-
-
Re: Summer Au Pair Hiszpania:)
cookiemonster > 27-03-2014, 13:26
<B><s></s>ka.wa<e></e></B>
to super, gratuluję!gdzie będziesz od maja?
-
ka.wa > 27-03-2014, 14:11
Vilassar de Dalt
Jedyne 20 min od BCN! -
Cassie > 27-03-2014, 16:08
Co się stało ?! -
NataliaAupair > 27-03-2014, 23:51
eewcia555 napisał(a):Dziewczyny, a jak było z Waszymi biletami lotniczymi? Jestem właśnie na etapie poszukiwań i ciężko mi idzie...
Ryanair jak szukałam loty z tygodniowym miał loty za 400 zł, ale dochodza opłaty bagażowe czyli w dwie bedzie 1000. Ja jechałam autokarem cenowo to samo, ale jedzie sie naprawde długo. Najlepiej dlatego samolot, bo mozesz znalesc cos taniego. Tylko rezerwuj z jak najwiekszym wyprzedzeniem, tutaj najwaznieszy jest czas kiedy rezerwujesz i na kiedy chcesz lot (wakacyjnie zawsze drozej). Popatrz na Wizzair jeszcze
Lecę z Krakowa do Madrytu i ceny są (w obie strony) około 1000 zł. Czy to normalna cena i raczej nie ma co czekać na łut szczęścia, że trafi się coś taniej? Wgl to lepiej kupić bilet teraz czy poczekać aż będzie bliżej wyjazdu?
pozdrawiam -
eewcia555 > 28-03-2014, 0:12
Bardzo dziękuję za wszelkie info
Ja również na ryanair znalazłam najtaniej. Jeszcze kilka dni temu było jakieś 800 zł , dzisiaj już 1000. Dlatego chyba się pospieszę. Wizzair niestety nie ma ani lotów z Krakowa, ani do Madrytu, gdzie lecę :<
A tak wgl to czy ktoś nie będzie w Madrycie lub okolicach w czerwcu - lipcu? -
pariolla > 29-03-2014, 20:28
Ja sprawdzałam loty do Malagi, to jeszcze jakiś czas temu kosztowały z 300 w jedną stronę, teraz już ponad 500. Powrotny płaci mi rodzinka.
Właśnie czekam, bo mam dzisiaj pierwszy raz rozmawiać z dzieciakami i jak wszystko pójdzie dobrze, to zacznę już wszystko załatwiać..
Madryt chyba będę musiała sobie w tym roku odpuścić.. -
cookiemonster > 30-03-2014, 15:35
<B><s></s>Cassie<e></e></B>, w jaki sposób mogę zadać Ci kilka pytań na temat Saragossy?Bo nie mogę wysłać pw,
-
Cassie > 30-03-2014, 17:30
A zobacz czy możesz odpisać na wiadomość, którą Ci wysłałam -
cookiemonster > 30-03-2014, 22:52
Odpisałam -
ka.wa > 31-03-2014, 11:00
Cassie napisał(a):Co się stało ?!
Po moim przyjeździe do rodziny okazało się, że miałam robić inne rzeczy niż to, o czym rozmawialiśmy przez skype. Co powodowało, że moje relacje z dziećmi się pogarszały, więc ojciec stwierdził, że będzie lepiej jak poszukam nowej rodziny, co też zrobiłam.