• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oczekiwanie na rodzinke

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Oczekiwanie na rodzinke

• Oczekiwanie na rodzinke
  • Re: Oczekiwanie na rodzinke

alexa91 > 02-04-2013, 16:58

Mamusia, Tatuś, trzech chłopaków 8,6,4; Mieszkają niedaleko San Francisco. Liczyłam na max.2 dzieciaczków, ale zobaczymy Ogólnie podoba mi się położenie, bo fajna miejscowosc i blisko duże miasto Nie wiem, tyle się ostatnio naczytałam o różnych rodzinach, rematchach, kamerach i dziwnych akcjach, że się normalnie boję ;x

DominikaDomi > 02-04-2013, 18:05

no wlasnie powiedz skad jest rodzinka?

alexa91 > 03-04-2013, 18:25

Btw. Jako kompletny laik, świeżak jak zwał tak zwał, mam kolejne pytanie odnośnie IE czy mam rozumiec, że w czasie jak jakaś jedna rodzinka wyraziła nami zainteresowanie,czekamy na interview, to inne rodzinki nie mogą już się do nas odzywac? I dopiero jak podejmiemy, bądź oni podejmą ostateczną decyzję, że nie, to dopiero wtedy następne rodziny wchodzą na nasz profil? czy jak to jest?

help !

margo > 03-04-2013, 18:44

[quote name="alexa91"]Btw. Jako kompletny laik, świeżak jak zwał tak zwał, mam kolejne pytanie odnośnie IE czy mam rozumiec, że w czasie jak jakaś jedna rodzinka wyraziła nami zainteresowanie,czekamy na interview, to inne rodzinki nie mogą już się do nas odzywac? I dopiero jak podejmiemy, bądź oni podejmą ostateczną decyzję, że nie, to dopiero wtedy następne rodziny wchodzą na nasz profil? czy jak to jest?

help ! [/quote]

Tak jeśli chodzi o IE to na roomie możesz mieć tylko jedną rodzinkę i jak ci zejdą z roomu to dostaniesz maila że ci zeszli i w tym momencie może wejść ci na profil nowa rodzinka Chyba że to będzie perfect match

margo > 03-04-2013, 18:49

[quote name="alexa91"]Mamusia, Tatuś, trzech chłopaków 8,6,4; Mieszkają niedaleko San Francisco. Liczyłam na max.2 dzieciaczków, ale zobaczymy Ogólnie podoba mi się położenie, bo fajna miejscowosc i blisko duże miasto Nie wiem, tyle się ostatnio naczytałam o różnych rodzinach, rematchach, kamerach i dziwnych akcjach, że się normalnie boję ;x[/quote]

San Francisko <3 wiesz 3 dzieci to jest dość indywidualne jak myślisz że nie dasz razy to nie ma co na siłę brać ich A wiesz czy np gadają jeszcze z kilkoma dziewczynami ?? Gadałaś z nimi na skype ??

alexa91 > 03-04-2013, 19:13

Dopiero jutro bede z nimi gadac, także narazie nic jeszcze nie wiem. Wszystko okaże się dopiero po rozmowie

margo > 03-04-2013, 19:19

hmmm no to powodzenia życzę JA TEŻ CHCE MATCH : ( IE się ociąga hahahha

alexa91 > 03-04-2013, 22:53

Margo, nie przejmuj się. San Francisco własnie mi napisało, że mi dziękuje i znaleźli już swój perfect match. Ehh tylko czekac na następną rodzinkę ;D nawet z nimi nie poskejpowałam, cóż za niefart. Pierwsze śliwki, robaczywki

Również życzę powodzenia, znajdą się, don't worry ; )

olusz > 04-04-2013, 0:18

ile czekałyście na pierwszy?

alexa91 > 04-04-2013, 0:46

no ja 2 dni niecałe :o tak jak dziś napisałam, parę godzin temu odmówili mi, a teraz odświeżam stronkę i patrzę a tu nowa rodzinka. Strasznie szybko to idzie jakoś A jak u Ciebie? Widzę, że szykujemy się na podobny termin
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia