• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

carly15 > 28-02-2012, 19:50

[quote name="Tośka"]ej dziewczynki a tak orientacyjnie wedlug was.. kiedy jest najwiecej rodzin ktore poszukuja au pair chodzi mi o miesiace.. bo ja raczej najwczesniej dostepna bede sierpien wrzesien .. bo moje dzieciatko ktorym sie teraz zajmuje idzie do przedszkola ??[/quote]

Wlasnie mi sie zdaje ze sierpien wrzesien jest najwiecej rodzinek :-) bo wtedy nowy rok szkolny, nowe obowiazki i rodzinkom przydaje sie pomocna reka au pairek.

sweetesmeralda > 29-02-2012, 19:13

Hej dziewczyny, zastanawiam się nad wyjazdem właśnie sierpień/wrzesień 2012, współpracuje z agencją prowork, kontaktowałam się z nimi, spełniam wszystkie warunki... Wiadomo, jest jeszcze małe wahanie, miło by było z kimś pogadać, w podobnej sytuacji, mogłybyśmy powahać się together Nie ukrywam, że marzy mi się NYC... Fajnie by było jeszcze przed wyjazdem nawiązać kontakt z osobą, która też się wybiera i nie czuć się w tym wszystkim osamotnionym Podaje swojego e-maila: <a href="mailto:maciek.dedede@gmail.com">maciek.dedede@gmail.com</a> i piszcie śmiało, na pewno odpiszę! Pozdrawiam :***

Tośka > 29-02-2012, 20:30

[quote name="sweetesmeralda"]Hej dziewczyny, zastanawiam się nad wyjazdem właśnie sierpień/wrzesień 2012, współpracuje z agencją prowork, kontaktowałam się z nimi, spełniam wszystkie warunki... Wiadomo, jest jeszcze małe wahanie, miło by było z kimś pogadać, w podobnej sytuacji, mogłybyśmy powahać się together Nie ukrywam, że marzy mi się NYC... Fajnie by było jeszcze przed wyjazdem nawiązać kontakt z osobą, która też się wybiera i nie czuć się w tym wszystkim osamotnionym Podaje swojego e-maila: <a href="mailto:maciek.dedede@gmail.com">maciek.dedede@gmail.com</a> i piszcie śmiało, na pewno odpiszę! Pozdrawiam :***[/quote]

hej hej .. ja zamierzam tez do NYC .. ej ty w ogole jestes dziewczyna cyz chlopakiem bo jakiegos maila dziwnego podales/ podalas??

Benna > 01-03-2012, 1:36

Hej hej

ja nie mam jeszcze rodzinki, za kilka dni otworzą mi room. Wybieram się właśnie w sierpniu a idealnie to 30.07.2012 ale zobaczymy jak to się potoczy z rodziną, bo mogę wyjechać wcześniej. Byle nie później.

natgreen > 01-03-2012, 10:22

[quote name="Benna"]Hej hej

ja nie mam jeszcze rodzinki, za kilka dni otworzą mi room. Wybieram się właśnie w sierpniu a idealnie to 30.07.2012 ale zobaczymy jak to się potoczy z rodziną, bo mogę wyjechać wcześniej. Byle nie później.[/quote]

gdzie jest przycisk "like it"? no to juz niedługo zaczna sie te wszystkie matche i umawianie na rozmowy! pamietam jak sie tym ekscytowałam:d fajnie było, ale sie skonczyło

sweetesmeralda > 01-03-2012, 11:45

Dziewczyna, dziewczyna zastanawiałam się czy nie napisać w nawiasie przy e-mailu

sweetesmeralda > 01-03-2012, 18:06

Podaję nowego e-maila: <a href="mailtoweet.esmeralda1377@gmail.com">sweet.esmeralda1377@gmail.com</a>, tamten jest nieaktualny

carly15 > 07-03-2012, 21:34

ktos z Was wybiera sie na spotkanie informacyjne z CC w sobote w Rzeszowie?;-)

Piotr > 08-03-2012, 11:58

Mam pierwszy match po kilku godzinach od otwarcia roomu czterech czy pieciu godzinach

Tośka > 08-03-2012, 12:32

no to całkiem szybko
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia