-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
karolinka > 02-08-2010, 22:43
rodziny maja wpisane na profilu.. jak najedziesz kursorem na find family klikasz na key word search i wpisujesz sobie nazwe agencji.. albo mozesz wpisac au pair agency i chyba wyskocza ci rodzinyczasem sie zdarzaja rodziny, ktrore maja w profilu napisane, ze jak znajda odpowiednia kandydatke, to moga zmienic agencje! -
quaantaa > 02-08-2010, 23:41
Martynko rodzinka z CA była moim 2 matchem, w sumie to oni sami mnie wybraliPierwszą miałam z MO i było w niej 3 dzieci w tym bliźniaki.... jak dla mnie byłoby to za dużo.
Victoria jade z CC
Póki co jestem bardzo zadowolona z tej agencji
a co do ciepełka, to ja również je bardzo lubie, dlatego bardzo podoba mi sie lokalizacja no i 2 dzieciaków. Żyć nie umierać -
maria_kujpom > 02-08-2010, 23:42
Teraz umrzecie jak wam cos powiem.
Moja "idealna" rodzinka zataila przede mna istnienie dwujki dzieci.! Chlopcy 14 i 16 lat. Moze i nie bede sie nimi opiekowac, ale raczej dziwne ze zapomnieli mi wspomniec, ze oni istnieja. heheh... :? -
quaantaa > 02-08-2010, 23:47
Fessstttt no nieźle :/ fakt niby opiekować sie nie bedziesz musiała, ale przyznać musze że nie zachowała się fair! :/ -
martyna > 02-08-2010, 23:52
no fessss niefajnie :/ a to w aplikacji nie było ich podanych? niezły przekręt
co teraz zrobisz? mnie by to chyba zniechęciło trochę :? -
maria_kujpom > 02-08-2010, 23:57
Zniechecilo mnie, dowiedzialam sie o tym od przyjaciolki hostki, ktora do mnie zadzwonila.
Musze porozmawiac o tym z hostka i zdecyduje. -
martyna > 02-08-2010, 23:59
a to oni sami sie nie przyznali? marysiu weź no ich sprawdź, bo teraz to nie wiadomo czego się spodziewać... -
karolinka > 03-08-2010, 0:09
[quote name="maria_kujpom"]Zniechecilo mnie, dowiedzialam sie o tym od przyjaciolki hostki, ktora do mnie zadzwonila.
Musze porozmawiac o tym z hostka i zdecyduje.[/quote]
a czemu przyjaciolka hostki do Ciebie dzownila? :roll: -
Victoria > 03-08-2010, 0:11
Marysiu, czyli ile dzieci by wychodzilo?
Jak najbardziej pewnie bys sie musiala zajac, chociazby zawiezc do szkoly pewnie :|
Jak tak wogole mozna zataic tak wazna informacje 8O chyba nie mozna im ufac!
I widzisz, moze i lepiej wyszlo ze Cie nie wybrali i nie bedziesz u nich, bo Cie ominelo opiekowanie sie gromadkaA i kto wie, czy np. nastepne dziecko nie w drodze he he
[quote name="karolinka"]Marysia, to nie ty pisalas, ze zalezy to od agencji, tylko Victoriaco do weekendow to jasne, ze lepiej miec wolne czasem moze sie zdarzyc, ze trzeba bedzie pracowac w weekend, ale ja bym sie chyba nie zdecydowala na te rodzine..[/quote]
No mi sie tak samo zdawalo ze nie czytasz, bo ja nic takiego nie napisalam :o
I czytam czytam oczywiscie ale wg mnie niewiele da takie szukanie pomocnicze.. co jedynie mozna dodac rodzine do ulubionych, bo nie sadze ze ktos by wykupowal "membership", a i rodzinka tez moze tak miec. Masz racje, jak kogos nudzi czekanie, to moze tak sobie pomoc w szczesciu. Jak piszesz ze rodzina zmieni agencje dla kandydatki to wydaje mi sie ze sie mylisz, kto by zabulil kolejne pare tys $ po to by zmienic agencje. -
martyna > 03-08-2010, 0:13
może miała potwierdzić, że są normalni
poważnie, jakieś to zagmatwane jak dla mnie...