-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
carly15 > 28-02-2012, 19:50
[quote name="Tośka"]ej dziewczynki a tak orientacyjnie wedlug was.. kiedy jest najwiecej rodzin ktore poszukuja au pair chodzi mi o miesiace.. bo ja raczej najwczesniej dostepna bede sierpien wrzesien .. bo moje dzieciatko ktorym sie teraz zajmuje idzie do przedszkola ??[/quote]
Wlasnie mi sie zdaje ze sierpien wrzesien jest najwiecej rodzinek :-) bo wtedy nowy rok szkolny, nowe obowiazki i rodzinkom przydaje sie pomocna reka au pairek. -
sweetesmeralda > 29-02-2012, 19:13
Hej dziewczyny, zastanawiam się nad wyjazdem właśnie sierpień/wrzesień 2012, współpracuje z agencją prowork, kontaktowałam się z nimi, spełniam wszystkie warunki... Wiadomo, jest jeszcze małe wahanie, miło by było z kimś pogadać, w podobnej sytuacji, mogłybyśmy powahać się togetherNie ukrywam, że marzy mi się NYC... Fajnie by było jeszcze przed wyjazdem nawiązać kontakt z osobą, która też się wybiera i nie czuć się w tym wszystkim osamotnionym Podaje swojego e-maila: <a href="mailto:maciek.dedede@gmail.com">maciek.dedede@gmail.com</a> i piszcie śmiało, na pewno odpiszę! Pozdrawiam :*** -
Tośka > 29-02-2012, 20:30
[quote name="sweetesmeralda"]Hej dziewczyny, zastanawiam się nad wyjazdem właśnie sierpień/wrzesień 2012, współpracuje z agencją prowork, kontaktowałam się z nimi, spełniam wszystkie warunki... Wiadomo, jest jeszcze małe wahanie, miło by było z kimś pogadać, w podobnej sytuacji, mogłybyśmy powahać się togetherNie ukrywam, że marzy mi się NYC... Fajnie by było jeszcze przed wyjazdem nawiązać kontakt z osobą, która też się wybiera i nie czuć się w tym wszystkim osamotnionym Podaje swojego e-maila: <a href="mailto:maciek.dedede@gmail.com">maciek.dedede@gmail.com</a> i piszcie śmiało, na pewno odpiszę! Pozdrawiam :***[/quote]
hej hej .. ja zamierzam tez do NYC ..ej ty w ogole jestes dziewczyna cyz chlopakiem bo jakiegos maila dziwnego podales/ podalas?? -
Benna > 01-03-2012, 1:36
Hej hej
ja nie mam jeszcze rodzinki, za kilka dni otworzą mi room. Wybieram się właśnie w sierpniu a idealnie to 30.07.2012 ale zobaczymy jak to się potoczy z rodziną, bo mogę wyjechać wcześniej. Byle nie później. -
natgreen > 01-03-2012, 10:22
[quote name="Benna"]Hej hej
ja nie mam jeszcze rodzinki, za kilka dni otworzą mi room. Wybieram się właśnie w sierpniu a idealnie to 30.07.2012 ale zobaczymy jak to się potoczy z rodziną, bo mogę wyjechać wcześniej. Byle nie później.[/quote]
gdzie jest przycisk "like it"? no to juz niedługo zaczna sie te wszystkie matche i umawianie na rozmowy!pamietam jak sie tym ekscytowałam:d fajnie było, ale sie skonczyło -
sweetesmeralda > 01-03-2012, 11:45
Dziewczyna, dziewczynazastanawiałam się czy nie napisać w nawiasie przy e-mailu -
sweetesmeralda > 01-03-2012, 18:06
Podaję nowego e-maila: <a href="mailtoweet.esmeralda1377@gmail.com">sweet.esmeralda1377@gmail.com</a>, tamten jest nieaktualny -
carly15 > 07-03-2012, 21:34
ktos z Was wybiera sie na spotkanie informacyjne z CC w sobote w Rzeszowie?;-) -
Piotr > 08-03-2012, 11:58
Mam pierwszy match po kilku godzinach od otwarcia roomu czterech czy pieciu godzinach -
Tośka > 08-03-2012, 12:32
no to całkiem szybko