-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
Victoria > 03-08-2010, 0:51
[quote name="ell"]
A co do maili - jeśli zaczyna się on od: "Cultural Care Host Family Match" to znaczy, że rodzina dostała waszą aplikację do przejrzenia. Jeśli im się nie podobacie, znikną z profilu po 2 dniach. Jeśli wyrażą zainteresowanie wami lub sami o was poproszą (np. po obejrzeniu filmiku) mail zaczyna się od "You have a match!"[/quote]
A czy nie jest przypadkiem odwrotnie?
Bo ja mialam w roomie dwie rodzinki, ktore sie wcale nie odezwaly i mail byl wtedy: "You have a match!"
a trzecia rodzinka sie odezwala i gadalismy przez telefon - wtedy byl mail: "Cultural Care Host Family Match"
nie chce namieszac.chyba lepiej sie az tyle nad tym nie zastanawiac -
ell > 03-08-2010, 8:07
[quote name="maria_kujpom"]Teraz umrzecie jak wam cos powiem.
Moja "idealna" rodzinka zataila przede mna istnienie dwujki dzieci.! Chlopcy 14 i 16 lat. Moze i nie bede sie nimi opiekowac, ale raczej dziwne ze zapomnieli mi wspomniec, ze oni istnieja. heheh... :?[/quote]
wow, ciekawe... 8O pewnie nie mówili o tym, bo bali się, że nikt nie będzie ich chciał, ale takie zatajanie to inna forma kłamstwa. Pewnie 16-latek sam już się wozi wszędzie, bo u nich już można mieć prawko, więc może i wozi 14, ale nie zmienia to faktu, że tam mieszkają i być może w jakiś sposób wpłyną na Twoje obowiązki. Zwłaszcza ten 14-latek. Ja sama lecę do dwójki dzieci w wieku 11 i 13 lat, i to nimi tylko będę się zajmować, więc nie wyobrażam sobie jak można zataić w aplikacji istnienie dzieciaków (nawet tych starszych) :|
aha, Victoria - napisałam Wam to do czego doszłyśmy z dziewczynami w wątku "kto wyjeżdża lipiec/sierpień 2010". U wszystkich nas było tak samo :wink: -
maria_kujpom > 03-08-2010, 9:26
Chłopcy mieszkaja ze swoim ojcem. Daniel i Zoe sa dziecmi z drugiego malzenstwa, powiedziala mi, ze bylo to zapisane w ich aplikacji (ze jaj jej nie widzialam to juz inna sprawa!), i opowiadala mi narazie o dzieciach ktorymi miala bym sie potencjalnie opiekowac zebym mogla sie sprecyzowac czy ogarniam czy nie.
W zasadzie wciaz ich lubie, rozmawialam wczoraj z ich znajoma Polka, po czym ponownie z hostką, która twierdzi, że bardzo polubili mnie i mnie chcą. Przez noc zastanowiłam się i ja też. Mam nadzieje, ze choc w malym stopniu bedzie to perfect match.! -
89dzoana89 > 03-08-2010, 10:02
No to gratuluje Marysiu!!!!
Mam nadzieje ze rodzinka okaze sie fajna i spedzisz tam najlepszy rok ( a moze i dluzej ) w zyciu!!!!
U mnie od 2 tygodni cisza...chyba ten komentarz odstraszyl rodzinki no ale do grudnia jest jeszcze czas.... :mrgreen: -
quaantaa > 03-08-2010, 12:15
Jeszcze raz gratuluje Marysiu!!!
89dzoana89 take it easy
już niedługo będziesz miała swój perfect match -
martyna > 03-08-2010, 16:15
Marysiu nie widziałaś ich pełnej aplikacji? dlaczego tak? chyba powinnaś mieć wgląd we wszystkie informacje podane cc -
Ash > 03-08-2010, 16:15
czyli jednak boston Super)) -
maria_kujpom > 03-08-2010, 16:38
Tez sie ciesze, nie wiem jak to sie dzialo, ale na ich profilu codziennie pojawialy sie dodatkowe informacje. Myslalam, ze tak czasem jest. -
Victoria > 03-08-2010, 18:10
Gratuluje ! Boston, widze ze jest chyba popularny wsrod au pair
Czyli widzisz Maria wszystkie informacje o rodzinie i ich foty? -
ewka_101 > 03-08-2010, 20:01
Cześćlece do NY 16 sierpnia 2010, a potem do Kalifornii (a dokładniej to Calabasa) leci też ktoś tam? bądz juz mieszka w okolicy? Proszę o jakiś kontakt ;] gg: 1104447
Pozdrawiam