-
-
Re: Oczekiwanie na rodzinke
Kasper > 06-04-2013, 18:12
kasiag3 niby tak, ale ile można czekać
Moja koleżanka której aplikacje przyjęli tydzień po mnie już miała jedną rodzinę zainteresowaną, a nawet filmiku nie dodała :<
Chyba nie znajdę żadnej rodziny.. -
DominikaDomi > 06-04-2013, 20:24
[quote name="Kasper"]Poradźcie mi co zrobić, proszę
Jestem w agencji CC. 8marca została zaakceptowana moja aplikacja, a 14 marca dostałem maila z bostonu, że mam aktywne konto. Filmik dodałem 24 marca, a zaakceptowali 27 marca. No i nie miałem jeszcze żadnego machu
Może i filmik nie jest jakiś super, ale jest.
Tak myślałem nad tym, czy nie napisać bezpośrednio do biura w Bostonie z zapytaniem, czy coś jest nie tak z moją aplikacją, czy coś mogę poprawić lub zmienić.
Co byście wy mi poradziły/li ?[/quote]
Js to ci radze napisac do Bostonu maila z zapytaniem dlaczego nie masz tak dlugo matchu. Ze cie to martwi czy cos. Ja jak tak pisalam to dzien-dwa i match bylBo wtedy agencja sie spina i podrzuca ci rodzinki. -
Kasper > 06-04-2013, 21:18
[quote name="DominikaDomi"]
[quote name="Kasper"]Poradźcie mi co zrobić, proszę
Jestem w agencji CC. 8marca została zaakceptowana moja aplikacja, a 14 marca dostałem maila z bostonu, że mam aktywne konto. Filmik dodałem 24 marca, a zaakceptowali 27 marca. No i nie miałem jeszcze żadnego machu
Może i filmik nie jest jakiś super, ale jest.
Tak myślałem nad tym, czy nie napisać bezpośrednio do biura w Bostonie z zapytaniem, czy coś jest nie tak z moją aplikacją, czy coś mogę poprawić lub zmienić.
Co byście wy mi poradziły/li ?[/quote]
Js to ci radze napisac do Bostonu maila z zapytaniem dlaczego nie masz tak dlugo matchu. Ze cie to martwi czy cos. Ja jak tak pisalam to dzien-dwa i match bylBo wtedy agencja sie spina i podrzuca ci rodzinki.[/quote]
Czy to ten mail ? aupair.operations@culturalcare.com
Z góry dzięki -
madz > 06-04-2013, 22:54
Kasper a na kiedy planujesz wyjazd? No i niestety mężczyźni mają mniejsze szanse na rodzinę, taka jest niestety brutalna prawda, a szkoda. -
kasiag3 > 06-04-2013, 23:24
a jak myślicie jak ja napiszę do głównego biura APiA do londynu również z takim zapytaniem to coś zdziałam, bo strasznie się waham bo może się wkurzą czy coś w tym stylu? -
DominikaDomi > 06-04-2013, 23:47
no to chyba ten, ale ja nawet nie wiem bo na rozne sobie pisalamnajwazniejsze, ze dojdzie do bostonu! -
olusz > 06-04-2013, 23:52
U mnie już też 9 dni bez odzewuani jednego matchu. -
MalaMe > 08-04-2013, 14:46
Piszcie! Nie krępujcie się! W końcu chodzi o Wasz wyjazd, nie patrzcie czy ktoś się zdenerwuje. Ważne, żebyście znalezli rodzinę -
olusz > 08-04-2013, 17:19
myślę, że dziś będzie mój szczęśliwy dzień - mam tak dobry nastrój i jestem pozytywnie nastawionai zaakceptowali mi nowy filmik! -
kasiag3 > 08-04-2013, 18:25
Ja napisałam do biura APiA w Londynie i dostalam taką odpowiedz:
Dear Katarzyna,
Thank you for your e-mail. I’m very sorry to hear you haven’t found a host family yet.
We keep proposing your file to families but unfortunately none of them has express a direct interest lately. Your childcare experience is very limited and it seems you are not involved with children since last January. If you’d have a chance to gain some more hours, please do so as this would increase your chances of placing.
I will try and promote your file a bit more.
Regards,
Mam nadzieję że coś się zmieni teraz, że jakaś rodzinka się znajdzie teraz, ale postaram się zdobyć jeszcze więcej godzin bo będę pomagała w weekendy mojej koleżance któa miesiąc temu urodziła