• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Au Pair Hiszpania:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Summer Au Pair Hiszpania:)

• Summer Au Pair Hiszpania:)
  • Re: Summer Au Pair Hiszpania:)

cookiemonster > 27-03-2014, 13:26

<B><s></s>ka.wa<e></e></B>

to super, gratuluję! gdzie będziesz od maja?

ka.wa > 27-03-2014, 14:11

Vilassar de Dalt
    Jedyne 20 min od BCN!

Cassie > 27-03-2014, 16:08

Co się stało ?!

NataliaAupair > 27-03-2014, 23:51

eewcia555 napisał(a):Dziewczyny, a jak było z Waszymi biletami lotniczymi? Jestem właśnie na etapie poszukiwań i ciężko mi idzie... 
    Lecę z Krakowa do Madrytu i ceny są (w obie strony) około 1000 zł. Czy to normalna cena i raczej nie ma co czekać na łut szczęścia, że trafi się coś taniej? Wgl to lepiej kupić bilet teraz czy poczekać aż będzie bliżej wyjazdu? 
    pozdrawiam
    Ryanair jak szukałam loty z tygodniowym miał loty za 400 zł, ale dochodza opłaty bagażowe czyli w dwie bedzie 1000. Ja jechałam autokarem cenowo to samo, ale jedzie sie naprawde długo. Najlepiej dlatego samolot, bo mozesz znalesc cos taniego. Tylko rezerwuj z jak najwiekszym wyprzedzeniem, tutaj najwaznieszy jest czas kiedy rezerwujesz i na kiedy chcesz lot (wakacyjnie zawsze drozej). Popatrz na Wizzair jeszcze

eewcia555 > 28-03-2014, 0:12

Bardzo dziękuję za wszelkie info  

Ja również na ryanair znalazłam najtaniej. Jeszcze kilka dni temu było jakieś 800 zł , dzisiaj już 1000. Dlatego chyba się pospieszę. Wizzair niestety nie ma ani lotów z Krakowa, ani do Madrytu, gdzie lecę :<
    A tak wgl to czy ktoś nie będzie w Madrycie lub okolicach w czerwcu - lipcu?

pariolla > 29-03-2014, 20:28

Ja sprawdzałam loty do Malagi, to jeszcze jakiś czas temu kosztowały z 300 w jedną stronę, teraz już ponad 500. Powrotny płaci mi rodzinka.
    Właśnie czekam, bo mam dzisiaj pierwszy raz rozmawiać z dzieciakami i jak wszystko pójdzie dobrze, to zacznę już wszystko załatwiać..
    Madryt chyba będę musiała sobie w tym roku odpuścić..

cookiemonster > 30-03-2014, 15:35

<B><s></s>Cassie<e></e></B>, w jaki sposób mogę zadać Ci kilka pytań na temat Saragossy? Bo nie mogę wysłać pw,

Cassie > 30-03-2014, 17:30

A zobacz czy możesz odpisać na wiadomość, którą Ci wysłałam

cookiemonster > 30-03-2014, 22:52

Odpisałam

ka.wa > 31-03-2014, 11:00

Cassie napisał(a):Co się stało ?!
    Po moim przyjeździe do rodziny okazało się, że miałam robić inne rzeczy niż to, o czym rozmawialiśmy przez skype. Co powodowało, że moje relacje z dziećmi się pogarszały, więc ojciec stwierdził, że będzie lepiej jak poszukam nowej rodziny, co też zrobiłam.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia