-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
madz > 04-03-2013, 20:36
[quote name="karolinkaa77"] ,z tego co wiem to miała depresje ( kto jej nie ma?;) ) [/quote]
Na depresje cierpi malo ludzi, wiekszosc jej nogdy nie miala. Slowo depresja jest nazwa choroby, stanu klinicznego, nie powinno sie jej uzywac potocznie, jesli ktos jrst smutny to jest smutny i mu mija. Depresja sama nie mija i trwa bardzo dlugo. -
olusz > 05-03-2013, 0:16
cześć
i jak Wam się żyje operki? ja się właśnie zajadam domową pizzą mojej babci, tego jedzonka będzie mi pewnie brakować. skończyłam aplikację dla CC, mam już referencje! a wybiera się ktoś może w sobotę na spotkanie z CC we Wrocławiu? -
balbina > 05-03-2013, 2:33
ja juz bylam na dwoch takich spotkaniach z CC - raz byłam jak Carolina z USA (LCC) przyjechała i gadała, fajna babka
teraz coś też ktoś miał przyjechać - może akurat się załapiesz -
madz > 05-03-2013, 11:01
Tak bedzie ktos z teamu matchowego. Ale sie na nich troche wkurzylam, bo niespodzianki sa tylko dla osob ktore robia jeszcze aplikacje albo sa w procesie matchingowym. -
karolinkaa77 > 05-03-2013, 11:59
[quote name="madz"]
[quote name="karolinkaa77"] ,z tego co wiem to miała depresje ( kto jej nie ma?) [/quote]
Na depresje cierpi malo ludzi, wiekszosc jej nogdy nie miala. Slowo depresja jest nazwa choroby, stanu klinicznego, nie powinno sie jej uzywac potocznie, jesli ktos jrst smutny to jest smutny i mu mija. Depresja sama nie mija i trwa bardzo dlugo.[/quote]
Madz może rzeczywiście przesadziłam mówiąc ,że każdy ją ma i użyłam słowa potocznie ale nie zgodze się co do ilości osób cierpiących na tę chorobę bo ilość jest większa niż się sądzi
Za godzine mam interview z Gawo przez skypetrzymajcie kciuki -
freckled > 05-03-2013, 15:36
Cześć wszystkimnie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam trochę w poprzednim wątku:d
Muszę się pochwalić, że wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy i nareszcie mogę zacząć akcję au pair!Czekałam na ten moment od kilku miesięcy i teoretycznie powinnam już wszystkie papiery mieć ładnie skompletowane, ale ja nic konkretnego przez ten czas nie zrobiłam, bo myślałam, że nie zdam:p
I teraz kompletnie nie wiem jak się za to wszystko zabrać, od czego zacząć, czy już się zgłaszać do Gawo, czy może poczekać na to prawko, kręcić filmik, co roobić?!
Od wczoraj chodzę jak w amoku, mam nadzieję, że szybko się uwinę z tą aplikacją -
olusz > 05-03-2013, 15:43
[quote name="freckled"]ale ja nic konkretnego przez ten czas nie zrobiłam, bo myślałam, że nie zdam:p
[/quote]
grunt to pozytywne myśleniegratuluję! kiedy chcesz lecieć? -
freckled > 05-03-2013, 16:34
E tamja tylko nie chciałam się rozczarować chcę lecieć w lipcu, mam nadzieję, że nie zabieram się za to wszystko za późno -
olusz > 05-03-2013, 18:08
o, to ja niewiele po Tobie, bo na początku sierpniachyba nie za późno, z dokumentami można się całkiem szybko uporać jeśli się za nie zabierze porządnie. -
balbina > 05-03-2013, 18:56
Kręć filmik i rób zdjęcia z dziećmi