-
-
Re: Summer Au Pair Hiszpania:)
cookiemonster > 24-04-2014, 20:23
<B><s></s>pariolla<e></e></B> no to jeśli moja host rodzina się zgodzi to zapraszam do siebie- już wiem, że będę na przedmieściach Madrytudlatego w sumie nie wiem czy wyjdzie z Gibraltarem, to jednak dość daleko
<B><s></s>alciak<e></e></B> jak będziesz miała decyzję to się pochwalgdzie będziesz?
w jakim wieku macie host dzieciaki i po jakiemu macie z nimi mówić? -
pariolla > 24-04-2014, 20:31
<B><s></s>cookiemonster <e></e></B>zazdroszczę strasznie!do mnie jak na złość, teraz zaczęło się zgłaszać dużo rodzinek z okolic Madrytu.
moja rodzinka pochodzi z Anglii, więc głównie będzie to szlifowanie mojego angielskiegodzieciaki w wieku 5 i 7 -
alciak > 25-04-2014, 2:22
<B><s></s>cookiemonster<e></e></B>, Madryt
Hostka miała dzisiaj dać znać ale powiedziała ze ciężko jej zdecydować i potrzebuje jeszcze kilku dni ale jeśli się potwierdzi, na pewno napiszę
jeśli chodzi o język to ja jadę tylko ze znajomością angielskiego -
cookiemonster > 25-04-2014, 12:26
o, super, trzymam kciuki i daj znać jak będziesz wiedziała
-
alciak > 26-04-2014, 19:03
Dam, dam -
pariolla > 26-04-2014, 22:00
Dziewczyny, zastanawiam się nad kartą młodzieżową Euro26.. Macie wykupioną? Jak myślicie, przyda się? Ja już sama nie wiem co mi jest potrzebne -
ka.wa > 27-04-2014, 0:31
Ja mam, fajna opcja bo nie jest droga a w sumie więcej wydaje mi się, że nie potrzeba. Jakieś ubezpieczenie musisz mieć, to jest pewne! -
pariolla > 27-04-2014, 20:12
i co ona Ci daje, gdzie się przydaje? bo dużo o niej czytałam, ale tak się zastanawiam w jakich miejscach on się faktycznie przydaje i czy wszędzie jest akceptowana itp. -
Mia_Cg > 29-04-2014, 0:08
Cześć dziewczyny
Przeczytałam parę stron, co skłoniło mnie do założenia konta.
Któraś z was będzie w wakacje w Saragossie/okolicach? Ja do centrum będę miała ok. 30km, co nie jest dramatem, więc chętnie z kimś pozwiedzam to piękne miasto weekendami -
Cassie > 29-04-2014, 10:16
Będę w Zaragozie już 2 raz