• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

• USA 2014 (Styczeń-kwiecień)
  • Re: USA 2014 (Styczeń-kwiecień)

missbigdreams > 06-01-2014, 0:05

TAAAK BĄDZIEMY RAZEM ! haha xd   
    Rozmawiałyśmy raz przez telefon 15 min, wymieniłyśmy 8 maili gdzie odpowiedziałyśmy sobie na wszystkie pytania i ciekawostki, a jutro umówiłyśmy się na skype   Hostka napisała, że narazie nie ma do mnie już żadnych pytań, cytuje "[font=arial, sans-serif;font-size:13px] things sound good!" . [/font]Napisała też, że dziś odwiedza ją jakiś pracownik z aupaircare - wiecie o co może chodzić, po co ją odwiedza?
    I tu pytanie z innej beczki, skoro zapytałam ją dosłownie o wszystko (skorzystałam z listy Majki http://majasikora.blogspot.com/2010/10/p...amily.html ) to o czym mogę z nią rozmawiać na skype? Rozumiecie - pierwsza rozmowa jakby oko w oko ;p 

missbigdreams > 06-01-2014, 0:29

Dziewczyny pomocy, co się stało - na moim roomie hostka przeszła do "Past Interviews" . czy to dlatego, że minęło 72h czy bez żadnej wiadomości ze mnie zrezygnowała? Jeszcze dziś do mnie pisała i umawiała się na skype jutro. O co chodzi?

Agnes26 > 06-01-2014, 0:41

missbigdreams napisał(a):Dziewczyny pomocy, co się stało - na moim roomie hostka przeszła do "Past Interviews" . czy to dlatego, że minęło 72h czy bez żadnej wiadomości ze mnie zrezygnowała? Jeszcze dziś do mnie pisała i umawiała się na skype jutro. O co chodzi?

Spokojnie też tak miałam to nic nie znaczy. Pewnie chcą pooglądać inne au pair Pogadaj z nimi i będzie OK. 3 mam kciuki.

missbigdreams > 06-01-2014, 0:45

Jej, chyba za bardzo się gorączkuje jak to moja mama mawia. Za bardzo sie ciesze i zbyt dużo ekscytacji we mnie. Chyba musze ochłonąć bo przecież nikt nie powiedział, że pierwsza rodzina, telefon, 8 maili, tekst "things sound good!" i rozmowa na skype jutro oznacza, że mnie wybiorą. Ehh.. nowicjusz Ale szczerze mówiąc, zbija mi to bo na prawde chciałabym żebym to ja była dla nich perfect matchem.

Baskah > 06-01-2014, 1:26

Co do pracownika to odwiedza ja aby sprawdzic wszystkie warunki w jakich bedziesz mieszkac. Pewnie podpisac umowe itp

yamisouls > 06-01-2014, 12:19

Missbigdreams -  super mam nadzieje, że też cię wybierze! I nic dziwnego, że się tak gorączkujesz :p

Ewelina - A jak tam Anglia?

Divertissante > 06-01-2014, 15:18

Miss, będziesz mega szczęściarą jeśli okażesz się dla nich perfect i do nich pojedziesz <3 Trzymam kciuki!  
    A zapytałaś się jej, czy ma na oku też inne au pair? Wiem, że dziewczyny o to nie pytają, a rodziny przecież też mają prawo do oglądania kilku profili na raz. To tak troche jak konkurs piękności

missbigdreams > 06-01-2014, 15:20

miałyście racje, po 72h automatycznie przeniosło mnie do past interviews, odpisała że "[font=arial, sans-serif;font-size:13px]But regardless we seem to be a good fit"  :o[/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]  [/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]  [/font]tak więc dziś o 16:30 mam rozmowę na skype i kto wie, może już będę wiedziała.

Agnes kochana trzymaj się i odzywaj się od razu jak będziesz miała czas i dostęp do neta!
    Divertissante - jak pisałam, napisała że mimo wszystko wygląda na to, że do siebie pasujemy więc mam nadzieje, że dziś będę miała już jakąś konkretną odpowiedź.

yamisouls > 06-01-2014, 15:35

To powodzenia Miss!!  Będę trzymać kciuki!   

missbigdreams > 06-01-2014, 19:17

Dziewczyny MAM MATCH! To jest TA rodzina!          rozmawiałyśmy 15 min na skype, ostatnie pytania i wyjaśnienia. Pomoże mi z kontem bankowym, wyśle liste szkół i ma już dla mnie iphona z nowym numerem bo stwierdziła, że nie potrzebne mi dodatkowe zmartwienia w postaci telefonu xd wczoraj był u niej "agent" APC i wszystko w jak najlepszym porządku. Na końcu zadała TO pytanie "would you like to be our au pair?. Właśnie czekam na informacje w roomie. Nie wierze w to, że nie zdążyłam nawet nagrać tego filmiku! W ogóle w to nie wierze. To na prawdę piękne, jeszcze wczoraj California, USA - to było tylko jedno wielkie marzenie a dziś? Dziś to rzeczywistość, to na prawdę się dzieje! 

Dziękuje wam za te słowa otuchy i trzymanie kciuków! Poskutkowało!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia