-
-
Re: Oczekiwanie na rodzinke
olusz > 08-04-2013, 18:40
a ile masz godzin? -
kasiag3 > 08-04-2013, 19:07
800 mam w aplikacji, to faktycznie malo;// a ty?;d -
olusz > 08-04-2013, 20:12
Ja mam 990, to też nie tak wiele, niektórzy mają grubo ponad 1000 -
Jarzebinka > 08-04-2013, 20:15
Kasia, do kogo pisałas? W sensie imię? -
kasiag3 > 08-04-2013, 20:37
w zasadzie to nie wiem do kogo, po prostu do tego biura w londynie na maila:info@aupairamerica.co.uk ale teraz zauważyłam ze odpisała mi aplication assistant o imieniu Eleonora -
Kasper > 10-04-2013, 13:03
Wyjazd planuję na lipiec/sierpien/wrzesien ;p
Napisałem na tego maila co podałem wcześniej i o dziwo odpisali mi po polsku z wawy O__o
Pisałeś do nas, ponieważ martwi Cię, że nie miałeś jeszcze rodziny goszczącej, prawda? Masz dobrą aplikację. Masz nagrane video, masz doświadczenie, długo prawo jazdy, dobrze pływasz. Wiele niestety zmienić się nie da. Co mogę Ci zaproponować to:
-podeślij nam kolaż ze zdjęciami z dziećmi- koniecznie podpisz zdjęcia. Im więcej tym lepiej.
- referencje masz możliwość zdobycia dodatkowych? Każde referencje się przydają.
- ilość dzieci z 3 na 4? to tylko propozycja. Czy bierzesz pod uwagę opiekę nad większą ilość dzieci niż 3?
Tak mi odpowiedzieli i wydaje mi się, że tak odpisują wszystkim..
Nic mi to nie mówi właściwie.
Jest tutaj ktoś kto ma jakiś mail do bostonu ? tak żeby to w bostonie przeczytali, a nie w warszawie ? -
balbina > 10-04-2013, 13:06
może rzeczywiście dodaj nowe zdjęcia, dodaj referencje? nie wiem w sumie jak inaczej można polepszyć swój room skoro masz filmik :<
Nie widziałam Twojego filmiku, ale jak masz taki, że siedzisz przed kamerą i mówisz cały czas to koniecznie zmień!
Takie filmiki są mega nudne i osoby z takim filmikiem z pewnością mają mniejsze zainteresowania od jakiegoś orginalnego filmiku, niestety do tego tematu trzeba się mega przełożyć)) -
Kasper > 10-04-2013, 14:50
No filmiku ciekawego zbytnio nie mam pod tym względem, ale nie ma kiedy przysiąść, bo maturke mam w tym roku ;/
Tym bardziej referencji (chyba że lewe jakieś dostarczę im).
Słabo czuje ten wyjazd, a przez brak rodzin się już zniechęcam ;/ -
olusz > 10-04-2013, 14:59
Też mam w tym roku maturę i makabra z filmikiem, bo zajmuje łącznie z posklejaniem pół dnia, ale przysiadłam do niego w sobotę i zrobiłam, uff, z głowyPolecam to zrobić, bo to naprawdę ważny element. Co do referencji - nie masz takich dodatkowych, które się w liczbę godzin nie wliczają, ale są w au pair roomie? Opiekowanie się dzieckiem z rodziny, wolontariat? Ja dostarczyłam w GAWO moje zaświadczenia z wolontariatu, też wszystko przekserowali i dodali mi na profil.
Co do maila - nie wiem jak jest w CC, ale w IE w roomie jest zakładka "RESOURCES" i są tam maile do poszczególnych osób z USA zajmujących się poszczególnymi rzeczami - poszukaj czegoś takiego u siebie
I nie zniechęcaj się! U mnie też 12 dni bez odzewu. Będzie dobrze, jest po prostu strasznie dużo au pair, bo program robi się popularny i będzie coraz trudniej, ale głowa do góry -
Kasper > 10-04-2013, 15:47
olusz ale to jest baaardzo wkurzające tyle czekać, a w cc jak mi przysłali jakieś dokumenty itp. to gdzieś było napisane, że do 2 mies się czeka na rodzinę..
Jak tak można kłamać ? ;d