• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA styczeń / luty 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA styczeń / luty 2013!

• Wątek zamknięty
  • USA styczeń / luty 2013!
  • Re: USA styczeń / luty 2013!

balbina > 02-02-2013, 14:06

bo wierm, że czasem rodziny dają operce sprzęt, dlatego się tak zastanawiam

cieszę się, że już tak mało czasu ci zostało!

madz > 02-02-2013, 14:47

Moja rodzina mi zaoferowała sprzęt (iPada) ale ja i tak wezmę mojego netbooka i nexusa bo wolę mieć swoje :)

mamecia > 02-02-2013, 18:47

oni muszą udostępnić Ci komputer i dostęp do internetu, tyle że nie zawsze dadzą Ci np laptopa. Równie dobrze może to być stacjonarny w jakimś wspólnym pokoju czy coś. Lepiej się dopytaj ale ja polecam brać swój sprzęt

madz > 02-02-2013, 18:53

Ja się tylko zastanawiam jaka przetwornice napiecia kupic, tak by byla mala ale dobra. Jakieś sugestie?

balbina > 02-02-2013, 22:04

generalnie one są drogie, ale na bazarku można znaleźć dość tanie, tylko bałabym się ich używać.

ja na allegro niedawno zamówiłam m.in. przejście z usb na sieciówkę i w sumie tego nie używałam, dopóki moja siostra nie podpieła swojego Ipoda i wszystko ładnie działa

Poszukaj na allegro, poczytaj opinie to chyba jest najbardziej spradzone, chyba że ktoś Ci tutaj coś poradzi

sylvia > 03-02-2013, 20:29

Jakbym miała to wzięłabym swój sprzęt, ale jak pytałam host rodzinkę, czy mio udostępnią to nie ma problemu, bo komputerów u nich masa

Ale będę zbierać aby szybko coś sobie swojego kupić

madz > 03-02-2013, 20:39

Aguta wiem że to nie jest tanie, ale niestety niezbędne jak chce się swojego laptopa zabrać.

Z telefonem u mnie nie ma problemu bo jak go kupiłam to ładowarka była już przystosowana do wszystkich możliwości i napięć, a że jest na micro usb to połowę swojego sprzętu nią naładuję ;P

balbina > 03-02-2013, 20:47

nie, nie ja mam laptopa, wlasnie kupiłam :d Tylko tak pytam sobie

madz > 03-02-2013, 20:50

Ej własnie się skapnęłam, że przecież zasilacze do sprzętów nie potrzebują konwerterów bo sa dostosowane od 100 do 250 V :P eh wystarczy mi kupić przejściówkę.

Jarzebinka > 04-02-2013, 4:19

Dokladnie madz, wiekosx elektroniki teraz mozna miec w usa, bez problemu. Interesowalam sie tyn jak kupowalam laptopa... Takze trzeba tylko zamowic hurtowa ilosc przejsciowek, bo podpbno tam sa strasznie drogie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna