-
-
Re: Summer Au Pair Hiszpania:)
Cassie > 31-03-2014, 15:50
Dobrze że Ci się udało !:* -
andzelka.a > 06-04-2014, 12:06
Hej Dziewczyny!
Za dwa tygodnie będę stacjonować w Jerez de la Frontera, Andaluzja. Jakby ktoś był w pobliżu i chciał się spotkać, pisać!
Chętnie się spotkam z innymi au pair. -
pariolla > 11-04-2014, 22:10
Ja będę w Sotogrande, jakieś 120 km od Ciebie i dopiero w wakacje, ale zawsze można się zgadać i wyruszyć gdzieś pozwiedzać -
cookiemonster > 13-04-2014, 14:54
<B><s></s>pariolla<e></e></B>, będzie można wpaść do Ciebie i pozwiedzać? Marzy mi się Gibraltar <3 -
pariolla > 14-04-2014, 0:19
<B><s></s>cookiemonster, <e></e></B>nie wiem co na to moja rodzinka, ale myślę, że nie będą mieli nic przeciwko a ja jestem jak najbardziej za! zapraszama Ty gdzie będziesz/jesteś? -
Gosia1423 > 16-04-2014, 1:05
Już wiem, że i te wakacje spędzę jako au pair. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Wylatuję na Majorkę! -
cookiemonster > 18-04-2014, 10:11
<B><s></s>Gosia1423<e></e></B> gratuluję! z tego co widziałam to sporo rodzin z Balearów szuka au pair, więc raczej nie powinnaś się nudzić.
<B><s></s>pariolla<e></e></B> no właśnie to nie jest jeszcze pewnewyjeżdżam tylko na summer, a miejsce- albo okolice Lleidy (160km od BCN) albo pod Madrytem. -
Gosia1423 > 21-04-2014, 15:11
<B><s></s>cookiemonster <e></e></B>dziękujęFaktycznie w tym roku jest sporo rodzin z Balearów. A mnie jak na razie los rzuca po wsypach hiszpańskich, jeszcze na półwysep nie dotarłam xD -
pariolla > 21-04-2014, 22:19
<B><s></s>cookiemonster <e></e></B>mam nadzieję, że wszystko się uda a wtedy zapraszam do mnie!też jadę tylko na wakacje(dogaduję jeszcze dokładną datę), ale pod koniec chcę jeszcze spędzić kilka dni w Madrycie.. -
alciak > 24-04-2014, 0:07
Ja też prawdopodobnie będę w Hiszpanii od połowy lipcaRodzinka wydaje się fajna, 2 chłopców 6 i 14 lat (boję się tylko jak to będzie z tym starszym), 70e tygodniowo Wymagania wydają mi się niewielkie, mam być z chłopcami, spędzać z nimi czas kiedy rodziców nie ma + na pewno jakies obowiazki w domu. Szczegółów nie znam, bo z babeczką gadałam tylko 10 min na skype. Powiedziała ze musi się zdecydować do jutra, więc trzymajcie kciuki! ))