tą dziewczyną z Seattle na FB i baaaardzo jej się tam podoba. -
quaantaa > 13-08-2010, 13:38
Witam dziewczynki
przepraszam, że tak długo milczałam, ale mam problemy z modemem i jestem odcięta od świata, bo nie mam internetu w domu... :/ czekam na wymianę na nowy grrr a wiec korzystam z niego w pracy jak tylko mogę
Martynie i Victorii gratuluje matchówmam nadzieje, że to będą już te perfect match
Maria take it easy to tylko jeden dzieńwytrzymasz tu z nami !!!
odezwę się jak tylko dam radę trzymam kciuki dziewczyny !! -
Victoria > 13-08-2010, 15:07
[quote name="ell"] W Polsce klimat mamy beznadziejny, więc skoro tutaj przeżyłam tyle lat, przeżyję i gdzie indziej. [/quote]
Oj uwierz, sa gorsze klimaty, np. w Belgii i Holandii :wink:
Ale to super ze kazdy ma inne zdanie, dlatego mozemy sie laczyc rodzinami :mrgreen: -
martyna > 13-08-2010, 20:04
quaantaa jak wypali ta GA to i tak Ci nie odpuszczę więc szykuj dla mnie łóżko u hostów -
Joan > 13-08-2010, 20:30
dziewczyny dopóki nie zrobi się prawo jazdy to aplikacja nie jest wysyłana do Stanów ?? dopiero po dosłaniu kopii prawka mamy otwarty room i proces matchingu czy jak to jest ??