-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
maria_kujpom > 11-08-2010, 12:20
Dziewczyny. Drukowala ktoras z was normalna drukarka (nie laserowa) ten swistek po wypelnieniu DSL 160??
Cholera nie mam laserowej i chyba obdzwonilam pol kuli ziemskiej i nikt nie ma ;( Takze chyba bede musiala wydrukowac normalnie. Powiedzcie czy to dozwolone?! -
martyna > 11-08-2010, 21:39
hej dziewczyny,
mam match! i bardzo mi się podobamimo że to nie CA o której marzyłam... rodzina z 2 dzieci: dziewczynka 6 lat i chłopiec 4, rodzice są lekarzami z tego co wyczytałam. Hostka dzwoniła dziś 2 razy - z czego za 1 razem oczywiście byłam w szoku, bo nie miałam info o matchu... jak ja uwielbiam tak z zaskoczenia!
No ale dzieciaczki słodkie, rodzice też wydają się być mili. Mieszkają w Savannah blisko plaży, mają basen i domek dla gości w którym zamieszka aupair. Auto do dyspozycji, można przyjmować gości, zabierają na wycieczki.
Jutro zadzwonią znowubędę miała czas na przygotowanie pytań. Przyjazd 24 września lub 1 października
idę też jutro odebrać nowy paszport -
maria_kujpom > 11-08-2010, 23:43
No Martynko trzymam kciuki, zeby to byl ten perfect match! -
alusss > 12-08-2010, 9:18
Hej dziewczynypowiedzcie mi w jakim programie robiłyście ten filmik ?? :? bo ja od 2 dni sie mecze... -
maria_kujpom > 12-08-2010, 14:25
ja w picassie, ale ktos pisal, ze robil w movie makerze. powodzenia ;d :wink: -
maria_kujpom > 12-08-2010, 14:29
Ah a do rodzinki lece w sobote. Rozmawialam z jakas kobitka z CC i powiedziala, ze przez Labor day wszystko jest opznione o jeden dzien, ale szkolenie trwa tyle samo. -
Victoria > 12-08-2010, 15:32
. -
martyna > 12-08-2010, 16:02
ostatni match miałam z okolic seattle i mam takie samo zdanie o nim, tzn miasto warto zobaczyć, a czy chcesz w nim mieszkać?? pogoda chyba nie jest zbyt zachęcająca -
maria_kujpom > 12-08-2010, 16:36
Dziewczyny nie popadajmy wparanoje. Nie sugerujmy sie pogoda. Victoria porozmawiaj z nimi, moze warto... Jedna dziewczyna z forum jest w Seattle musiala bys jej zapytac o wrazenia (z tym ze nie pamietam nicku) ;D ale z fb wynika ze chyba jej sie podoba. Patrz na rodzine nie na lokalizacje (chyba, ze byli by z Ohio) -
martyna > 12-08-2010, 16:56
ja uważam, że miejsce też ma znaczenie i to duże! Nie oszukujmy się. Jeśli się mieszka w mieście gdzie non stop pada i jest ponuro to można popaść w depresję, tym bardziej że jesteś daleko od domu. Słońce i ciepełko daje energię i chęć do życia - przynajmniej w moim przypadku tak jestOczywiście że rodzina jest najważniejsza ale trzeba brać pod uwagę np. jak organizm reaguje na inny klimat. Nie każdy dobrze czuje się w tropikach, innemu przeszkadza zimno bo często choruje. U mnie zima odpadała ze względu na alergię, która rozpoczyna się wraz z rozpoczęciem sezonu grzewczego idealny match to taki, w którym pasuje i rodzina i miejsce - takie jest moje zdanie i tym się kieruję
po 2 nikt nie chce wpaść w jakąś dziurę zabitą dechamijak np. Ohio o którym dzięki Marysi nie zapomnimy