• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oczekiwanie na rodzinke

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Oczekiwanie na rodzinke

• Oczekiwanie na rodzinke
  • Re: Oczekiwanie na rodzinke

margo > 04-04-2013, 16:26

[quote name="alexa91"]no ja 2 dni niecałe :o tak jak dziś napisałam, parę godzin temu odmówili mi, a teraz odświeżam stronkę i patrzę a tu nowa rodzinka. Strasznie szybko to idzie jakoś [/quote]

No jakoś szybko ci to idzie ale pewnie dlatego że jesteś starsza xd chyba Bo ty po licencjacie chcesz jechać ?? Powiedz coś więcej o rodzince Masz jakiś blog czy coś ?

Ja nadal czekam Mam nadzieje że się doczekam w końcu hahaha

olusz > 04-04-2013, 22:27

ja od 29.03 nic, cisza margo, a u Ciebie jak?

alexa91 > 04-04-2013, 22:57

No chciałabym po obronie licencjatu pojechac. Wiesz co... niby szybko, ale wchodzą i wychodzą. No po prostu tragedia :| już mam znów zwolnione konto. Nie nie mam bloga, bynajmniej na razie, nic ciekawego się nie dzieje więc nie miałabym jeszcze o czym pisac coś się boję, że teraz będzie cisza... nie wiem czy coś zmieniac w tej aplikacji czy cos.

No cóż, trzeba czekac, taki nasz los

DominikaDomi > 04-04-2013, 23:26

ja szukalam rodzinki przez 5 miesiecy <3 czekanie jest straszne, ale tez troche ekscytujace. Szczegolnie jak dostajesz meila, ze masz match

margo > 05-04-2013, 14:17

[quote name="olusz"]ja od 29.03 nic, cisza margo, a u Ciebie jak? [/quote]

Ja ostatni match miałam 23.03 : ( i czekam i czekam Mam nadzieje że nidługo się coś pojawi , bo przez to że nie mam rodzin to jakieś inne plany na ten rok mi przychodą do głowy xd ehh no ten cały wyjazd to jest WIELKIE czekanie tak jak juz dziewczyny mówiły wcześniej

MalaMe > 05-04-2013, 15:13

[quote name="alexa91"]No chciałabym po obronie licencjatu pojechac. Wiesz co... niby szybko, ale wchodzą i wychodzą. No po prostu tragedia :| już mam znów zwolnione konto. Nie nie mam bloga, bynajmniej na razie, nic ciekawego się nie dzieje więc nie miałabym jeszcze o czym pisac coś się boję, że teraz będzie cisza... nie wiem czy coś zmieniac w tej aplikacji czy cos.

No cóż, trzeba czekac, taki nasz los [/quote]

Alexa, mam dokladnie tak samo. Mialam mnóstwo rodzin przez te 3 miesiące, z czego większość znikała po 1 dniu i zaraz po nie pojawiała się nowa. Z 16 rodzin które już miałam, odezwały się do mnie tylko 4. Z czego rozmowę tel. miałam z dwiema. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się jakaś interesująca rodzina, bo do sierpnia coraz mniej czasu!

alexa91 > 05-04-2013, 16:05

Mala Me- ale z tego co widze w końcu się udało? California ?

MalaMe > 05-04-2013, 19:43

Nie, jeszcze nie, ale nie tracę nadziei! California to mój cel

Kasper > 06-04-2013, 14:51

Poradźcie mi co zrobić, proszę

Jestem w agencji CC. 8marca została zaakceptowana moja aplikacja, a 14 marca dostałem maila z bostonu, że mam aktywne konto. Filmik dodałem 24 marca, a zaakceptowali 27 marca. No i nie miałem jeszcze żadnego machu

Może i filmik nie jest jakiś super, ale jest.

Tak myślałem nad tym, czy nie napisać bezpośrednio do biura w Bostonie z zapytaniem, czy coś jest nie tak z moją aplikacją, czy coś mogę poprawić lub zmienić.

Co byście wy mi poradziły/li ?

kasiag3 > 06-04-2013, 17:27

Kasper moim zdaniem po prostu trzeba się uzbroić w cierpliwość niestety ;/ Ja mam od ponad miesiąca otwartą apliakcję i tez nie mialam żadnego matchu;/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia