• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA styczeń / luty 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA styczeń / luty 2013!

• Wątek zamknięty
  • USA styczeń / luty 2013!
  • Re: USA styczeń / luty 2013!

madz > 19-02-2013, 14:39

Boże to masakra z tymi prysznicami... Jak jeszcze w ziomie da się wytrzymać bez swobodnego dostępu do niego, tak w lecie już gorzej. Zimą weźmiesz prysznic rano i jest ok, a w lecie... Zobaczymy.

Natalkooo89 > 22-02-2013, 18:52

[quote name="mamecia"]oni muszą udostępnić Ci komputer i dostęp do internetu, tyle że nie zawsze dadzą Ci np laptopa. Równie dobrze może to być stacjonarny w jakimś wspólnym pokoju czy coś. Lepiej się dopytaj ale ja polecam brać swój sprzęt [/quote]

rodzina goszczaca ma obowiazek umozliwic Ci kontakt z Twoja rodzina w PL

ja nie zabralam ze soba laptopka,iPoda..ani nic w tym styulu i wam tez tak radze zrobic -> tutaj dobry sprzet jest duuuuzo tanszy niz u nas wiec po co mam brac swojego laptopa, skoro tutaj kupie nowiuskiego za polowe ceny co do iPodow i innych bajerow tak samo... kindle -- oooh <3 nowiusienkie kindle fire hd za 200$ <3 dlugo by wymieniac, ale jesli chcecie nowy sprzet to nie oplaca sie kupowac w polsce,

MadameRose > 13-03-2013, 4:36

[quote name="Natalkooo89"]
    [quote name="mamecia"]oni muszą udostępnić Ci komputer i dostęp do internetu, tyle że nie zawsze dadzą Ci np laptopa. Równie dobrze może to być stacjonarny w jakimś wspólnym pokoju czy coś. Lepiej się dopytaj ale ja polecam brać swój sprzęt [/quote]

rodzina goszczaca ma obowiazek umozliwic Ci kontakt z Twoja rodzina w PL

ja nie zabralam ze soba laptopka,iPoda..ani nic w tym styulu i wam tez tak radze zrobic -> tutaj dobry sprzet jest duuuuzo tanszy niz u nas wiec po co mam brac swojego laptopa, skoro tutaj kupie nowiuskiego za polowe ceny co do iPodow i innych bajerow tak samo... kindle -- oooh <3 nowiusienkie kindle fire hd za 200$ <3 dlugo by wymieniac, ale jesli chcecie nowy sprzet to nie oplaca sie kupowac w polsce, [/quote]

Oczywiście, że nie ma sensu brać ze sobą elektroniki....

Kupiłam tutaj laptopa, aparat fotograficzny i iPada mini. W Polsce w życiu bym sobie na to wszystko nie pozowoliła.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia