-
-
Re: USA styczeń / luty 2013!
madz > 19-02-2013, 14:39
Boże to masakra z tymi prysznicami... Jak jeszcze w ziomie da się wytrzymać bez swobodnego dostępu do niego, tak w lecie już gorzej. Zimą weźmiesz prysznic rano i jest ok, a w lecie... Zobaczymy. -
Natalkooo89 > 22-02-2013, 18:52
[quote name="mamecia"]oni muszą udostępnić Ci komputer i dostęp do internetu, tyle że nie zawsze dadzą Ci np laptopa. Równie dobrze może to być stacjonarny w jakimś wspólnym pokoju czy coś. Lepiej się dopytaj ale ja polecam brać swój sprzęt[/quote]
rodzina goszczaca ma obowiazek umozliwic Ci kontakt z Twoja rodzina w PL
ja nie zabralam ze soba laptopka,iPoda..ani nic w tym styulu i wam tez tak radze zrobic -> tutaj dobry sprzet jest duuuuzo tanszy niz u naswiec po co mam brac swojego laptopa, skoro tutaj kupie nowiuskiego za polowe ceny co do iPodow i innych bajerow tak samo... kindle -- oooh <3 nowiusienkie kindle fire hd za 200$ <3 dlugo by wymieniac, ale jesli chcecie nowy sprzet to nie oplaca sie kupowac w polsce, -
MadameRose > 13-03-2013, 4:36
[quote name="Natalkooo89"]
[quote name="mamecia"]oni muszą udostępnić Ci komputer i dostęp do internetu, tyle że nie zawsze dadzą Ci np laptopa. Równie dobrze może to być stacjonarny w jakimś wspólnym pokoju czy coś. Lepiej się dopytaj ale ja polecam brać swój sprzęt[/quote]
rodzina goszczaca ma obowiazek umozliwic Ci kontakt z Twoja rodzina w PL
ja nie zabralam ze soba laptopka,iPoda..ani nic w tym styulu i wam tez tak radze zrobic -> tutaj dobry sprzet jest duuuuzo tanszy niz u naswiec po co mam brac swojego laptopa, skoro tutaj kupie nowiuskiego za polowe ceny co do iPodow i innych bajerow tak samo... kindle -- oooh <3 nowiusienkie kindle fire hd za 200$ <3 dlugo by wymieniac, ale jesli chcecie nowy sprzet to nie oplaca sie kupowac w polsce, [/quote]
Oczywiście, że nie ma sensu brać ze sobą elektroniki....
Kupiłam tutaj laptopa, aparat fotograficzny i iPada mini. W Polsce w życiu bym sobie na to wszystko nie pozowoliła.