• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
  • Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

missbigdreams > 07-01-2014, 3:30

Właśnie podpisałam umowe z rodzinką! Planowany przylot to 17.02   Kurcze dziewczyny tak sie ciesze!

imkinga > 07-01-2014, 12:39

ja też jestem na 17.02 , ale z biura CC lece z Warszawy-> Londyn-> NY

Divertissante > 07-01-2014, 23:14

No i proszę, w momencie, kiedy zrezygnowałam z USA (a raczej przesunęłam date na za pół roku, żeby teraz na spokojnie wyjechać do Anglii), pojawia się rodzinka na profilu Co za ironia... Jutro będę z nimi rozmawiać

Divertissante > 07-01-2014, 23:15

Ah, szczególy Trójka dzieci (chłopcy 12 i 10, dziewczynka 8), mieszkają 20min od Bostonu, wydają się całkiem sympatyczni (lubią jeździć na narty, także już ich kocham! ), essay też wysłali ciekawy także... Okaże się jutro, jak to wygląda na real

Johnson > 08-01-2014, 0:40

Patrzac na mojego chlopaka, beznadziejny wiek dzieci

Offtopic:

Drogie Dziewczyny i Drodzy Chłopcy/Chlopacy....wrr Mężczyźni
    Mam do Was przeogromną prośbę

Wprowadzenie:

Moja siostrzenica za niecały miesiąc obchodzi urodziny, i niestety jako ,że jestem tu a nie tam, nie mogę jej złożyć życzeń, i stąd narodził się pomysł, do którego potrzebuję Waszej pomocy!
    Chce stworzyć filmik z życzeniami od całkiem jej obcych, jak i znajomych osób które życzą jej wszystkiego najlepszego. Jeżeli się nie wstydzicie, i chciałybyście/chcielibyście mi pomóc, proszę o zwykłe Wszystkiego najlepszego Weronika <-- jej imię, lub inne życzenia ( wg własnego pomysłu ) nagrane telefonem, kamerką w laptopie czymkolwiek. Fajnie by było gdyby w tle było widać "skąd" są życzenia, aczkolwiek pokój wystarczy

Po więcej szczegółów zapraszam na priv

email na który możecie wysyłać filmiki: michal.tob(małpa)gmail.com

missbigdreams > 08-01-2014, 0:59

Divertissante napisał(a):Ah, szczególy Trójka dzieci (chłopcy 12 i 10, dziewczynka 8), mieszkają 20min od Bostonu, wydają się całkiem sympatyczni (lubią jeździć na narty, także już ich kocham! ), essay też wysłali ciekawy także... Okaże się jutro, jak to wygląda na real

To świetnie, czekamy na więcej info! 

Divertissante > 08-01-2014, 12:20

Dzięki Johnson, pocieszyłeś W sumie mam brata, który ma 13, więc sama wiem, że takie dzieciaki mogą być... trudne Ale z drugiej strony też łatwiej z nimi nawiązać kontakt (chociaż jakoś z doświadczenia wiem, że młodsze dzieci mają mniej obaw z nawiązywaniem przyjaźni)

Słuchajcie, mam drugą rodzinę. Z SF, chłopiec 4 lata i w drodze jedno dzecko (chyba będzie za 8miesięcy - o ile dobrze ogarnęłam tą informacje xd). Też mają ciekawy essay i schedule nie taki zły. Umawiam się z nimi na skype i jak będę po obu, to się odezwę!

A co tam u was????

Divertissante > 08-01-2014, 12:21

PS. JOHNSON - Jak znajdę chwilkę to nagram jej życzenia z Wielkopolski A do kiedy musisz to mieć?

Divertissante > 08-01-2014, 13:24

O RANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mam kolejną rodzinę!!!! Nie ogarniam sytuacji, tyle czasu nic, a teraz taki RUCH?!
    NYC (moje wymarzone!!! <3) mama po rozwodzie, trojka dzieci - chlopcy 11, 10, dziewczynka 2, czasami dochodzi do opieki dziewczynka 3 lata corka faceta . Essay maja świetny, po opisie au pair jakiej szukaja widze siebie <3 (czy to własnie oznacza, że to perfect???) Nie napisała mi meila, więc czekam. Nie chce się narzucać... Poza tym muszę ochłonąć żeby na zimno wszystko przyjąć, bo póki co jestem rozemocjonowana na maxa.

yamisouls > 08-01-2014, 14:59

Wow, szaleństwo! Powodzenia z tym NYC
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia