• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Oczekiwanie na rodzinke

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Oczekiwanie na rodzinke

• Oczekiwanie na rodzinke
  • Re: Oczekiwanie na rodzinke

alexa91 > 01-04-2013, 12:34

Ok, już wszystko rozumiem Własnie dostałam od nich maila z propozycją rozmowy. Po prostu poprzedni mail wydał mi się jakiś taki niekonkretny ;D... że niby coś, ale nic. No i teraz sama nie wiem, niby CA, ale trzech małych chłopców ;_; no cóż, pogadac można

DominikaDomi > 01-04-2013, 16:43

No niestety, ale rodzinki nie zawsze sie odzywaja. Czasem wpadaja wlansie tylko popatrzec.

olusz > 01-04-2013, 17:16

Ja już chcę do USAAAAAAAA! Dzisiaj zaakceptowali mi filmik, room otwarty od 29 marca. Póki co cisza, to przecież króciótko, ale taaaaak oooo się niecierpliwię ;D

Baskah > 01-04-2013, 18:03

Ja też już chcęeeee! Cierpliwości. Załamałam się ostatnio czytając kilka blogów dziewczyn... wcale początki nie są kolorowe ah ten jeżyk i blokada językowa (u mnie masakra)

olusz > 01-04-2013, 18:11

O blokadę się akurat nie boję, bo dużo rozmawiam z native speakerami (chyba że o superpoprawnej gramatyce mówimy - to gorzej), ale boję się, że trafię na rodzinkę rodem z najgorszego koszmaru. I SAMOLOTU

Baskah > 01-04-2013, 20:27

kiedy chciałabyś wyjechać? Ja też się tego obawiam. i mam jeszcze parę obaw innych

olusz > 01-04-2013, 20:43

W aplikacji mam, że od 24.06 do 23.09, ale terminem idealnym byłby 5.08 (ewentualnie tydzień w prawo/lewo). Jakie jeszcze? Może też powinnam się o to bać

alexa91 > 02-04-2013, 0:10

Ja mam nadzieję jakoś w sierpniu. W lipcu muszę jeszcze obronic pracę licencjacką, mam nadzieję, że się z tym wyrobię :S Macie już jakieś matche, rozważacie coś? Chwalic się!

margo > 02-04-2013, 16:08

Ja jestem w IE i miałam 2 rodzinki no ale niestety nie wyszło z nimi ... Teraz czekam na następna <3 Mam nadzieje że Cali

margo > 02-04-2013, 16:10

[quote name="alexa91"]No i teraz sama nie wiem, niby CA, ale trzech małych chłopców ;_; no cóż, pogadac można [/quote]

Powiedz coś więcej o tej rodzince
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia